paganwarrior Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bildiginiz stabil bir yerli sunucu varmıdır?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yeni oynamaya başladım. çok keyifliymiş lan! hay ben daha önce oynamayan kafama ... dedim. evet. bilmediğim pek çok şey var oyunda. ama dün heavy ile bi hayli kaptırdım. var mı şu an oynayan? bana medic desteğini esirgemeyecek olan ^^
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bence yeni başladığın için senin bize medic desteğini esirgememen lazım :P 2007'den beri profesyönel solcır olaraktan medicsizlikten can çekişiyorum.
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Worms reloaded alanlara soldier şapkası ve holyhand granade veriyolar (tamamen kozmetik soldier ın üstündeki elbombaları değişiyor)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 medic sıkıcı yahu ama bana gerekli . heavyde dün çok fena dağıttım ben bile inanamadım skoruma. bugünde az sniper deneyeyim dedim. yok olmadı. direk beceriksizim. olay mahaline dalmam lazım duramıyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 işte o yüzden takımda medic OLMOYOR!11 herkes ben dalacam aga! dÖYORR, SÖNRA TAKIMDA MÖDÖC ÖLMOYORRRRR
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bu arada, ben dalarım aga... soldier'ımı alırım çat çut çat çut fapfap. arada medic olurum ama takımın gidişatı kötüyse.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o değil de direct hit'le en baba fragim sanaymış ya düşündüm de
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o hala aklımda ve hiçbir zaman çıkmayacak. ağzımın içine soktun baya baya (doğruya doğru şimdi).
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 güzel bi oyuncu varsa, medicle oynamaya bayılıyorum. ehehe, priest ruhu bu olsa gerek :D
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Xenocide said: bu arada, ben dalarım aga... soldier'ımı alırım çat çut çat çut fapfap. arada medic olurum ama takımın gidişatı kötüyse. rocket jump yapıp kafaya sıkmak (tu)
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 pati olarak bi takım bi klan bişiy var mı ya? random oynamaktan anam ağladı. yetti gayrı.
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 blueprint discover etmek için her crafttan belli sayıda mı yapmak gerekiyor ya ? Refined Metal blueprint i çıkmadı halen. çok sinir oldum.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yok yanlış anlamışsın sen olayı blueprint kasmaya falan hiç gerek yok, belli bir blueprint karşılığı olan itemları craftliyinca gösteriyo blueprinti ki sonra neydi bu dememen için 3 reclaimed metali craft ettiğin an açılacak zaten refined metal
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 pyro dişiymiş ya bea http://img707.imageshack.us/img707/4456/pyroj.jpg
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Revangelis said: yok yanlış anlamışsın sen olayı blueprint kasmaya falan hiç gerek yok, belli bir blueprint karşılığı olan itemları craftliyinca gösteriyo blueprinti ki sonra neydi bu dememen için 3 reclaimed metali craft ettiğin an açılacak zaten refined metal ben 3. yü yapınca blueprint i discover edecek zannediyordum. 3 taneyi koyup craft edince yaptım dedigin gibi. yanlış anlamışım.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 pyro'nun dişi olduğu biliniyordu yav bayadır.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 açacaklar onu içinden afet çıkacak bi gün
mani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 milestoneları yaptıktan sonra gelen silahlar ilerde gene drop sistemiyle gelebiliyor mu ? bi kere unlock etmek yetiyor mu yani ilerde şanşa tekrardan düşürmek için. yoksa craft tan başka şansım yok mu?
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ileride random drop için zaten milestoneları açman gerekmiyor. hiçbir achivement'ı yapmasanda random drop şansın var. 3 şekilde geliyor silahlar işte. ya o classın achivementları yapıp milestoneları tamamlarsın, ya random drop beklersin ya da craft edersin.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ayı gibi update geldi. trade, 64 yeni item vs. bi de valve ayıp etti store açtı item satın alınabiliyor. Team Fortress 2 Added the Mann-conomy. Added 65 new items (hats, weapons, tools, minigames, gifts, crates). Added the Mann Co. Store & Catalog. Added Trading. Added Item customization. Additional TF2 features Added new auto-team-scramble system: Set mp_scrambleteams_auto to 1 (default) to automatically scramble the teams if the criteria is met Set mp_scrambleteams_auto_windifference to set the number of round wins a team must lead by in order to trigger an auto scramble (default is 2) Updated how Spy disguise targets are selected to more randomly distribute the selections Fixed the FreezePanel background not using the correct color if you were killed by a player or building on your own team Server browser tweaks It will now encourage you to add servers to Favorites or Blacklists after you have a good/bad experience on them. The Server Browser now automatically closes after successfully connecting to a server (opt-out via the Options-Multiplayer->Advanced dialog) Achievement tuning Demoman achievement "The Stickening" changed to 3 from 5. Heavy achievement "Krazy Ivan" changed to 50 from 100. Medic achievement "Consultation" changed to 3 from 5. Medic achievement "Peer Review" changed to 10 from 50. Medic achievement "Placebo Effect" changed to 2 from from 5. Medic achievement "FYI I am A Medic" changed to 1 from 5. Medic achievement "Family Practice" changed to 5 from 10. Soldier achievement "Geneva Contravention" changed to 3 from 5. Scout achievement "Strike Zone" now counts assists. Scout achievements "Fall Classic" and "Foul Territory" are fixed. Engine (CS:S, DoD:S, TF2, HL2:DM) Added sv_alltalk to the list of convars that are checked for the sv_tags list. Fixed a model instance crash. Removed engine ConVar "r_ForceRestore" Other Games Half-Life 2: Deathmatch Updated to run on the Orange Box engine with CS:S, DoD:S, and TF2
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vayvayvay iyiymiş. shop getirsinler ya adamlar kaç senedir beleşe resmen oyunu hayvanileştirdiler. başkası olsa downloadable content diye yedirir dururdu. buff bannerları, nataschaları falan hep 2-3 dolarlara alırdık.
Öne çıkan mesajlar