Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bence cinayetleri işleyen(hiro nun babasini öldüren),Takei Hanzo(böyle bişeydi:)) nun ta kendisi,çünkü adam,Hiro nun,sevgilisini öptüğünü görünce triplere giriyor ve düşmanla anlaşma yapıyor,bence bir sonraki bölümde Hiro nun ,düşmanın elinde 1000 tane silah var caponya imparatorluğunu devirecekler olayının basşına bizzat Takei geççek,böylece herif kötülerin tarafına katılmış olacak ayrıca adam zaten ölümsüz,yani geçmişten cinayetlerin işlendiği zamana kadar yaşamiştir diyorum ben.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 spospospospospospospospospospospospospo Zaten yanılmıyosam samuraylar vs silahlılar şeklindeki iç savaş dönemine girilmek üzere şu an Hiro'nun bulunduğu zaman. Savaşta samuraylar yeniliyo ve imparatoru devirip silahlanmaya başlıyo Japonya. Dark_Soul'un dediği gibi olcak o yüzden bence. Çünkü Hiro orda kızı öptükten sonra zamanın değişmediği ortada. Demek ki Takezo Kensei hikayesi zaten öyleymiş.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ney esas kötü adam kensei mi acaba
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 İzzet Altınmeşe 2008'deki olaylara da Maya sebep olacak gibi bir his var içimde,Sylar yönlendirecek,Maya ortama koyacak... 2. bomba olayı yani :)
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mr.Bennett Bu adamlar Rusya'da dolaşıyorlar da. Bariz fake o arka plan. Olmadı diyoruz eroz X(
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sex poşeti evet o arka plan felaket olmuştu. bu yeni bölümde biraz daha kurtardı ama bi önceki bölümde şaka gibiydi. Ben böle stüdyodan çıkacaklar falan sandım =)
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Diyorum kötü dizi diye inanan yok.. efekler filan çok kötü yani..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 harbi ha,bluescreen çakıyorsun anladıkta bari düzgün yap. 1. sezon acaip iyiydi bu konuda,göze batan yerler vardı ama asdf
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kötü dizi diyenler gitsin kuzey ruzgarı izlesin kadir inanır falan
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hacı kötü diyenler neden izliyo ben onu anlamıyom? Silahla mı izlettiriyolar zorla?
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pundun bence company çok fena punduna getirecek herkesi. zaten matt parkman'ın babası da bi ilginç adammış, işler bence orada patlayacak. sylar'a olan sevgim 10 bin kat daha arttı o meksikalı ibişe ingilizce konuşup anlattıktan sonra herşeyi. sylar iki gücü de elinde bulundurucak ikisini de katledip. o zaman, sylar ya bu sezon gerçekten diziden ayrılacak ya da parkman'ın babası olaylara karışınca sylar kendi çıkarları için parkman'ın babasını durdurmaya çalışacak. zira parkman'ın babasını durdurmak pek mümkün değil. nasıl olacak görücez. onu da matt'e bağlarlar mis olur. ha bir de bundan sonra claire eziğinin aşk hikayesi ile kas hafızalı kızın aptallıklarını görmek istemiyorum ben. yeter yani.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 cidden o kas taklitçisi kızın suratını bile görmek moralımı bozuyor. Bence Sylar güçlerini hiçbir zaman geri alamayacak,ama Maya'yı falan yönlendirecek,hatta yeni bir Company tarzı grup kuracak sdfd
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Resim Kime benziyor bu yaw :/ Suresh gibi
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o sakaldan be iliklenmemiş gömlekten suresh'i andırdı, ayrıca liquidman'i merak ettik.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kurşunlama bence olaylar gelişecek ve surresh,bennet'e sıkacak.Olabilir niye olmasın sadf Hiro ve Kensei'nin kapışması nasıl olacak,Kensei ölümsüz sonuçta.Hiro kaçar büyük ihtimal.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 suresh bennet'i vurabilir evet, resimlerin sıralaması 7,8:D. Tabi senartistler böyle düşünmemizi istiyor olabilir ondan vurmucak uleyn:)o. Hiro tutar okyanusun ortasına bırakır, kensei mensei kalmaz ortalarda. Güzel finish him olur. edit:spo 2dir.
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 spoiler için lütfen bir açıklama giriniz. bu yazı spoiler bağlantısının üstüne gelecektir. Burayı isterseniz boş bırakabilirsiniz. yalnız hakkat arka plan efektleri rezalet, smallville den bayağı bişey öğrenmesi lazım :) çok ekşın yoktu baydı o yüzden bölüm beni.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 clairele ucan elemanin cocugu superman olsun eyvah spoileri yanlis yere yazdim, ama olsun zaten geyikti. peter sacini kestirince adama benzemis.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 açıkça söylüyorum hiro kensei ye yaptığını bana yapsaydı aynen dark side abi hiç kaçmaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 suBzer0 said: Bence çok başarısız bir dizi.. Amerikada gündüz vakitlerini değerlendirmek için yazılmış bir senaryo fakat dizi çok fazla tutunca üstüne ekleme seneryolar ve damdan kapıdan girişlerle diziyi uzatmaya çalışıyorlar.. 3 dizi 1 efsane izledim izliyorum ve diziler şöyle sıralanıyor.. Band of Brothers > (Prison Break > Lost > Heroes)Acilen Battlestar Galactica izle de dizi hayatin sona ersin. Ayni anda 10 dizi izlerdim dizi sapigiydim, BSG'den sonra Heroes ve Prison Break haric her seyi biraktim 4. sezonu bekliyorum cunku boyle guzel bisey cekilemez.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oh allahtan ciddi bisey olmamis, ben unuttum daha 203'e kadar izledigimi oturdum spoilerlari okuyorum, diyorum allah allah ne kadar dikkatsiz izlemisim falan euhaeuha
Öne çıkan mesajlar