Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

hl2 dosyalarını ister sanırım.

zaten şu anda pre-order ile orange box diye bir pakette alabiliyorsun sadece , içinde hl2 , hl2ep1 ve 2 de olacak.

@knoxville : arkadaşına hediye olarak yollayabiliyormuşsun. yalnız half life 2 ye hiç başlamamış biri için çok iyi bir fırsat , geçen sene hl2 tek başına 60 milyondu, şimdi altı oyun 57 ytl.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 11:34 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O çok evvel söylenmişti, sonra valve o dediğini geri aldı.

Şuanki Orange Box aslında EP2 + TF2 + Portal'ın fiyatı.

3 oyunu ayrı ayrı alırsanız 80$'a geliyor, box ile 45$ şuan.

Episode 2 = 30$
TF2 = 30$
Portal = 20$

Ha bana sorarsanız TF2 20$, EP2'de 20 dolar olmayı anca hak eder.

Ama öylede desen zaten 60$ olur fiyat. Bu yüzden Oragen Box makul gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, standart yeni çıkmış oyun fiyatı 20$ ile 50$ arasında gidip geliyor zaten.

ha ama 10-15$ daha az verip hl2 ve hl2ep1 olmayanından alabilseydim daha şık olurdu.

veya single oynarım ben diyen bir arkadaşı mutlu ederim heh

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 22:40 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

preorderlar baslamis haftaya tf2 betasi oynanabilecek orangebox preorderi yapanlar tarafindan 10% da indirimi var(5$)

steam'den indirmek ne kadar surer hepsini? bi 8GB vardir herhalde dimi? steam hizlimi 1mbit hatla 106yla falan indireblirmiyim?

bilen biri aciklayabilirmi indirme islemini falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orange box aldıydım. Ama Türkiye'de netim olmadığı için başlayamıyorum betaya. Zaten burdaki külüstür bilgisayarım da kaldırmaz. Bir arkadaşta yükleyip denemek istiyorum.

Neyse efenim.. Başladı mı beta? Meraktayım.

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 13:54 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valve
said:
DigiQ8: So we in the HL2net steam channel are wondering, when you guys gonna unlock TF2? What time exactly?
Greg: Late in the day. We're not saying an exact time, unfortunately.

DigiQ8: So no 12AM release?
Greg: No - late in the day.

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:22 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...