Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

said:
Masticore bi aralar demiş ki:

Arkadaşlar
TF2'nin download ı bitti. Oyuna giriyorum server seçicem tıklıyorum herhangi birine server kapalı yazıyor bu sefer refresh diyorum liste çıkmıyor. Meğer
internet kesiliyormuş. 1 dakika sonra geliyor internet geri

Yani her oyuna girmeye çalışımda interneti kesiyor. Neden olabilir bu ? Hevesim kursağımda kaldı.

Modemden kaynaklanan bir sorun. Steam'in o listeyi almaya çalışırken on binlerce sunucuya ping atıyor. Modem kaldıramıyor bir şekilde ve bağlantı kesiliyor. Bende de oluyordu. Kalıcı bir çözüm bulamadım.

Refresh ettikten sonra kısa bir süre sonra kendin elle durdurursan bağlantı kesilmeden binlerce sunucu listeletebiliyorsun. Güzel sunucular bulup favorilere atarsan uğraşmazsın bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

spy omg imba nerf plx diye ağlamaya başladı insanlar. wow forumlarına gidip omg rogue stealth oluyor nerfleyin hemen demek gibi bir şey bence.

ha karşı takım pek spy paranoyası yapmamışsa ve siz de ortalamanın az üstü bir oyuncuysanız "ur clas is imba u have no skill gtfo noob" türevi laflar dedirtecek (meali : bana dedi salağın teki) işler çıkarabiliyorsunuz, o konuda bir şey diyemeyeceğim.

backstab yediğim zaman da tamamen benim hatam diyor ve zerre nerflenmeli düşüncesi gelmiyor aklıma, çünkü o adam arkadan vuramazsa oyundaki zayıf sayılabilecek melee silahlarından birini kullanmış oluyor. arkasını dönen, yolumda iken bana tip tip baktığı halde dur bir el ateş edeyim demeyen benim, adam da gider saplar yani.

ama şu da var , ff kapalıysa zaten birkaç gün oynayınca refleks olarak yakınınıza gelen herkese bir iki el ateş ediyorsunuz. birkaç postta bahsettiğim "rastgele critical"' lardan veya noktaya bağlı critical vuruşlarından olan engineerın wrench saldırısı = instakill oluyor sizin için. aynı şekilde shotgun falan da, scout ile aynı sağlığa sahipsiniz çok ömrünüz yok. tek avantaj, spy tam sağlıklı ise ve aşırı kuvvetli bir saldırıya maruz kalmamışsa kurtuluyor genelde ve kan gözükmüyor (gözüküyorsa serverın olayı, normalde spy kılık değiştirince vursanız da kanamıyor). siz de senin takımdanım işte alla alla bakışı atıp geri döndürünce kafanızı pek şüphelenmiyor.

disguise olup heyoo ben sapper atacam şimdi kimse kıllanmayacak hepsini öldürcem sonra bayrağı ele geçircem diye bir olay hele hiç yok adamlar yeni oynamıyorsa. spy karşı tarafın dikkati dağıldığı anlarda etkili, onun dışında 10 sn stealth limiti olan, cloakı kapayınca 3 sn kadar "BENİ VURABİLİRSİNİZ, NASILSA KARŞILIK VEREMİYORUM HEHE" diye bağıran ve sadece arkadan vurabilen bir rogue gibi düşünülmeli.

uzun lafın kısası :

@HellHound : spy bahane demoman şahane.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 00:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pyro imbalar imbası olmuş. alev silahı gerçekten çok güçlü. yakından bi hwyi 2-3 saniyede alabilirsiniz. baltasıda ayrı imba zaten. 150nin altında canı olanlara tek çekiyor.

yalnız tek üzüldüğüm nokta el bombalarının kalkması oldu. sentryleri patlatmak artık daha zor. illa spy lazım kolayı için.

a.k.a. Flame-EYE
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de spylar imba değil. Deneyimli oyuncular anında bulur spyı. Sniperların arasında geriye doğru zıplaya zıplaya gelen ve hiç ateş etmeyen sniper şüphe uyandırmaz mı insanda :P
Hem spy farkedildi mi işi zor. Çünkü elindeki tek uzaktan kullanabileceği silah, mermisi az olan ve yavaş bi tabanca. Üstelik cloak özelliğini gözünüzün önünde kullanırsa bi süre görebiliyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...