Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loxias said:

http://wiki.teamfortress.com/w/images/thumb/0/00/Item_icon_Cloak_and_Dagger.png/100px-Item_icon_Cloak_and_Dagger.png

bundan lazım, hayrına vermek isteyen yada takas düşünen var mı?

3 tane vardı lazım olmaz diye eritmiştim pff

Olması lazım bende sdf, müsait olunca dürt bi şekilde vereyim vardı tahminim fazladan
Mesaj tarihi:
250 sayfa konu tartışılmış ama çok temel bişey sormak istiyorum, yeni başlık açmak yerine hali hazır bu başlığı takip eden tf2ciler varken buraya yazayım dedim.

steamde orange box 30$, tf2 için almayı düşünüyorum ama tüm forumlarda (ki pati de dahil) item alım satımı tarşı bişeyden bahsediliyor. 50$lık yeni bi paket çıkmış oyun artık iyice deneme tahtasına ve trade channela döndü deniyor. gerçeklik payı nedir, sadece orange boxtaki tf2 ile serverlara girip oynayabilir miyim? yoksa illa ek bi harcama yapmam gerekiyo mu?
Mesaj tarihi:
Ek harcama yapman gerekmiyor. O parayla satılan şeyler tamamen keyfi şeyler. Karaktere şapka olsun, kıyafet olsun gibi şeyler. Biçoğu zaten achievementler ile ya da belirli sürelerde geliyor. Gelmeyen bikaç item var onlar da zaten gerekli şeyler değil.

Deneme tahtasıyla da alakası yok bence, çok zevkli oldu oyun. Her class için güzel silahlar falan var, dengeli zaten classlar genelde, arada uçurumlar falan yok.

Duyduğun şey doğru değil bence.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

1- avatarımı nasıl değiştirebilirim? taba basınca çıkan
2- nası eritiliyor itemlar?
3- nasıl trade yapılıyor?

1- Oyundan değil steamden
2- oyunda manage items da crafting var
3- oyunda manage items da trade var
Mesaj tarihi:
Zeppelin said:

250 sayfa konu tartışılmış ama çok temel bişey sormak istiyorum, yeni başlık açmak yerine hali hazır bu başlığı takip eden tf2ciler varken buraya yazayım dedim.

steamde orange box 30$, tf2 için almayı düşünüyorum ama tüm forumlarda (ki pati de dahil) item alım satımı tarşı bişeyden bahsediliyor. 50$lık yeni bi paket çıkmış oyun artık iyice deneme tahtasına ve trade channela döndü deniyor. gerçeklik payı nedir, sadece orange boxtaki tf2 ile serverlara girip oynayabilir miyim? yoksa illa ek bi harcama yapmam gerekiyo mu?

şöyle bir durum var. ben totelde 72 saat oynamışım oyunu. item için kasmadım tamamen eğlencesine oynadım. ama şu 72 saatlik oyun zamanımda bile çoğu karakterin şapkası hariç çoğu silahını tamamladım. şapka yapımı zor en azından benim için şuan.

zaten kimse de her karakterin şapkasını vs yapmıyordur. ana oynadığın 1-2 karakter olur onların şapkasını yaparsın.

2 karaktere yoğunlaşıp diğerlerini tamamen boş verseydim 2 karakterinde itemlarını tamamlardım sanırım. ama ben sıkıldıkça başka karakterlerle oynadığımdan neyi yapabiliyorsam o an yapıyorum.

tabi oyun itemlarına ayırak 100 doların varsa hiç uğraşmadan da yapabilirsin bişeyler. ancak çok çok gerekli değil oyun için.
Mesaj tarihi:
doğru onu fazla açmamışım. abuk subuk şapkalardan silahlardan bahsetmiyorum. karakterlerin item setleri varya ekstra özellikler veren. onlardan bahsetmiştim. şapkaları hariç yapımı veya bulması zor değil. şapkadan da bahsettim zaten =) en zon kısmı o
Mesaj tarihi:
Bone said:

93 saat oynamışım itemların 10da biri vardır herhalde.

Abi 100 saat olunca Kınayt onlayn veya Allah 1 metin2 mp3 zaaa xd xd de full şapkalı çar veriyormuş . Bu arada +2 stealth +20 hp şapka satılır.

Şu oyunu ne hale getirdiler ya... Yeni cs çıkarsa karşımızda neler göreceğiz bakalım.
Mesaj tarihi:
abi şapka kullanmak (yada takmak artık neyse), oyuncuya oynanışta herhangi bi avantaj sağlıyo mu? yoksa sadece dış görünüşte mi farkediyo?

örnek abes olucak belki ama wowdaki parayla satılan non-combat pet ve mount mantığı mı bu?

neyse kararı verdim, alıcam orange boxı. indirir indirmez medic seçip yardırıyorum.
Mesaj tarihi:
set şapkaları hariç hiç bir avantajı yok sadece görüntü
set şapkaları da diğer set itemlarıyla birlikte kullanınca özellik veriyo
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_sets
onlara da burdan bakabilirsin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...