eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tarih belli deil ama... tuh bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lan ne zaman başlıyacak bu 1 yıl olucak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eylülde başlicak edit: 15 eylüldeymiş hatta ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Burda birşey mi 24'u bir yıl geri attılar. Benim anlamadığım diğer diziler devam ederken bu buyuk butceli diziler nasıl en çok etkilenenler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 off 15 eylül mü :( nasıl geçecek koca yaz ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yaw inşallah bu uzun arada senaryo yazabilen birilerini bulurlar da senaryo yazdırırlar. yoksa 2.sezon gibi garip ve çok tarafı havada bişiler çıkacaksa, gücü olanlar güçlerini gerektiği durumlarda kullanmadan boş boş bakıcaklarsa işte o zaman işimiz var demektir. biraz sert mi oldu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sözlükte dolanırken şöle bi link buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 "3 hour season premiere." Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Premier Videosu muhteşem olmuşta. Claire nasıl, neden? Anlıyamadım!? Nicky bir derecede, Claire! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Olmuş demiyor ki, olabilir diyor, o şey değişiyo ya hani. Yoksa Hiro da villain yani öyle bakarsan. Öyle bakmıyoruz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Walla o sekansta olucaklarsa Hiro ile Peter yerine Claire cillain olsun! :) Eğer alakası bile olmucaksada ABC'ye tukuruyum stress yaptırıyorlar sezon başlamadan. Bu arada BG izleyen varmı bilmiyorum ama Sylar ile Baltar'ı karıcaksın al sana süper villain 4-5 sezon götürür valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Baltar'ın villain olmaya götü yemez afedersin dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sylar gibi berbat bi villan yerine coyote yi koysan bile diziye şenlik gelir be.. adamı gördüğümde bişi yapamayacak diye korkuyorum, bişiler yapıcak diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sylar ilk sezon mükemmeldi yemeyin çocuğun hakkını. O ses tonu, o bakışlar, o kurbanının üstüne yürümeler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Tik Tak Tik Tak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baltar villain değilki sadece bencil bir adam o kadar.:D Sylar gördüğüm en süper kötülerden bence, hele alejandro muydu neydi kesin yanlış yazdığım o ağlak meksikalı kızın erkek kardeşine çektiği monolog süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu dizi bitttimi durumu ne ya hiç ses seda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sezon 3 başlicak eylül-ekim-kasım civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aralık ocak şubat : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hehe=) fall 2008 diyo video'da fall dönemi yazmak istemedim, ayları yazim dedim ehue=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Heimdall said: eylülde başlicak edit: 15 eylüldeymiş hatta ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 http://www.ayussualfa.com/content_screen.asp?ID=602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 2.sezonu askerden dolayı izleyememiştim. şimdi indirecem ama nerden indirmek gerek? torrente var indirecem ama release ler değişik mi bilmiyorum.alt yazılarla uğraşmak istemem bir de. nerden indiriyosunuz siz? help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Xo said: http://www.ayussualfa.com/content_screen.asp?ID=602 Harbiden 2. sezon tam hayal kırıklığıydı, hiç izleme, diziden soğursun Oper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 2. sezonu izlemezse 3'ü yarım yamalak anlar. Çok iyi olmasa da izlenmesi lazım yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar