Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de zevkli oluyomuş. TF2 oynamak istediğimde ilk bu servera bakar oldum. Gerçi gündüzleri geceleri boş, anca akşam üzeri doluyo ama. Oyuncular da genel olarak iyi. Kişilik açısından değil de işte oynayışları açısından.
Bana ilginç nokta şu oldu, TFC zamanında millet laf ederdi herkes oyunu CS gibi oynuyo hiç haritanın amacına uygun oynamıyo falan diye. Şimdi ise bakıyorum, gavur sunucularında millet dümdüz oynuyo ama xkafe'de göreve kasıyo herkes falan.
Mesaj tarihi:
Xfire o konuda süper falan yalnız bi durum var. Arada Spy diye bi çocuk geliyo Pyro oynuyo hatta. O geldimi mikrofonu kapamak zorunda kalıyorum. Bayadır oynamamıştım TF2 ilk girdiğim gün zehir etti resmen :D Troll falanmı nedir bu?
Mesaj tarihi:
ahahahahaha abi spy troll falan deil
çocuk 10 yaşında
ben kapamıyorum mikrofonu resmen neşelendiriyo yavrucağın sesi beni, r leri de söyeleyemiyo zaten ahsdh çok şeker be
HİİLEE YAPIYOOVVSUNUZ YAPMAYIINNN

çocuk bi ara da en birinci ben gibi bişi söledi koltuktan düşüyodum tam fırat
Mesaj tarihi:
Abi spy efsane. Çocuk 10 yaşında ve durmadan konuşuyo bıcır bıcır. %90 da scout oluyo, elinde bonk var, sürekli onu kullanıyo sonra topunu kaybedince bağırıyo "ya topum nerde", "XXX önünde topum var topumu versene" falan diye. Bi de lafı var, karşı takım kazandıysa hile diyo falan sdfkhj
İlk başta mute edecektim de sonra sevimli gelmeye başladı ki hiç çocuk seven biri diilimdir akshjfsd
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Esnaf said:

anam o silah o işemi yarıyor :P.bende alevleri söndürmeye yarıyor sanıyordum

voh.. alevin üstüne gaz sıkarak alevi söndürmek o_O fantastik bişey olurdu.

abi
xeno
söndürüyo zaten

edit: alıntı yapim bari faili asdsf
Mesaj tarihi:
sen ciddi misin lan :S olum o zaman valve'ın faili olur o auhau abi makinanın içindeki gazdan püskürtmüyor mu o compression blast, birini yakıp üstüne ondan sıksan adamın patlaması gerek sdfg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...