Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daesu said:

sen birşey yapmadınki sana neden küfür etsinler. bans zaten adamlara şöle söle böle söle dedi tanıyormus , ben tanımıyorum
ya işte ben oyun boyu bişey yapmadım. oyun sonunda geyiğine FACEPLANT AGILLI OLSUN AGILLI dedim.

sonrasında
başkasının ... gerdeğe giren...
s.git buralardan velet
ağzına ...
gibi bir yığın enrage text ardı arkası gelmeden aktı gitti özellikle tentakıl başta olmak üzre. ardından ben de aga napıonuz testis geçiorm diyince biraz duruldunuz. o küfüler üstüne sen geyiğine anana küfrediolar diyince ben geyik olduğunu anlamadım ciddiye aldım ortada bi rage vardı nitekim.

neyse ya
öyle işte
Mesaj tarihi:
SPUF tan bir alıntı:

There was a box today.
I looked at Engineer. Engineer sighed and didn't talk to me. Medic glared at Soldier behind his back and didn't speak.

Scout opened the box. He laughed as he took out the hats and put one on Heavy's head. The big man laughed. That is good. Big man has some hats, but many are silly and not serious like he is. Soldier just smiled and put on the new helmet. Medic turned and left.

Soldier took my shotgun when the last big box came, and he took Engineer's guns. He will get what is coming to him.

It is only a matter of time. He made Engineer sad. I do not like Engineer to be sad. Engineer is nice to me.

Fire is strong, but it is patient. Embers burn under the surface until they have their chance. I will have my chance. It is only a matter of time.

Güldürdü
Mesaj tarihi:
jahrein trollüğe ömrünü verdin cevabını alınca ağlamaktan vazgeçmemen troll olmanın mantığını anlamadığını gösteriyor.

artı yanlış bilgi rhox merc falan değil :(

BİR DE KNOXKSVİLİN YAŞ 15 FOREX BİR BAKIŞTA ANLAMIŞ, onu nasıl yaptı lan.

haydi dağılın şimdi puberlar.
Mesaj tarihi:
ben nickinde faceplant tagı yoksa merc algılarım. ki hepimiz öyle algıladık. gidip sizin roosterınızı check yapacak kadar uğraşamam. R. nicki bana faceplant hakkında bi bilgi vermiyor. puber muber 6v6 maçta 2 mercle yendik. o 2 merci de div 1den mi getirmişiz neymiş bu mercler alla alla...
hepsi chatlogda var o söylenenlerin. biz nedemişiz o sinirle diye çok merak ediyosanız gidin bi xkafe admininden alın chatlogu...
Mesaj tarihi:
Cystein said:

steam nicki R. olan sen misin?
bende R. diye birisi var o Rhokstanski işte. K. var o da Knoxville. O maçta da R. oynuyodu

Rhox baska
bu sitede bir tae Rhox var onun adını bilmiyorum
r benim rokstanski oda
knoxvillede kral
Mesaj tarihi:
Cystein said:

ben nickinde faceplant tagı yoksa merc algılarım. ki hepimiz öyle algıladık. gidip sizin roosterınızı check yapacak kadar uğraşamam. R. nicki bana faceplant hakkında bi bilgi vermiyor. puber muber 6v6 maçta 2 mercle yendik. o 2 merci de div 1den mi getirmişiz neymiş bu mercler alla alla...
hepsi chatlogda var o söylenenlerin. biz nedemişiz o sinirle diye çok merak ediyosanız gidin bi xkafe admininden alın chatlogu...

2 mercinizi sizden 2 division üstte oynuyor ki bu sene div3 deneyecekler.

sizin daha üstüne 6 ay çalışıp yapamayacağınız killerle maç aldınız neyin gargarasını yapıyorsun onu anlamadım. düne kadar badlands'te çalılıkların arasında kaybolan tipler hala mücadeleying of the neyin ya.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

böyle bi mod falan mı var baya iyiymiş damageler falan görünüyo akfalarda

Advanced optionsda bi hede var kafada damageları göster diye. Hud olmadan da görebilirsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...