Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tabi turkiye'de yasayınca kotalılara ayıp oluyor falan ama aslında community acısından bakarsan dunayda tektir su oyun. baska ornegi yok yani. su zamanda ea, ubisoft gibi firmalar dlc'ler ile para kırmanın binbir turlu yolunu kesfederken, valve bir sefer odenen parayla alınan bir oyunu surekli canlı tutuyor. bu kadar kendini yenileyen, aktif olan bir oyunu ben gormedim baska. yıllık belli zamanları degisik eventler falan baya zevkli oluyo. oyunun arkasındaki ekip kesinlikle cok cok basarılı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

O diilde bende HOUWAR var lan. Animasyonu ekleseler bide super olacak.

Takas düşünürmüsün ? :P bende uğraşıcaktım o şapka için ama vakıt bulamadım ruse unda indirimini kaçırınca uğraşamıcam dedim :(

Bu arada betada yeni silahlarda denenmeye başlandı(sticky gibi havada patlatılabilen flare gun geldi %20 explosive vulnerability veriyor)
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

şu sıralar fps arıyorm da canım sıkılıyor, hl2, ep1-2 ve tf2 29$'a düşmüş. ucuz da geldi alsam oynatır dimi?

orange box'mış dediğim kutu ki hl2'leri fln da oynamadım daha

Beklemen hata arada bir indirimle 8 dolara düşüyor orange box ama denk gelmesi zor.
Mesaj tarihi:
dnr lara bakin, arada gordugumu animsiyorum orange box i 20-25 lira gibi seylere.

steam de indirim yokken valve oyunu alinmaz. hepsi yok pahasina satildi cunku defalarca.
Mesaj tarihi:
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1126&uid=35415

daha da ucuz gordugume eminim , dnr in sitesinde yok ama raflarda da gordum yakin zamanda benzer fiyatlara.

kacmayacak kutu,
hatta sahip olmayan insan gorunce sasiriyorum.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ulan nerden denk geliyorum premium serverlara..

Hightower'da tam son capturea çıkıyorum, 3 sn falan kalmış, takımlar dengeliydi bu arada sayı olarak. Tam o 3 sn kala biri premium hedesiyle takım değiştirdi, o saniye beni attı karşı takıma. Payload aşağı düştü tabi..

asdas, okuyodum da merak ettim, nedir bu premium olayı? Server'ın premium olup olmadığı nerden anlaşılır?
Mesaj tarihi:
server premium olmaz, senin hesap premium olur.

bazı oyun serverları premium hesap alımına izin verir.
ayda 10 dolar felan ödersin, o servera girerken önceliği sana verir, premium hesaptakilere 2-3 slot ayırır vs vs.
Mesaj tarihi:
peki oyunda bot olma olasılığı nedir? Bugün takımımdaki 3 engineer bot'du kesin, adamlar hiç ateş etmiyor, tum building'lere atlıyor, ve upgrade işini shotgun'la yapmaya çalışıyorlardı ki 3'ü de hep beraber dolaşıyordu, ayrıca aynı yere kurduğum sentry gun ile 10 kişiden 7'sine domination durumundaydım bi ara, önce oha süperim derken daha sonra server'da botlara karşı oynadığım hissi doğdu
Mesaj tarihi:
bazı serverlarda bot oluyor.birisi oyuna girince o bot oyundan çıkıyor giren onun yerine giriyor.bide bazı premium serverlar var sana speed yada engineer ile sınırsız turret kurma hakkı veriyor.genelde rus serverı oluyor bunlar
Mesaj tarihi:
Beyler bişi sorcam elimde bi sürü trade lik item oldu , serverlarda yeşil yazıyla msg atıyorlar ellerindeki itemleri felan yazıyorlar macro şeklinde herhalde , onu nasıl yapıyoruz bilen varsa lütfen anlatsın.
Mesaj tarihi:
http://wiki.teamfortress.com/w/images/thumb/0/00/Item_icon_Cloak_and_Dagger.png/100px-Item_icon_Cloak_and_Dagger.png

bundan lazım, hayrına vermek isteyen yada takas düşünen var mı?

3 tane vardı lazım olmaz diye eritmiştim pff
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...