S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 saldırı yaparken takımla takılabiliyorum da defans yaparken takımla kalmak zor,sniper için çok yakın mesafe oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 demo ezelden beri op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bana spy olarak bi pyro op. gerisi önemli değil fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi pub demişsin de bu işin başka bi pro ayağı daha var: highlander: 9v9. orda da mesela demo en imba yaratık olarak kabul ediliyor. ardından sentry positioning önemlilikte 2. sırayı alıyor 3 medic. belirli yerlerde push yapıp yapmayacağına şöyle karar veriyorsun - demo düştü mü? - sentry güzel bir yerde mi? düştü mü? - überimiz/überleri var mı? zaten herkesin mikrofonu olan bir ortamda spyın alabileceği kill (genel olarak) 1de kalıyor, sonrasında ölüyor. o kısa yaşamında da işte bu 3ünden birine çomak sokmaya çalışıyor. ya medic alcak ya sentryi sapleyip takıma saldır emri vericek ya da demoyu alıcak. çünkü territorial controll yapan 2 classdan birisi demo. bir diğeri de engy işte. o da 6v6de yok gravel pit dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 adam gibi spy oynatmamışsınız ozaman ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya bizim spyın 2 backstab 1 revolver kill aldığı oldu. daha doğrusu scout'un (spy offclassa geçip) ama nadiren işte dediğim gibi. highlanderda zaten her classtan bi tane var, her silah da açık. yani pro muhabbeti çok reröre dedirtmeyen bir durum highlander. ama ne olursa olsun en op demoman oluyor işte. hayvan gibi spam yapıp insanları bir bölgeye sokmaması bile yeterli. 6v6 da ilginç spy taktikleri var. geçen gün gullywash sona girmeden önce ana girişten bizim scoutı spy yapıp friendly sniper kılığında karşı takıma bi gösterdik. sanki sniperımız varmış gibi ayak yaptık falan şasldfk. medic de gitti bir köşeye oturdu überini doldurmaya çalışıyor solly'siyle. iyice pıstı böyle sniper beni görmesin diye. herhangi bir girişten görülemeyecek bir yerde ama hareket de edemiyor pek, kafamı uzatırsam snip alır diye. çat çat. bizim spy gitti 2sini de aldı. PUUUUUUUUUUUUUUUUUSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Cystein said: demoman'in op'liği şurda. oyundaki en büyük damage output o karakterde. yani çok çok iyi bir oyuncu olursun soldier oynarsın 4 rocket 6 shotgun'ın var. shotgun'ın da zaten belirli bi range'den sonra yaptığı iş, bi boka yaramıyor. scout olursun. çok çok iyi oyuncusundur ama adamlara yakın olman gerekir. uzaktan pistol spam yapsan bile yakın damage ile aynı değil. çük kadar hpyle ne kadar hatta kalabileceğin de soru işareti. bir de demoman var işte hayvan oğlu hayvan 8 tane stickysi var en az splashle bile 40 damage vuran istediğin yerden. pipe var roller'ı 50-60 kendisi min 90 vuran 4 tane. o yüzden op işte demoman :D demomanin grenadei iyi damage veriyor evet. ama tutturmak için kabiliyetli olman lazım. eğer demomanin grenade'i her seferinde düşmanın ağzına isabet ettirebilecek kadar becerikliysen zaten sen op'sin direk. aimbot. soldier'in shotgunı bi işe yaramıyor. at gitsin, yerine daha çok işe yarayabilecek itemlar var. scoutla pistol spam yapmakla uğraşıyorsan zaten scout oynamayı beceremiyorsun demektir hehe. Loxias said: tf2 de op class yok var aslında. hwguy deli gibi op. hele yanına bir medic gelince durdurması imkansız gibi bişi. hwguy da çok oynadım hwguyın yanındaki medic olarak da çok oynadım, ona dayanarak söylüyorum. hwguyın tek yaptığı damage almaktan uzak durup adam gördükçe ateş tuşuna basmak. zaten minigunı 1-2 mermide alıyor rahat oluyor. medicin tek yaptığı ise adamın yanında durup heal basmak. başı sıkıştığında ise überi çıkarmak. bu şekilde gittiğim hwguylar rahatça server birincisi oldu öldürmek mümkün tabii de, hwguy tembel tembel oynarken senin ondört takla felan atman gerekiyor. scout de op. crit sisteminin kapalı olduğu serverlarda op'liğini