Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sovereign , Mirage o oynadığınız map bitmeyen map değilmi . Oyundan Düşmessen bitmiyor map . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Güzel bir yazı olmuş, TF2'ye yeni başlayanlar bir incelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eed bitmiyor :D ama acayip zevkli Bu arada EA hakkında aylavyu maylavyu diyenleri ŞİDDETLE kınıyorum. EA'den nefffret ettiğim kadar hiçbir başka şirketten nefret etmiyorum. EA'den UZAK durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Selam, Açık söylüyorum, benim EA sevgim kimseyi alakadar etmez! Ben öyle böyle sevmiyorum, yakaladığım yerde "derinden" sevicem kendilerini. Bir başka bağ kuruldu oranj kutunun ertelenmesiyle. Elimdeki vazelin sürülü çivili ceviz sopamla bir başka yaşatacağım onlara sevgiyi :P not: cümlemdeki kinayeyi ters anlayacak olan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim, sözüm EA doplarınadır!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 paramecium said: Elimdeki vazelin sürülü çivili ceviz sopamla bir başka yaşatacağım onlara sevgiyi :P Naptın abi. İçim gıcıklandı tırstım senden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 steam download bitti. TF2 yi çalıştırmak istediğimde Validating %100 diyor. öyle kalıyor hiçbir kıpırdama yok. Açılmıyor oyun. nedir bu anlayamadım? Çözüm: Properties/local Files/Verify integrity of game cache diyerek manuel yapmamız gerekiyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bu Demomen tekrar'danmı değişti Eskisi gibi değer değmez patlıyormu bu bombalar yoksa banamı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 artık attığında direk değerse patlıyor ama değmeden yere düşerse üstünden 20 kişi de geçse süresi bitene kadar patlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Fly said: ama değmeden yere düşerse üstünden 20 kişi de geçse süresi bitene kadar patlamıyor. İlla yere düşmesi gerekmiyor. Bir yerden (duvardan) sekerse de aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mantıklı olmuş diyicem yakın dövüşte kendini koruya bilir artık ama Bu seferde imba olmamışmı ? Zaten değmeden patlaması anca milleti caydırmaya yarıyordu ve yakınında patlarsa azcık damage veriyordu onu kaldırsalar ne olur.... Yani eskisi gibi olmuş diyebiliriz Demomen'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iyide demoya o update geleli 1 ay olacak neredeyse. yeni birşey yok 1 kere update edildi hala aynı. (kacırdıgım bi update yoktur heralde steam birşey demedi) granade ilk attıgında birine çarparsa patlar granade atıldıktan sonra herhangi bir objeyle temas ederse süresi dolana kadar bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ahauahauah ero benim gölge efsane olmuş... fenomen bir screenshot ehehe bedenen orda olmasam da gölgem yerinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 baya güzel screenshotlar var benim koyucam yakında da şimdi boarding başladı uçağa, chicago'ya yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 of 3 haftadır girmiorum oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hangi serverlarda oynuyorsunuz siz? türk serverları felan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Friend listeme bakıyorum. Tanıdıklar hangi sunucudaysa ona giriyorum. Türk sunucusundalarsa tabii ki tercihim onlardan yana oluyor. Tanıdık kimse yoksa pek girmiyorum aslında, ama girecek olursam multiplay.co.uk sunucularına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biz tct olarak çoğu zaman aynı serverda oynuyoruz ama oynadığımız serverlarda değişiyo tabii. diğer türkleri bilemicem. 1-2 haftadır türk serverlarını hiç full görmedim. onlarda başka yerlerde takılıyorlardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 genelde lazytown sunucusundayım multiplay.co.uk'in. sıkıldıkça map deiştiriyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hydro yapıyorum .de serverlarından birinde. oda baymaya başladı yeni map yokmu? lazyde sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bi sürü custom map var aralrında çok güzel mapler de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 favori custom maplarınızı yazarmısınız. cekelim onları. böle detaylı aşamalı maplar cıkarsa artık valve güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bağlantılar düzeldi pingler düştü türk sunucularında oynamanın anlamı benim için kalmadı 40-60ms alıyorum loss'suz choke'suz 10-15 tane alman/ingiliz sunucusundan... daha da çok zevk alıyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 cp_orange_x duel_duel1 duel_duel_v1 bu var zaten sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar