Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bildiğiniz güzel serverlar var mı ya tf2 de oynayabileceğimiz. oyuncular pro olursa daha iyi olur, bi hata ettik xkafeden banlandık, diğer serverlarda da iyi oyuncular yok şu kötü halimle bile birinciliğe oynuyorum. medic oynamak istiyorum ama oyle adamlar varki, uber basınca noldu diye duruyorlar falan. yani, var mı şu server baya iyi oyuncularla dolu, yetemessin bile dediğiniz bir server.
Mesaj tarihi:
bende mic çalışsa adam akıllı çoktan 3-5 kişiye dümdüz gidiyordum. medic almış arkadaşını dünya yansa umrunda değil. elini çekmiyor mouseun sol tuşundan. ona söyle okkalı bir küfür lazım
Mesaj tarihi:
banada vermiyor. hatta diğer accountuma 7 item düştü daha ses seda yok. wikide falan 8-12 arası item düşer yazıyordu. 19 item düşünce insan kıllanıyor serverdamı bişey var, varsa eğer accounta bişey olur mu falan?
Mesaj tarihi:
itemları genelde öldüğün zaman bulduğun için, adamlar bi harita yapmışlar achievement idle diye, durduğun noktada sürekli canın gidiyor en sonunda ölüyosun tabii. haftalık item ihtiyacını karşılıyorsun işte o serverda 7-8 saat durarak
Mesaj tarihi:
aslında öldügünde düşmüyor
trade yaparken bile item düştü bana, onun sebebi karakteri bıraktıgında longest life 3bin saat olmasın diye galiba.
eski idle sisteminde spec bırakıyorduk zatek textmodda ondada düşüyordu.
Mesaj tarihi:
bir tane idle server değil de bir sürü idle server var.

eskilerinde idle iken damage gitmiyordu öyle boş boş bekleyebiliyorsun.
emin değilim ama sanırım bi ara valve bunla ilgili bazı değişiklikler yaptı, cheat kapsamına felan girmiş olabilir.
o yüzden "bakın bu cheat değil, öldürüyoruz idle olanları, hem aynı zamanda fun server olarak da kullanabilirsiniz" diye idle mapleri için bazı düzenlemelere gitmişler.
Mesaj tarihi:
hyr, oynadıgın saate göre item düştügü dönem insanlar oyunu 24 saat acık bırakıyordu. cheat olayı idletext programlarndan dolayı ortaya cıktı.
valvede haftalık item drop limiti koydu. 7x24 bırak istersen 15i geçmiyor sanırım artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...