Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 syler suresh ve petrelligiller ile ilgli soru. Şimdi mohinderin babası gabireli(sylar) belirli soy hedelerine göre gen kaynaklarına v.b unusrlarla buluyordu. Eğer Sylar evlatlıksa o zaman nasıl bulmuş olabilir. Galiba Petrellilerin anası yalan söylüyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sylar ve Peter Bunlar okadar sahip oldukları özellikleri hiç karıştırmıyorlar mı. Ne biliym abi, sylar mesela teeee ebesinin nikahından sesleri duyması lazım di mi. Tamirci kadından almıştı o özelliği. Claire dolabın içinde saklanırken niye bulamıyor onu anlamadım. Kalbinin atışından bile anlaması lazım. Dizi burada sıçıyor zaten. X-Men de böyle olmuştu. Çok fazla özellik var, senaristler bile aptal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 böyle sanki biraz falza hızlı gelişiyo her şey, millet çok çabuk taraf değiştiriyo bilmemne, kopuk kopuk izlediğimi hissediyorum, arada bölüm falan mı atladım diye bakıyorum uasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Tamam çok özellik varda hepsini kullansalar neler olur allah bilir gerçi doğru arada dizi kopuyo bu yüzden yinede DADINDAN YINMIYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yeni bölüm bu gece çıkacak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Greeny said: Sylar ve Peter Bunlar okadar sahip oldukları özellikleri hiç karıştırmıyorlar mı. Ne biliym abi, sylar mesela teeee ebesinin nikahından sesleri duyması lazım di mi. Tamirci kadından almıştı o özelliği. Claire dolabın içinde saklanırken niye bulamıyor onu anlamadım. Kalbinin atışından bile anlaması lazım. Dizi burada sıçıyor zaten. X-Men de böyle olmuştu. Çok fazla özellik var, senaristler bile aptal oluyor. yok yahu naptın. adam zevk için oyun oynadı kızla orda. yoksa istese o zinciri de açabilirdi. ama zaten kaçabileceği bir yer yoktu claire'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 @oper olsun bu syların şerefsiz bir mahlukat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. sylara 1 claire 2. kendi güzel birşey sanıp cicili bicili giyinip dolaşmıo mu. al hiro nun kılıcını sok gözüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahah evet. niki ftw. ne süper bi yaratıktır o yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sylar tek başına alır götürür bütün diziyi... başkasına ihtiyaç yok :D walla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sylar'ın claier'ın dolaptan dışarı çıktığını duyması lazımdı, senaristler unutmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sylar sylar yeteneklerinin çoğunu kaybetti. bunlardan biri de o super-hearing olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok yav geri kazanmadı mı iğneyi yaptıktan sonra tüm yeteneklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hangi iğne ya? ben hatırlamıyorum öyle bişey hiç. = benim bildiğim bütün eski yetenekleri yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahahaha heimdall sen çok geride kalmışsın aga. 2.sezonun son bölümündeydi sanırım. tekrar bi izle. sylar eski yeteneklerini geri kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 alala ya hiç hatırlamıyorum öyle bişey = bi izliyim cidden son bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 son bölümün sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 suresh niki için serum geliştiriyor ya kendi kanından orda işte.Bide tüm yeteneklerini kazanamıyor galiba ama harbiden sıçmışlar orda. 132465789 tane adam öldürmüştü sylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Teleport olan kari vardi hatta başinda o bekliyodu. Teleport derken mekani deiştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 O bu deilde peter'in gelecekde bıraktığı hatun ne oldu yahu ses soluk yok hiç ondan şu barda takılan hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kaynadı o fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3. sezon ne zaman başladi yav hemde 4. bölüme geçilmiş,ben en son senaristlerin protesto edip dizinin yarım kaldiği bölümdeydim,sezon 2 nin hangi bölümüydü o en son gösterilen(yarida kesilen bölüm) hatırlayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4. bölüm daha gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 soru ! niki nası öldü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cevap son bölümde birini kurtarmak için bi binaya girdi... bina patladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 clayirin kutu olayı olmamış anası nası nefes alıyor be ha bide bu adamlar nası fbı ajanı oluyorlar gözlükle sylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar