Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bi item sistemi geliyor, toplam tutulan item sayisi sabit kalirda yeni itemlar gelirse silmek mantikli hale gelebilir. zaten patch dede bahsedilmis, ileride getirilecek yenilikler acisindan yaptik bu degisimi diye. simdilik fol veyahut yumurta yok.
Mesaj tarihi:
"Added the ability for players to reset their player stats using the Reset Stats button on the Stats menu. This does not reset achievements "

işte beklediğim an.

nihayetinde medicle yaptığım 1100 puanı, soldierla verdiğim 2 milyar damagei silebilecem :D
Mesaj tarihi:
o most pointler bende hala geçen sene oynarken işlenmiş puanlar duruyor,4 gündür steam'in yalancısıyım 1.5 günlük oynama sürem var sadfsd hiçbiri yazmadı ki 26 killlik bir pyro performansı vardı işlenmedi
Mesaj tarihi:
emote silah gibi, instant kill.
2-3 sn mi ne sürüyor aduketi tamamlaması, o sırada yakınımsı mesafede biri varsa önünüzde ölüyor.

ben şansıma yapmıştım, t yerine g'ye bastım, 2 sn kadar sonra da bana bodoslama gelen spyın biri dan diye ölmüştü sfds
Mesaj tarihi:
aynısı heavylerin pow haha diye elini tabanca yapışı ve scoutların sopayı savuruşunda da oluyor, başka da vardır muhtemelen de pek rastlamadım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...