Mino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 LathspeLL said: Bende hiç göçmüyor oyun? Son updatelere kadar bende de böyleydi, ama round sonlarında, ya da arena'da gereksiz kitlenip çakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi update daha geldi düzelmiştir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 beyler unusual trading community'de bi oylama yapıyolar. her class için millet weapon, hat, vs. fikir üretti. şimdi top 3 fikiri modelleyecekler. ben de rolled newspaper fikri vermiştim. her vurduğunda gazete biraz daha parçalanıcak falan. parçalandıkça dmg düşücek. beğenen olursa şurda oylasın http://unusualtradingcommunity.com/viewtopic.php?f=41&t=5142 sanıyorum çok büyük bi pack hazırlanıp valve'e yollanıcak. community update gibi bişey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 update düzeltmemiş çöküyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Eskisinden daha beter olmuş millet guruplar halinde göçüyor gene öncede daha tek tük gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi önceki mesajı attığımdan beri 4 kere çöktü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dün bana çökmüyo diye nispet yapmıştın. İYİ OLMUŞ! SIRADA SLIPHATOS VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi paso hl2.exe çöktü hatası almaktan baydım + olarak ilk oynamamda 15 kere üst üste ölmedem sniper ile hs aldım iyi mi sdf bide bu ok mok atıyolar onu nasıl alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 CthuLhu said: dün bana çökmüyo diye nispet yapmıştın. İYİ OLMUŞ! SIRADA SLIPHATOS VAR! bi 5-6 saattir falan idledaydı arada girip oynuyodum sürekli alt-tab falan, arkada milyon tane şey açık ama hiç patlamadı :( bu arada alıntılayacam diye mesajını editlemişim yanlışlıkla, düzelttim sonra pardon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 boşverin abi şunun şurasında 1 hafta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 VS Saxton Hale'de göçüyor. Normal haritalarda da arada göçüyor. Baydı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 önüne geleni mod yapıyorlar arkadaş.. Neye bir hafta kaldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kutulu ile revan'ın takımını eziyorduk ne güzel.Crash yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ne güzel koydum sana pointte sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 revan'da var bişey, ne zaman vursam adami çöktü oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 çökmeleeeeeeeeeeeer çökmelerrrrrrrr yine bir update geldi 100mblik bakalım bişileri düzelticek mi thanks valve for pimping my TF2 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oyun kac gb oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o ne zaman yüklediğine bağlı. arada bir res atmak şart tf2'ye eski dosyaları da yenilemiyorlar. bazen eski file'ı disable edip yenisini getiriyolar. o file duruyo öle mal mal. uzun zamandır tf2 yüklü olan adamların tf2 klasörü 15 gb'ı geçmiştir rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 crash hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Arena'da yine crash -.- Neyse bu hafta istediğim çoğu item ı drop etti. O yüzden daha az kızgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Yine update gelmiş, günaşırı güncellenecek bu oyun anlaşıldı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi ahah yattım uyudum uyandım kalktım 3 items completed. bakıyorum 3'ü de tf2 update'i. sonuncusu 1,4 mb bu ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bf3 çıksın bunuda silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Son updatele stabil oynadım, akşam da arena deneyip sonuçları yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sorunsuz oynadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar