Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayar recommended olanını da kaldırıyor da ekran kartına niye fail dedi bu shader 3.0 var falan

http://i.imgur.com/YxTp5.png

anti aliasing kapalı olmak şartıyla her türlü çözünürlük highda kasmadan çalışıyor sdf
Mesaj tarihi:
Windows 7 de oyun içinde 3-4sn lik takilma yasayan (ses efektide takilicak)için çözüm : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1043281

anlmayanlar yada üsenenler için:

* Baslat program aramadan regedit
* HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionMultimediaSystemProfile
* network performance throttling i açicaz , default value 10; bu olucak : " FFFFFFFF " hex
* Reset
ben tamamen disable etmedim 00000046 yaptım (70) siz nasıl isterseniz öyle yapın
Mesaj tarihi:
Xenocide fena değil. Eh işte.

Bana şey lazım, xcafe ogp vs. serverlarda iyi oynayan adam listesi. Eğer oyunda onlar yoksa hiç yorulmadan çıkayım. Takım oyunu gogogo gazında medic başlayıp rage sniper bitiriyorum oyunları üzülüyorum.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Xenocide fena değil. Eh işte.

Bana şey lazım, xcafe ogp vs. serverlarda iyi oynayan adam listesi. Eğer oyunda onlar yoksa hiç yorulmadan çıkayım. Takım oyunu gogogo gazında medic başlayıp rage sniper bitiriyorum oyunları üzülüyorum.

heavyin olurum da o zaman da bi manası kalmaz oynamının. nooblara karşı hep kazan hep kazan, sıkılır insan bi müddet sonra.
Mesaj tarihi:
takım oyunun dedin mi ben varım ya

ailenizin engineerı

takımım için çarpşışıyorum her köşede.sırf onlara porter koyayım dispenser koyayım diye
Mesaj tarihi:
eğer çileden çıkmak istemiyosanız xcafe de sakın ama sakın ctf haritası oynamayın. şu haritada oynayan adamları tüm sülalesiyle beraber fırında yakmak istiyorum çoluk çocuk demeden soyları kurusun die o derece nefret ettiriyolar kendilerinden
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...