hissettirmiyor belki ama default silahla bi crit mermiyle yattara olmak çok sinir bozucu. spy da op. normalde tfc'de disguise olan adama ateş edip kan çıkartarak spycheck yapabiliyordun. burda spycheck için illa pyronun olması lazım. ölse de şu dead ringer sayesinde tekrar diriliyor. tam "hah öldürdüm" derken pat diye sırtına hançeri yiyorsun. görünmezliğini ayarlamadılar bir türlü. ff'da güzel bir sistem vardı aslında keşke onu örnek alsalardı görünmezlik konusunda. diğer classlar dengeli oluyor. demoman, pyro, soldier, engineer, sniper olarak taktik kasıp mermilerini idareli kullanman gerekiyor. öte taraftan hwguy, scout, spy oynarken hiç idareyle uğraşmak zorunda kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Heavynin pek bi opluğu yokda demo area denial , los+sticky ve tabi granade 10 yardada 100 yardada aynı dmg vuruyor biraz oynayıp deneyim kazanınca granadenin yaptığı arch paternini öğreniyorsun vurmakdada sorun yaşamıyorsun. la xunnunkiler gibi Türkülizce oldu post :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi ben de onu diyorum anlaşılmamış işte. çok yetenekli bir solly olacağına çok yetenekli bir demo olursan, daha çok iş yapıyorsun. bu bir gerçek yani. heavy de kesinlikle op değil bence. uzaktan vurduğu damage, damage değil resmen. ağzının içine girmeden uzaktan 2 tane heavy class (demo veya solly) spamleyince çok rahat ölüyor. pro oyunlarda bazen son pointi tutmak için alınıyor eğer takımın über dezavantajı varsa. onda bile herkes bir anda heavy focus diye anırıyor 1er roket 1 stickyle gg oluyor abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 said: soldier'in shotgunı bi işe yaramıyor. at gitsin, yerine daha çok işe yarayabilecek itemlar var. lool ayrıca heavy op falan değil bi spy yada sniper a bakar yani. abi şu "her attığını tutturursa kim op olur" tartışması çok saçma. ozaman sniper op olsun. ne güzel her gördüğüne hs çakan sniper. uzmanlaşma süresi de önemli oyunlarda. her attığı pipeı adamın kafasına sokacak demoman ya aimbottur yada mesai harcıyodur bilgisayarın karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 valla bence standart shotgun scatterı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi 4 bazukayı sallayıp sonra shotgun çekiyorsan işe yaramaz zaten. çoğu classı 1 bazuka 1/2 shotgun ile alıyosun. kalanları da 2 bazuka + 1 shotgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şatgan ne ya ben roket atıyorum kafalarına CUV CUV. ROKETATARLIADAM klasıyla oynuyorsan dandik tüfek kullanmak çok gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sniper op arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 reva nubların hepsi pro kesilmiş. 500 saat online time ı olmayanla muhattap olmayacağım fasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Loxias said: 500 saat online time http://i660.photobucket.com/albums/uu326/mp3music-pk/scrap-s/get-a-life-scraps/get-a-life-scraps11.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 rpg nasıl olur wotu döşemeyi biliyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 benim 1000 oldu heralde. artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 halen meet the pyro çıkmadı mı ya eğer "pyro aslında kızdı" derse valve'ı çok pis döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 zaten kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bone said: halen meet the pyro çıkmadı mı ya eğer "pyro aslında kızdı" derse valve'ı çok pis döverim. kız değil kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 deno ben revangelis daldık oyuna var mı arttıran! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 öyle böyle eğlenmedik süper saçma bi oyundu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 takım oyunu bi de artisce tek başına çekmiş ya inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 özledim ya <3 hadi maç 6n6/mid+/server off/now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar