Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

normalinin anormalden bir farkı yok heh, 4 saattir millet paso dustbowl ve gravel pit oynattırdı her defasında vote açıp. 2fort oylandı, açıldı ama 5dk geçmeden gene gravel pit. zaten yarım saat önce oynanmış yer. kusacak hale geldim ve çıktım.

de_dust gibi birşey olmuş dustbowl, çevir çevir temcit pilavı gibi. inadına da alternatifi yok türk sunucusu olarak anlaşılan, paticik'te adam görmüyorum 2-3 gündür. bütün yabancı sunucular 100ms'den başlamasa keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyisi kötüsü değil mesele de bugün 6 saat oynadım belki toplam, 4 saati dustbowl herhalde. ne zaman oylama açılsa ya dustbowl ya gravel pit. dustbowl only yapsalar en azından biliriz, girmeyiz. (:P) mis gibi 2fort var ama oynanmıyor anlamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

e böylesi de kaybetmek aşırı kolay ama.

normal pointleri almak da kolay, son pointleri almak daha kolay.

düşmanın alma hızıyla, senin alınmış kısmı düzeltme hızın aynı olsa keyifli olurdu.

ama böyle 2 saniyede %90'ına getiriyor adam,
sen o %90'ı temizleyebilmek için 10 dakika üstünde beklemek zorunda kalıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

xXx--Pyro--xXx LTD. gururla sunar

Bir noktayı nasıl savunabiliriz diye üzülmeyin! Kurun bir sentry, sonra kırlarda piknik yapmaya gidin!

Aklınız sentryinizde mi kaldı? Casuslara karşı paranoyakmı oldunuz? Arkasına doktor alıpta ölümsüz gezen şişmanlardan bıktınızmı? Kişisel Pyronuz Flame-EYE emrinizde. Spylara son! şişman adamların haraslamasına son!

Fiyatı da uygun (sezon sonu indirimi). Paranın göreve başlamadan önce yarısını, görev ortasında yarısını, görevin sonunda en son yarısını alırım.

Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...