Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahaha
ben oyunun cfgsini değiştirdiğim için saxton hale maplerinde onun hareketlisini görüyorum. saxton direkt error olarak görünüyor bende ve bana saldırıyor bu error falan :D
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

o zaman gpunun destekmelediği bump mapping hede hodo falandır onlar. çok mu dandik ekran kartın? driver ve directx falan güncelle.

HD4850 la ekran kartim canavar gibi

guncelleyeyim hadi bir directxi ve driverini...
Mesaj tarihi:
free ile geldim tf2 ye

tokatlıyorum gayet

bence bu arakdaşlar tf2 ye para bayıldılar oynadılar oynadılar saatlerce.sonra admaın biri beleş yukleyip bunları tokatlıyor diye ağlıyorlar
Mesaj tarihi:
eğlencesine oynanır da 3000 saat oynayanlar var benim listede, tf2 için overkill ya. 3000 saat oynayacak zaman ve adanmışlık varsa competitive için -bu ülkede de lan'ları falan yapılan- çok daha iyi seçenekler var bence.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

eğlencesine oynanır da 3000 saat oynayanlar var benim listede, tf2 için overkill ya. 3000 saat oynayacak zaman ve adanmışlık varsa competitive için -bu ülkede de lan'ları falan yapılan- çok daha iyi seçenekler var bence.

idle :( eskiden 7/24 bırakırdım
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Ne farkeder ki? Düzgün(ufak da olsa) bir comp scenei var TF2'nin. Div 1, Pre Div olacaksan o zaman yatırılır oyuna.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...