Daesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 betasının ilk günlerinde spawndan içeri bile giriliyodu heh poligon bugları hala kapamadılar birde bugun 175 hp pyronun birini scout ile tek atışta indirdim, hala scoutu degiştirmediler büyük abeslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XJ8Ixjrsy60&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ahahah remixin remixi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 lol süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 remix yerine biraz o demoman'in 2fort'ta çekilmiş (pure pwnage'dan) videosu gibi doğaçlama falan yapsalar efsane olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ahahah son sahne süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hahaha bitirmişler olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sasclan dustbowl only e dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şimdi de normale dönmüş herhalde :) ama 30 kişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 normalinin anormalden bir farkı yok heh, 4 saattir millet paso dustbowl ve gravel pit oynattırdı her defasında vote açıp. 2fort oylandı, açıldı ama 5dk geçmeden gene gravel pit. zaten yarım saat önce oynanmış yer. kusacak hale geldim ve çıktım. de_dust gibi birşey olmuş dustbowl, çevir çevir temcit pilavı gibi. inadına da alternatifi yok türk sunucusu olarak anlaşılan, paticik'te adam görmüyorum 2-3 gündür. bütün yabancı sunucular 100ms'den başlamasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 well cok şahane ben wellı cok seviyorum, dustbowlda iyi harita aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ya iyisi kötüsü değil mesele de bugün 6 saat oynadım belki toplam, 4 saati dustbowl herhalde. ne zaman oylama açılsa ya dustbowl ya gravel pit. dustbowl only yapsalar en azından biliriz, girmeyiz. (:P) mis gibi 2fort var ama oynanmıyor anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 en şık harita hydro bence. zengin mis gibi dustdan midem bulanıyor artık. ya dün yada ondan önceki gün pati fulldü gremiyorduk. genelde boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ha well demişim hydro hydro, ama en dengeli harita dustbowl sanırım, scout dışında bütün classlar dengeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dustbowl felan çok zor ya. scout birkaç saniyede base'i ele geçirebiliyor. eski tfc'ye göre sevmediğim bir başka nokta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 son pointler bütün maplarda öle ama 3 sn sürmüyor tek adamın alması öle olmazsada cok zor alınır son pointler. spawn noktalarına cok yakın cünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bi badlandde oynamak kısmet olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 e böylesi de kaybetmek aşırı kolay ama. normal pointleri almak da kolay, son pointleri almak daha kolay. düşmanın alma hızıyla, senin alınmış kısmı düzeltme hızın aynı olsa keyifli olurdu. ama böyle 2 saniyede %90'ına getiriyor adam, sen o %90'ı temizleyebilmek için 10 dakika üstünde beklemek zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ama sen 10 sn yanında spawn oluyosun o 30-45sn dakka uzağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 10 saniyede oraya gelene kadar 10 kere ele geçirmiş olucak zaten... bir de 20 saniye felan respawn süresi var. koruyamadıktan sonra o pointlerin ne anlamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 tamada korunuyo gayet yanı, hele son haritanı pointini korumak cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 xXx--Pyro--xXx LTD. gururla sunar Bir noktayı nasıl savunabiliriz diye üzülmeyin! Kurun bir sentry, sonra kırlarda piknik yapmaya gidin! Aklınız sentryinizde mi kaldı? Casuslara karşı paranoyakmı oldunuz? Arkasına doktor alıpta ölümsüz gezen şişmanlardan bıktınızmı? Kişisel Pyronuz Flame-EYE emrinizde. Spylara son! şişman adamların haraslamasına son! Fiyatı da uygun (sezon sonu indirimi). Paranın göreve başlamadan önce yarısını, görev ortasında yarısını, görevin sonunda en son yarısını alırım. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 DIN DIN DINN FLAME EYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 güzelmiş ben bunu logo yapayım :) hatta firmanın logosu bu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 engi oldum bugun ne irenç yaw o kadar kas kas bi demo alsın überi gelsin patlatsın ne varsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar