Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya demin bi ergen

sniper ve elinde bow var.MEDİC MEDİC UBER BAS MEDİC NERDESİN diye ciyak ciyak bagrıodu maks 13 yaşında failan

direk quit attım
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Bow kullanan sniper'lardan o kadar ama o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Sniper oynamayi beceremeyip heveslenen insanlar olarak goruyorum.

Yay spam silahı sonuçta olayı farklı, sniper zevksiz bence okla yakındaki adama koymak fln daha zevkli. Sniper classını aksiyona sokan bir silah, taunt'u da çok kral. Ama sen sniper halinle oka ölüyosan otur ağla :D.
Mesaj tarihi:
bende pyrolardan nefret ederim mesela bir spy olarak. ne kadar ilginç demi? her classın antisi var benim o hoşuma gidiyor bu oyunda. genelde kendi classının antisine kıl oluyor oyuncular
Mesaj tarihi:
bende kapidan ilk cikan adamin, ibret olsun diye meydanda asilmis adam gibi kapi duvarina okla kafadan cakilmasini gordugumde acayip hosuma gitmisti. oyunu birakip ona bakmistim eheh. cok iyi sahneydi ama bekleme suresi bitti soldierin biri ac gibi atladi disari ayni hizla duvara kafasindan civilendi. ayaklari yerden kesili sekilde oyle asili kaldi hahaha. ilk gorunce cok ilginc gelmisti
Mesaj tarihi:
oyun güzel ama takım çalışması eksik kalıyor. 4 engineer/spy/scout bulunan takımlar oluyor bazen. özellikle spyda oluyor öyle. genelde şahsi x/y oranına bakıyor insanlar. yoksa çok zevkli oyun. heavy+medic karşı takımın son kalan capture pointine überle dalıp sentryleri ezmek gibisi yok. :3
Mesaj tarihi:
ahahaha bu sabah xkafedeyim can sıkıntısından demo oynuyorum. medic var bi de arkamda. kendi imkanlarımla aldım sentryleri falan d.bowl son pointteyiz. hani 2 kişiyiz 3 saniyede alcaz zaten. medic über açtı...

ben mic'den götümü yırtıyorum KAPAT LAN ÜBERİ KAPAAAAAAAAT diye. ama noob medic anlamıyor.

5-6 kişi birden spawn olup üstümüze çullanıyor
3ünü öldürüp ölüyorum

"
q
tab
enter
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...