Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
okudum updateleri de genel olarak buglar düzeltilmiş haritalarda falan filan. Veya işte medic ubercharge yaparken DC olursa, charge olan adamın hala uberchargle dolanması gibi buglar.

Tek bir oyun içinde değişiklik gördüm o da sudden death de engineer ölünce, yaptığı makinalar da patlio otomatikman.
oo bu spyların işine baya bi yarar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gamerslocation yetkililerine: Adminler kafasına göre map değiştiriyor (bunlara custom mapler de dahil) eğer map değişecekse, "beyler map değişiyor" diyip istediğiniz mapi açmaktan ziyade en azından nezaket gösterip bir oylama yaparsanız çok daha iyi olacaktır eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

direk birine etmiyorlar da 15 dk önce çıktım , 3 sn'lik bir enstantane :

-gel buraya yoksa senin *ey key*
-gelmezsem ne yaparsın ..ne ahahah
-*cinsel ilişki*ye girerim ahaha
- ahaha
- ahaha
-lan sus aha
-ahaha

geceki oyunlarda haddi hesabı yoktu, geceden birkaç saat öncekilerde de kahvedeler 3-4 kişi var başkası yok modunda konuşuyorlardı. tahminen 12 yaşındaki (tanıdığı sanırım) biri var, bu ona oynamayı öğretirken azarlıyor o gülüyor ikisi de vay ey key tadında laflar ediyor falan fıstık. konuşma olacak yani selam selam tamam da

-livırpul (bugün ne maçı vardıysa veya) gol attı ben o hakemin *bip*
-evet *bip* çocuğu hakem
-*bipini biptiğim* *bip* şeysi
-evet ya vay ey key

abartı yani.

"küfretmeseniz lütfen" gibi bir laf da edemiyorum, bir daha olmasın son uyarım falan dediklerini hatırlarım. ankaradan lagsız oynayabildiğim tek yer, yoksa istanbula dönünce mümkün olduğunca uzak duracağım oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...