Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evet scout öğretecek arıyorum hala. soldierın tekine 9 el dibinden ateş ettim, hepsi isabetli ama adam ölmedi. başka scout 2 vuruşta öldürüyor. nedir işin sırrı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yakın olman gerekiyor. oda işin riski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi kafayı yicem 2 3 saattir oyun oynayamıyorum pingim 70 80 connection problem verip duruyor, ama o sırada serverlara refresh felan da yapabiliyorum. allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tr cıkıslarda problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 iyi de tr serverında da oluyor aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bana grafik lazım değil, p4 2.8 ht, 1024 ram, ati 9550 deluxe de takılmadan falan oynayabilir miyim? oynarsın derseniz alayım yarın, yoksa yılbaşından önce kafamı kesseler yeni sistem almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 huun'a katılıyorum sonsuz kere. yeni sistemi yeni yıldan önce almayı planlamıyorum ben de. amd 2.3ghz ati radeon 9600 256mb 128 bit 512 ram ile oynanır mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Celeron 1.70 , 512 ram , Radeon XPRESS 200m , oynatır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Performans olayı neredeyse diğer Valve modlarıyla aynı. CS: Source, DoD: Source'la falan yaklaşık olarak aynı değerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben onları da bu makinede oynamadım o yüzden soruyorum . Ram taktırırım olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Oyunların sisteminizde çalışıp çalışmayacağını bu sitede deneyebilirsiniz. Half-Life 2 orange box şeklinde teste açık.En azından bir fikir sahibi olursunuz. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:36 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 o güzel her bileşen mininumdan yukarda çıktı bende, aldım gitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 half life 2 inanılmaz iyi optimize edilmişti. bunun da öyle oldugunu zannediyorum. hl2 yi 9550 ve 512 ram ile ortalama üstü detayda hiç takılmadan oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 betadan sonra +6 harita daha gelmezse bilegimi keserim. yada birileri yapsın popüler ederiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Türk serverinda niye kimse olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 relasede 4 harıta daha olucakmış zaten sölediler, eski haritaları tekrar yapıyolar 4 tanemı daha odan gelicekmiş 2 tane e yenı vamış, reportajda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Masticore bi aralar demiş ki: Arkadaşlar TF2'nin download ı bitti. Oyuna giriyorum server seçicem tıklıyorum herhangi birine server kapalı yazıyor bu sefer refresh diyorum liste çıkmıyor. Meğer internet kesiliyormuş. 1 dakika sonra geliyor internet geri Yani her oyuna girmeye çalışımda interneti kesiyor. Neden olabilir bu ? Hevesim kursağımda kaldı. Modemden kaynaklanan bir sorun. Steam'in o listeyi almaya çalışırken on binlerce sunucuya ping atıyor. Modem kaldıramıyor bir şekilde ve bağlantı kesiliyor. Bende de oluyordu. Kalıcı bir çözüm bulamadım. Refresh ettikten sonra kısa bir süre sonra kendin elle durdurursan bağlantı kesilmeden binlerce sunucu listeletebiliyorsun. Güzel sunucular bulup favorilere atarsan uğraşmazsın bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 baydım iki forttan yahu. 100 ping altı oyuncusu olan 2 3 sunucu var onlarda hep iki fort only. well istiyorum dustbowl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 NL serverları var birde adını hatırlayamadım alman serveri geceleri 50 ping ögleden sonra 90-110 arası sürekli degişiyor haritalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Pentium IV 3.20 GHz prescott NVIDIA GeForce 7800 GS 1 gb ram ile full detay widescreen oynuyorum motion blur bile açık... sadece öldükten sonra doğarken 1 saniye kadar takılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya utanilmadan spy screen'i koyuluyor bir de catlayacam burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 spy omg imba nerf plx diye ağlamaya başladı insanlar. wow forumlarına gidip omg rogue stealth oluyor nerfleyin hemen demek gibi bir şey bence. ha karşı takım pek spy paranoyası yapmamışsa ve siz de ortalamanın az üstü bir oyuncuysanız "ur clas is imba u have no skill gtfo noob" türevi laflar dedirtecek (meali : bana dedi salağın teki) işler çıkarabiliyorsunuz, o konuda bir şey diyemeyeceğim. backstab yediğim zaman da tamamen benim hatam diyor ve zerre nerflenmeli düşüncesi gelmiyor aklıma, çünkü o adam arkadan vuramazsa oyundaki zayıf sayılabilecek melee silahlarından birini kullanmış oluyor. arkasını dönen, yolumda iken bana tip tip baktığı halde dur bir el ateş edeyim demeyen benim, adam da gider saplar yani. ama şu da var , ff kapalıysa zaten birkaç gün oynayınca refleks olarak yakınınıza gelen herkese bir iki el ateş ediyorsunuz. birkaç postta bahsettiğim "rastgele critical"' lardan veya noktaya bağlı critical vuruşlarından olan engineerın wrench saldırısı = instakill oluyor sizin için. aynı şekilde shotgun falan da, scout ile aynı sağlığa sahipsiniz çok ömrünüz yok. tek avantaj, spy tam sağlıklı ise ve aşırı kuvvetli bir saldırıya maruz kalmamışsa kurtuluyor genelde ve kan gözükmüyor (gözüküyorsa serverın olayı, normalde spy kılık değiştirince vursanız da kanamıyor). siz de senin takımdanım işte alla alla bakışı atıp geri döndürünce kafanızı pek şüphelenmiyor. disguise olup heyoo ben sapper atacam şimdi kimse kıllanmayacak hepsini öldürcem sonra bayrağı ele geçircem diye bir olay hele hiç yok adamlar yeni oynamıyorsa. spy karşı tarafın dikkati dağıldığı anlarda etkili, onun dışında 10 sn stealth limiti olan, cloakı kapayınca 3 sn kadar "BENİ VURABİLİRSİNİZ, NASILSA KARŞILIK VEREMİYORUM HEHE" diye bağıran ve sadece arkadan vurabilen bir rogue gibi düşünülmeli. uzun lafın kısası : @HellHound : spy bahane demoman şahane. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 00:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 pyro imbalar imbası olmuş. alev silahı gerçekten çok güçlü. yakından bi hwyi 2-3 saniyede alabilirsiniz. baltasıda ayrı imba zaten. 150nin altında canı olanlara tek çekiyor. yalnız tek üzüldüğüm nokta el bombalarının kalkması oldu. sentryleri patlatmak artık daha zor. illa spy lazım kolayı için. a.k.a. Flame-EYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bence de spylar imba değil. Deneyimli oyuncular anında bulur spyı. Sniperların arasında geriye doğru zıplaya zıplaya gelen ve hiç ateş etmeyen sniper şüphe uyandırmaz mı insanda :P Hem spy farkedildi mi işi zor. Çünkü elindeki tek uzaktan kullanabileceği silah, mermisi az olan ve yavaş bi tabanca. Üstelik cloak özelliğini gözünüzün önünde kullanırsa bi süre görebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 zaten o spyın cloakdan sonraki cd olayı baya etkiliyor, cloak atim cıkar cıkmaz kill alayım diye bi olay olmuyor. ama backstab için tam olarak da arkada bulunmak gerekmiyor yanlardan falan da atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar