Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oo eyw yok 3 aydır oynuyorum da, patinin eski katılımı yok falan lafını görünce merak ettim birlikte oynayan patiler mi var vs
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Abi Türk serverında oynamayı bu yüzden sevmiyorum ya. Spawn kill yiyorum mesela şu an :)
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 spawnkill bu oyunda gerekli bi opsiyon ama :) bir nevi taktik.
knoxville Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 xkafe'de de nick knoxville. ekleyebilite
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 O değil de zevkli oluyomuş. TF2 oynamak istediğimde ilk bu servera bakar oldum. Gerçi gündüzleri geceleri boş, anca akşam üzeri doluyo ama. Oyuncular da genel olarak iyi. Kişilik açısından değil de işte oynayışları açısından. Bana ilginç nokta şu oldu, TFC zamanında millet laf ederdi herkes oyunu CS gibi oynuyo hiç haritanın amacına uygun oynamıyo falan diye. Şimdi ise bakıyorum, gavur sunucularında millet dümdüz oynuyo ama xkafe'de göreve kasıyo herkes falan.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evet ne hikmetse TF 2'de kendi kendine böyle bi oyun bilincimiz oluştu çok şükür :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Xfire o konuda süper falan yalnız bi durum var. Arada Spy diye bi çocuk geliyo Pyro oynuyo hatta. O geldimi mikrofonu kapamak zorunda kalıyorum. Bayadır oynamamıştım TF2 ilk girdiğim gün zehir etti resmen :D Troll falanmı nedir bu?
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahahahahaha abi spy troll falan deil çocuk 10 yaşında ben kapamıyorum mikrofonu resmen neşelendiriyo yavrucağın sesi beni, r leri de söyeleyemiyo zaten ahsdh çok şeker be HİİLEE YAPIYOOVVSUNUZ YAPMAYIINNN çocuk bi ara da en birinci ben gibi bişi söledi koltuktan düşüyodum tam fırat
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Abi spy efsane. Çocuk 10 yaşında ve durmadan konuşuyo bıcır bıcır. %90 da scout oluyo, elinde bonk var, sürekli onu kullanıyo sonra topunu kaybedince bağırıyo "ya topum nerde", "XXX önünde topum var topumu versene" falan diye. Bi de lafı var, karşı takım kazandıysa hile diyo falan sdfkhj İlk başta mute edecektim de sonra sevimli gelmeye başladı ki hiç çocuk seven biri diilimdir akshjfsd
progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HjGrHBpfqCo
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wb4f1eQ4ylI
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 anam o silah o işemi yarıyor :P.bende alevleri söndürmeye yarıyor sanıyordum
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ne balık sniper medice atmış oku, onu da kötü atmış gıcığım zaten ok kullanana sdf
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Esnaf said: anam o silah o işemi yarıyor :P.bende alevleri söndürmeye yarıyor sanıyordum voh.. alevin üstüne gaz sıkarak alevi söndürmek o_O fantastik bişey olurdu.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Xenocide said: Esnaf said: anam o silah o işemi yarıyor :P.bende alevleri söndürmeye yarıyor sanıyordum voh.. alevin üstüne gaz sıkarak alevi söndürmek o_O fantastik bişey olurdu. abi xeno söndürüyo zaten edit: alıntı yapim bari faili asdsf
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sen ciddi misin lan :S olum o zaman valve'ın faili olur o auhau abi makinanın içindeki gazdan püskürtmüyor mu o compression blast, birini yakıp üstüne ondan sıksan adamın patlaması gerek sdfg
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fly said: hava püskürtüyo abi o zaman ammo niye gidiyo havayı mı yakıyo alet sdf
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi evet mantıklı değil ama söndürüyo sdfs
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 haklıyım sonuçta BENİM FAİLIM DEĞİL VALVE'IN FAİLI *kendini temize çıkarmanın verdiği huzur*
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şu ana kadar sen pyro olsan karşı takımın pyrosu da beni yaksa gücüm 0 a yavaş yavaş yaklaşırken yavaş yavaş erirken bu konuda hiçbir şey yapmayacaığını öğrendim ama ehe
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 agalar, bi ateşin etrafındaki oksijeni dağıttığınızda sönüyor, bu da o kafadan işte. tartıştığımız şeye bak öf
Öne çıkan mesajlar