Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu bölüm güzeldi biçok merak konusu olan olay aydınlığa kavuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu 9.bölüm heyecanlıydı bazı noktaları aydınlattı filan ama hero azlığı vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu bölüm iyiydi baya spoiler benneten lanet okumasını kesmeleri harbi müthiş olmus sonda :D bennet a hasta oldum bu bölümde herif müthiş ya ama mohinderın onu vurusu iyi olud aslında claire ın kanının işe yaraması gerek virüs harekete geçerse... sirket yok olsaydı bob olseydi sıcardı herkes... adam vs. hiro müthiş olacak ahahah :D... bi de peter su an o herifleri öldüren taraftamı acaba... ve son olarak parkmanın gücünü keşfi müthiş ve o bulduğu kadın kim acaba resimdeki unuttum adını şimdi sonra öğrenip yazmıstı fotoğrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 BENETT ABİ ANAMI ZİK DE BABAM OL ABİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 10. bölümün promo çok manyak. 10 http://www.youtube.com/watch?v=mGqCxvkVrso&feature=related hiro vs peter claire vs elle ve sylar vs mohinder abov abov abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 artık atraksiyon olması lazım yaw. 11 de bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Benet Ölseydi heroes'u bırakırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bu bolum guzeldi yahu, bennett'i bi odaya tiktilar, ama acaba onu oradan cikaran kim olacak ? ? ? Birde Angela Petrelli'nin verdigi isim, hangi hero ? ve ne ozelligi var ? Gene soru işaretleri birakti.. Bu arada biri demiş, işte adam'in gucu 400 yil felan .. Oradad ek olarak da diyor ki yaşlanma duruyor. Yani adam'da hayvani bir guc yok, adam sadece genç kaliyor ve olmuyor işte :D he he :D.. Bu hayvani sayilir tabi ama yani, rejenerasyon dişinda bişi yok elemanda.. Bizim aptal polis'in emir verme mod'u da guzel oldu. Bu adam'i super bi hero yapcaklar bu gidişle :D Herkesi kontrol edebilir dusunsene manyak yahu :D sylar'i bi ele geçirse bitti işte. :D ya da peter felan.. Efsane hero olur :D Bu kadar yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Millet Heroes Heroes diyor da hiç izlemedim daha bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 10 promo da efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Çok zorlayınca Matt'ın özelliği bi işe yaramadı sadece Burnu kanadı. bide ben o 400 yaş olayını anlamadım biri anlatırsa sevincem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 spo son bölümlerde kadının adı yazılı resme bakıyor matt.. isim: Victaria Prat.. tanıdık gelen var mı :D bu arada, söylenenlere göre sezon finaline 2 bölüm kaldı bu kadar çok bilinmeyen vs varken nasıl sığdıracaklar merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Xo said: spo son bölümlerde kadının adı yazılı resme bakıyor matt.. isim: Victaria Prat.. tanıdık gelen var mı :D bu arada, söylenenlere göre sezon finaline 2 bölüm kaldı bu kadar çok bilinmeyen vs varken nasıl sığdıracaklar merak ediyorum.. fotoğraftaki kadın hakkında In a CBR interview, Joe Pokaski and Aron Coleite revealed that she "will have a significant effect on the rest of the season." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ABi herkez ingilizce bilmiyor[misal ben]. biri çevirse xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 vicy http://www.victoriaprattonline.com/ o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 DeBuffAndHeal said: Çok zorlayınca Matt'ın özelliği bi işe yaramadı sadece Burnu kanadı. bide ben o 400 yaş olayını anlamadım biri anlatırsa sevincem xD ISPOT o 400 yaş mewzusu ne biliyomusun hani hiro dangalağı gitmişti ya 1600 lere kensei nin zamanına işte ordaki elemanda adam dı. herif o zamandan bu zamana hiç yaşlanmamış. kadın anlattı orda kendı kendını yenıleme bı yerden sonra yaslanmayıda da durduruyo diye o mewzu işte. eleman 400 yaşında hala taş gibi. biz 17 yaşındayız şimdiden çöktüm lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Spo deil ama xD Ben belli bi yaştan sonra biticek diye anladım ilk. ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sezon finaline nasıl 2 bölüm kaldı ya? South Park mı bu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Kankut sen uyurken senaristler greve gitti . Hiç bilmiyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ee jiddi jiddi 11. bölümde bitio yani heroes? vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sadece heroes olsa iyi =( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 DeBuffAndHeal said: Çok zorlayınca Matt'ın özelliği bi işe yaramadı sadece Burnu kanadı. bide ben o 400 yaş olayını anlamadım biri anlatırsa sevincem xD cevaben nası işe yaramadı aldı istediği bilgiyi öğrendi kadının adını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya aslinda matt'in ozelligi işe yaramadi felan degil, yaradi ama angela petrelli'nin ozelligi ne şimdi ? Peter'a hatirlamasinda yardimci oldu ama o Peter'in kendini tedavi edebilme yetisinden kaynaklaniyordu felan anladik, simdi matt'i zorladi yadi matt gucunu kullanirken baskin yetenegi angela yi ezdi ama angela nasil karsi koyabildi hangi skill var bu kadinda yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Adam vs Bir de adam geyigi var, tamam hiro'nun babasina yatta dediii anladik, intikam felan. Fakat Angela'ya neden olum işareti koydu, matt'in babasina neden koydu ? ya da o işaretleri angela'da matt'in babasida kendi mi koydu ? Kendileri koyduysa neden ? Başindan beri adam'la ayni saftamilar ? Angela'nin peter ve adam karsilasmasinda payi var mi ? Bob acaba bu kosulu bilerek mi sagladi ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar