Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eed bitmiyor :D ama acayip zevkli

Bu arada EA hakkında aylavyu maylavyu diyenleri ŞİDDETLE kınıyorum. EA'den nefffret ettiğim kadar hiçbir başka şirketten nefret etmiyorum. EA'den UZAK durunuz.
Mesaj tarihi:
Selam,

Açık söylüyorum, benim EA sevgim kimseyi alakadar etmez!
Ben öyle böyle sevmiyorum, yakaladığım yerde "derinden" sevicem kendilerini. Bir başka bağ kuruldu oranj kutunun ertelenmesiyle. Elimdeki vazelin sürülü çivili ceviz sopamla bir başka yaşatacağım onlara sevgiyi :P

not: cümlemdeki kinayeyi ters anlayacak olan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim, sözüm EA doplarınadır!!!

Saygılar.
Mesaj tarihi:
steam download bitti. TF2 yi çalıştırmak istediğimde Validating %100 diyor. öyle kalıyor hiçbir kıpırdama yok. Açılmıyor oyun. nedir bu anlayamadım?

Çözüm: Properties/local Files/Verify integrity of game cache diyerek manuel yapmamız gerekiyormuş..
Mesaj tarihi:
Fly said:

ama değmeden yere düşerse üstünden 20 kişi de geçse süresi bitene kadar patlamıyor.

İlla yere düşmesi gerekmiyor. Bir yerden (duvardan) sekerse de aynı şey geçerli.
Mesaj tarihi:
Mantıklı olmuş diyicem yakın dövüşte kendini koruya bilir artık ama Bu seferde imba olmamışmı ? Zaten değmeden patlaması anca milleti caydırmaya yarıyordu ve yakınında patlarsa azcık damage veriyordu onu kaldırsalar ne olur....

Yani eskisi gibi olmuş diyebiliriz Demomen'e
Mesaj tarihi:
iyide demoya o update geleli 1 ay olacak neredeyse.
yeni birşey yok 1 kere update edildi hala aynı. (kacırdıgım bi update yoktur heralde steam birşey demedi)

granade ilk attıgında birine çarparsa patlar
granade atıldıktan sonra herhangi bir objeyle temas ederse süresi dolana kadar bekler.
Mesaj tarihi:
Friend listeme bakıyorum. Tanıdıklar hangi sunucudaysa ona giriyorum. Türk sunucusundalarsa tabii ki tercihim onlardan yana oluyor. Tanıdık kimse yoksa pek girmiyorum aslında, ama girecek olursam multiplay.co.uk sunucularına giriyorum.
Mesaj tarihi:
biz tct olarak çoğu zaman aynı serverda oynuyoruz ama oynadığımız serverlarda değişiyo tabii. diğer türkleri bilemicem. 1-2 haftadır türk serverlarını hiç full görmedim. onlarda başka yerlerde takılıyorlardır muhtemelen
Mesaj tarihi:
bağlantılar düzeldi
pingler düştü
türk sunucularında oynamanın anlamı benim için kalmadı

40-60ms alıyorum loss'suz choke'suz 10-15 tane alman/ingiliz sunucusundan... daha da çok zevk alıyorum açıkçası...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...