Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çok iyi ya team fortress falan, adamlar zıplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ben tam anlamadım niye silesin ki bir itemi? Veya silince yeniden almak için achievleri bir daha mı yapmak gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yeni bi item sistemi geliyor, toplam tutulan item sayisi sabit kalirda yeni itemlar gelirse silmek mantikli hale gelebilir. zaten patch dede bahsedilmis, ileride getirilecek yenilikler acisindan yaptik bu degisimi diye. simdilik fol veyahut yumurta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 "Added the ability for players to reset their player stats using the Reset Stats button on the Stats menu. This does not reset achievements " işte beklediğim an. nihayetinde medicle yaptığım 1100 puanı, soldierla verdiğim 2 milyar damagei silebilecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben dün demomanla 15 puan yaptım. statslarda gözüküyodu dün ama bugun 4 gözküyor most point. nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bana da olmuştu o, oyunda impressive rekor vs. yazdı ertesi gün baktığımda eski hali duruyordu. Bug herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 o most pointler bende hala geçen sene oynarken işlenmiş puanlar duruyor,4 gündür steam'in yalancısıyım 1.5 günlük oynama sürem var sadfsd hiçbiri yazmadı ki 26 killlik bir pyro performansı vardı işlenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 OMGWTFBBQ diye achievement varmış yeni fark ettim asdfsda f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ya hakkaten OMGWTFBBQ i nasil yapacaz ? Adami yakip, tam olurken aduket emote u mu cakacaz ? Cozemedim onu, maymun oldum gecen haftasonu yapacam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 emote silah gibi, instant kill. 2-3 sn mi ne sürüyor aduketi tamamlaması, o sırada yakınımsı mesafede biri varsa önünüzde ölüyor. ben şansıma yapmıştım, t yerine g'ye bastım, 2 sn kadar sonra da bana bodoslama gelen spyın biri dan diye ölmüştü sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Deneyelim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aynısı heavylerin pow haha diye elini tabanca yapışı ve scoutların sopayı savuruşunda da oluyor, başka da vardır muhtemelen de pek rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 heavy ninkine denk gelmiştim bi kere, salyalar fışkırtarak gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 onu yaparken illa adamın dibinde olmanıza gerek yok az biraz uzaktan da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 round draw bitince taunt yapan insanlara yapmak ayrı zevk veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 20 defa falan denedim, beceremedim :) Tam gelisine bir medic e yapiordum kosede pusu kurmus sekilde, eleman farketti geriye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 g ye bsatıktan sonra crosshairi hareket ettirebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sharky onu ya donmuş, afk birine yap ya da roundu kazandıktan sonra zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bazı serverlarda botlar var, ben onlara karşı yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yok,bende dün 20 kere falan denedim olmuyor.Bot vs. bulursam artık elesso gibi öyle yaparım,onun dışında olursa şansa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 achivement serverlarından birine gir. Bilader 2 sn kıpraşma de birisine. Kasmayın bot falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 indirim bekleyen arkadaslar icin %66 indirim geldi orange box'a, bu hafta sonuna ozel $9.99'a satiliyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oh be yaptim sonunda. Fastlane haritasinda tam son point i ele gecirirken ortalik karisti, dedim firsat bu firsat.. balina medic in birine caktim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar