axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Forumu plebler basmış =( Gidin futbol bölümünde tartışın lütfen, sizin gibi proleterleri orayla kısıtlamaya çalışıyoruz.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aente said: Vasgort said: internet kafede half-life'tan tfc'ye geçmeyi öğrenipte burda artislik yapmak niye ? tf2 forumunda tfc discussion = fail şunu diyen adam da div6&public kırması. Lafa gel ya. Div6 ne bile bilmiyorum ama şu diyen adamın kalite ayak bileklerindedir sanırım.
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Eziksiniz abi bir oyun için birbirini yemek nedir yani
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Birisi de cikip biz div O.C'idik dememis ya.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Iyyy resmen şey muhabbeti gibi.. said: EN BÜYÜK FENARBAHÇE HAYIR EN BÜYÜK GALATASORAY HAYIR BEJİKTAŞ TF2 gibi kalite akan bir oyun bile sırf fps olduğu için bu insanları kendine çektiğine göre, fps türünde bi sorun var bence. Kalitesizlik diz boyu.
aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 5 sayfa trolleyip off ya niye tartışıyorsunuz diyecek kadar algılayabiliyorsun olayları jahrein, zaten daha fazlasını yapabilsen tr tf2 community'de adam gibi bir tane muhattabın olurdu, mecburen 16 yaşındakilerle aynı takımda oynuyorsun, başka her türlü ortamda sırıtırsın çünkü.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ps: Axedice'ın gerçek hayatta da böyle vurgulaya vurgulaya, yaya yaya IYYYĞĞĞĞ dedigini biliyor muydunuz? Oldukça homoerotik.
aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 MADBOY said: aente said: Vasgort said: internet kafede half-life'tan tfc'ye geçmeyi öğrenipte burda artislik yapmak niye ? tf2 forumunda tfc discussion = fail şunu diyen adam da div6&public kırması. Lafa gel ya. Div6 ne bile bilmiyorum ama şu diyen adamın kalite ayak bileklerindedir sanırım. valla mı ya:( only ergens can judge me.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aente said: 5 sayfa trolleyip off ya niye tartışıyorsunuz diyecek kadar algılayabiliyorsun olayları jahrein, zaten daha fazlasını yapabilsen tr tf2 community'de adam gibi bir tane muhattabın olurdu, mecburen 16 yaşındakilerle aynı takımda oynuyorsun, başka her türlü ortamda sırıtırsın çünkü. It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Aente sen algilayamamissin bence olayları. Baktım atıp tutuyorsun tf ile ilgili gelmis gecmis her şeyi sahipleniyorsun. Dedim bir salayım oltayı surda beklesin belki atlar bit sazan. %0 gerçeklik payiyla bir seyler salladım. O gun bugundur burda ragesin halen ragesin. Ben eğleniyorum sen debelendikce daha da batıyorsun. Sus artık bence safafaffasfafadada
aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Aente sen algilayamamissin bence olayları. Baktım atıp tutuyorsun tf ile ilgili gelmis gecmis her şeyi sahipleniyorsun. Dedim bir salayım oltayı surda beklesin belki atlar bit sazan. %0 gerçeklik payiyla bir seyler salladım. O gun bugundur burda ragesin halen ragesin. Ben eğleniyorum sen debelendikce daha da batıyorsun. Sus artık bence safafaffasfafadada 250 gram beyniniz olsa cevap yazardım ama yazsam da anlamıyorsunuz.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya o değil de şu kurmalı lazerden yaptım primary slot için ve pişman oldum harcadığım itema yazık ya. blackboxla oynuyorum şuan ikinci de reserve olan pompalı.
Vasgort Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aente said: Vasgort said: internet kafede half-life'tan tfc'ye geçmeyi öğrenipte burda artislik yapmak niye ? tf2 forumunda tfc discussion = fail şunu diyen adam da div6&public kırması. ahah tam üzerine oturttun valla ama şunu söylemeliyim ki , eğlenmek için oynuyorum. div6'yla bile alakam zar zor oldu aslında. tf2'de insanlar eğlenmek için geliyor, 3yıldır oyunu sadece aklıma geldiğinde oynuyorum, xkafe bilgeoyuncu işim olmaz ukgaming doublecross 7/24'da oynardım ben. Force-a-nature'ı scattergun'dan daha çok severim, sandman kullanmaya bayılırım. oyun free olmadan önce herkes rahat rahat oynarken şimdide serverda 20saat'in 20'sinide spy oynayıp oyun dersi veren mic chatlerin ölüp ölüp rage atmasını dinlemek zorundayız ki , div6 bundan daha iyidir. Ve 16 yaşındakilerle eğleniyorsundur tarzı bir şey demişsin ki, evet aramızda 16 var. bizimde premier çıkma gibi bi hayalimiz yok. Beraber oynamamız güzel oluyor biz böyle eğleniyoruz. Aramızda 13yaşında olan bile var, ama madem o kadar iyisin yaşın büyük işte tfc biliyorsun scout oynuyorsun 13 yaşındaki velet diye takmıycağın adam seninle mge'ye bile girmez diyebilirim. Jahrein'in bu trollemeyi maç ortasında bile yaptığı oluyor, onun eğlenme biçimi böyle ama hala ciddiye alıyorda bunu problem olarak görüyor, bu dedikleri sana koyuyorsa; 1. ego seviyen yüksektir. 2. u mad?
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Myshkin said: ya o değil de şu kurmalı lazerden yaptım primary slot için ve pişman oldum harcadığım itema yazık ya. blackboxla oynuyorum şuan ikinci de reserve olan pompalı. aynen mecbur kullanıyorum bende (:
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: dava açıcam size yalannn söylüyorsunn
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu scottish resistance çok fark ettiriyor mu? ettiriyorsa ac. kasıp çıkaracam?
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Defaultlar dışındaki pek çok silah gereksiz. Soldierda equalizer al melee. Pyroda degreaser, detonator ve axtinguisher al. Heavyde gloves of running ve sandvich. Engineerda wrangler ve frontier justice. Medicde Ubersaw tercihe göre kritzkrieg ya da normal medigun. Spyda farklı pek çok kombo var. Deadringerlı saharan set giyebilirsin. Ben normal saat normal bıçak ve ambassador kullanıyorum. Gerisi tirt dediğim gibi. Bosuna gidip milletten kazık yemeye ya da crafta item harcamaya gerek yok.
Öne çıkan mesajlar