Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bugün 1gb ram'im gelince 1.5gb ram olcak. 512mb ve 1gb ile denemiş biri olarak farkı yazarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mortis said: okudum updateleri de genel olarak buglar düzeltilmiş haritalarda falan filan. Veya işte medic ubercharge yaparken DC olursa, charge olan adamın hala uberchargle dolanması gibi buglar. Tek bir oyun içinde değişiklik gördüm o da sudden death de engineer ölünce, yaptığı makinalar da patlio otomatikman.oo bu spyların işine baya bi yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ekmek said: Sınırsız sap kalkmalı. ulen ne kalkması yaf zaten çoğu zaman o elinizdeki ingiliz anahtarı ile tek vuruşta indrebiliyosunuz spy'ı.. dibinde kalıp sentry'ye vurmaya devam etttikçce spy'ın işi çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Engineer ile stat'larımı ilerlettim: Yeni STATS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arkadaşlar Ankarada oturanlar için grup kurdum. tüm Ankaralıları beklerim. böylece ilerde buluşma yapabilirsek rahatça ayarlarız. grup publictir Ankara dışındakilerde katılabilir ama buluşmalara gelebilirmi orası bilinmez. Ankara Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gamerslocation yetkililerine: Adminler kafasına göre map değiştiriyor (bunlara custom mapler de dahil) eğer map değişecekse, "beyler map değişiyor" diyip istediğiniz mapi açmaktan ziyade en azından nezaket gösterip bir oylama yaparsanız çok daha iyi olacaktır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bütün konuyu okumaya gözüm korktu doğrusu. oyunu netten sipariş ettiniz de mi oynuyorsunuz? tr'de satılıyor mu? yoksa netten mi cektiniz bi şekilde? e peki o zmn key gerekmiyor mu? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 netten çekip(steam dan) oynuyorlar sanırım türkiye ye 30 ekimde aral getircekmiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 netten çekip oynayabilrisn , steamden aldığın için sadece hesabına x oyununu satın almış olduğun işleniyor , key mey gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mapler gerçekten baydı ya. Bakalım ne zaman bizi bağlıyacak bir map cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gamerslocation adminleri kafalarına göre map deişmeye bayılıyo. parasını verdim gerisini iplemem modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mapler baydı diyenler için hiç baymayan küçük ve efsane yeni bir map: Orange_x aratın bulun oynayın bayılacaksınız. Ama şimdiden uyarayım: saatler sürecek 2 takım da kazanamyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nereden çekebilirim Orange_x'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 haritanın açık olduğu bir servera girersen otomatik download eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 knoxville said: gamerslocation adminleri kafalarına göre map deişmeye bayılıyo. parasını verdim gerisini iplemem modundalar. artık küfür de ediyorlar rahatça (2.4 küfür/dak) , şahane olmuş ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Kim etti küfür ? Hakikaten küfürde ediyorlarsa hiç durmayalım kuralım server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 direk birine etmiyorlar da 15 dk önce çıktım , 3 sn'lik bir enstantane : -gel buraya yoksa senin *ey key* -gelmezsem ne yaparsın ..ne ahahah -*cinsel ilişki*ye girerim ahaha - ahaha - ahaha -lan sus aha -ahaha geceki oyunlarda haddi hesabı yoktu, geceden birkaç saat öncekilerde de kahvedeler 3-4 kişi var başkası yok modunda konuşuyorlardı. tahminen 12 yaşındaki (tanıdığı sanırım) biri var, bu ona oynamayı öğretirken azarlıyor o gülüyor ikisi de vay ey key tadında laflar ediyor falan fıstık. konuşma olacak yani selam selam tamam da -livırpul (bugün ne maçı vardıysa veya) gol attı ben o hakemin *bip* -evet *bip* çocuğu hakem -*bipini biptiğim* *bip* şeysi -evet ya vay ey key abartı yani. "küfretmeseniz lütfen" gibi bir laf da edemiyorum, bir daha olmasın son uyarım falan dediklerini hatırlarım. ankaradan lagsız oynayabildiğim tek yer, yoksa istanbula dönünce mümkün olduğunca uzak duracağım oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sniperla yargiladim bi kaç kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 isimleri mozaikleseydin bari arkadaşım bu ne böyle, yakışıyor mu afişe etmek. yarın senin başına gelse ne düşünürsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 YA durduk yere silah sesleri cızırtılı gelmeye başladı. Konuşmalar(karakterlerin konusması diger oyuncuların değil) felan normal, sadece silahlardan cızırtı geliyor =/. Niye olur bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o bölümde sniper'ı iyi oynayıpta birinci olmamak mucizeviydi zaten. Her yer bahçe,bostan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Aral oyunu getirdiğinde ne kadar fiyat farkı olacak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 50 yetele olacakmış. en azından mavi'de preorder durumunda böyle, mavi'de aral'dan fiyat aldığına göre.. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şunu gördüm ki TFC'yi oynamayı beceremeyen veletler şimdi gelip TF2'de ahkam kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 TF2 oynamayi beceremeyenler de "FF daha güzel" diyorlar. Hadi hodri meydan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar