Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

syler suresh ve petrelligiller ile ilgli soru.

Şimdi mohinderin babası gabireli(sylar) belirli soy hedelerine göre gen kaynaklarına v.b unusrlarla buluyordu. Eğer Sylar evlatlıksa o zaman nasıl bulmuş olabilir. Galiba Petrellilerin anası yalan söylüyor harbiden.

Mesaj tarihi:

Sylar ve Peter

Bunlar okadar sahip oldukları özellikleri hiç karıştırmıyorlar mı.

Ne biliym abi, sylar mesela teeee ebesinin nikahından sesleri duyması lazım di mi. Tamirci kadından almıştı o özelliği. Claire dolabın içinde saklanırken niye bulamıyor onu anlamadım. Kalbinin atışından bile anlaması lazım. Dizi burada sıçıyor zaten. X-Men de böyle olmuştu. Çok fazla özellik var, senaristler bile aptal oluyor.

Mesaj tarihi:
böyle sanki biraz falza hızlı gelişiyo her şey, millet çok çabuk taraf değiştiriyo bilmemne, kopuk kopuk izlediğimi hissediyorum, arada bölüm falan mı atladım diye bakıyorum uasdf.
Mesaj tarihi:
Greeny said:

Sylar ve Peter

Bunlar okadar sahip oldukları özellikleri hiç karıştırmıyorlar mı.

Ne biliym abi, sylar mesela teeee ebesinin nikahından sesleri duyması lazım di mi. Tamirci kadından almıştı o özelliği. Claire dolabın içinde saklanırken niye bulamıyor onu anlamadım. Kalbinin atışından bile anlaması lazım. Dizi burada sıçıyor zaten. X-Men de böyle olmuştu. Çok fazla özellik var, senaristler bile aptal oluyor.

yok yahu naptın. adam zevk için oyun oynadı kızla orda. yoksa istese o zinciri de açabilirdi. ama zaten kaçabileceği bir yer yoktu claire'in.

Mesaj tarihi:
@oper

olsun bu syların şerefsiz bir mahlukat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. sylara 1 claire 2. kendi güzel birşey sanıp cicili bicili giyinip dolaşmıo mu. al hiro nun kılıcını sok gözüne.
Mesaj tarihi:
ahahaha heimdall
sen çok geride kalmışsın aga. 2.sezonun son bölümündeydi sanırım. tekrar bi izle. sylar eski yeteneklerini geri kazandı :D
Mesaj tarihi:
3. sezon ne zaman başladi yav hemde 4. bölüme geçilmiş,ben en son senaristlerin protesto edip dizinin yarım kaldiği bölümdeydim,sezon 2 nin hangi bölümüydü o en son gösterilen(yarida kesilen bölüm) hatırlayan varmı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...