Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bonec'in ciddi olduğunun farkındayım sıkıntı da orda zaten.

ciddi ciddi adam tf2 ye kötü diyor ama o kadar komik iddialarla yapıyor ki sizin kasti trollüğünüzden daha başarılı.

artı daesu değil mi abi roks'un accountu burdaki?

deacon kim
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Ahahaahahhaha ölcem kurtarın. Saka gibi. Boneci herkes bilir ve burada dedikleri ciddi olan tek kisi bonec. Sen çok yanlis bir yerdesin dostum. Bi çay koy gel

ciddi'yi tanımlar mısın?
Mesaj tarihi:
şu son 2 3 sayfayı ayırıp garbagea atacam ama bu kadar postlu konu patlar diye korkuyorum. oyunlara nefretinizi kusabilirsiniz burada ama birbirinize hakaret edecekseniz msnden falan yapın.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Adama baktım çok hırslı. Tipik bir x'i turkiyeye ben getirdim modunda tfc ve tf2 ye çökmüştü. Baktım yenilebilir. Yedim bu kadar

aynen ya tfc'yi türkiye'ye ben getirdim, kargoyla yollarlarsa gümrükte sorun çıkıyordu ben tutup getirdim gelirken, iyi ki de getirmişim valla.

yazılanların hiç bir kelimesini anlayamıyor olman çok üzücü ya, yoksa çok güzel muhabbetler dönüyor buralarda.

neyse yine bu konuda sizi şöyle yeneriz böyle yeneriz diyordun, sonra 3 map yaptık 5-0 bitti 2 adamınız rage quit attı ve bir daha maç yapmadınız bizimle, sen nasıl trollük yaparak gülüyorsan biz de sizin gibi sadece forumlarda trollük yaparak hayatta kalan insanları maçlarda şamar oğlanı yapıp gülüyoruz. o yüzden div ile 3 rakamını yanyana görebileceğin tek yer olan şu topicde sana iyi eğlenceler.

daha da yazmam buraya /rte
Mesaj tarihi:
Odeon said:

150 bas nwo tanimam

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090511222917/teamfortress/images/f/f7/Dispenser_tfc.png

bunu ağzına patlatırsam :)(()()(
Mesaj tarihi:
Vasgort said:

internet kafede half-life'tan tfc'ye geçmeyi öğrenipte burda artislik yapmak niye ?
tf2 forumunda tfc discussion = fail

şunu diyen adam da div6&public kırması.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...