aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]peterin hafiza kaybi olayi biraz cakma olmus. ayrica anne-baba petrelli, linderman, georger takei, peterin baktigi olen adam bunlarin hepsi birlikte justice league gibi biseymis zamaninda, onlardan baska kim var bilmiyoruz daha sanirim, bi de kim oldurdu george takeiyi acaba, sylar degil heralde. bunlari bilen birisi olmali.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bölüm genel olarak çakmaydı biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]kimse ölmemiş :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]nathanın aynada peterı görmesi, patlamadan ve patlamadan kaçmış bile olsa radyasyondan kurtulmuş olması... bana sanki patlama esnasında peter ve nathan arasında güç alışverişi olmuş gibi geldi peterın çıplak bi şekilde bulunması ve boynunda yine klasik işaretin kolyesinin olması çok bayık geldi bana. evet peterın düştüğü yeri buldular da aldılar kolye taktılar attılar oraya kelepçelediler :S diğer uçan zibidi ise hiç hoşuma gitmedi. saçma sapan robot uzaylı vs konusuyor tam dayaklık [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ya aslında heroes güzel bi dizi değil galiba ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yok, ilk sezon güzeldi bence oldukça... Ama aksiyon dizisi değil Heroes, daha bi mistik, daha bir ağır, bi yandan da hafif dramatik bi dizi. Ama birinci sezon finali çok rezildi. 2. sezon açılışı da yine tırt oldu. Ama 1. sezon başı da ağır yavaş falandı, bakalım hele devamı gelsin belki toparlar yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 tamam işte 1. sezon güzeldi de bu konu çok orjinal bi konu değil. Yani ne biliim 1. sezonlar her zaman güzeldir :P bakalım pek bi beklentim yok heroes dan. Bi lost gibi olamıcak gibime gelio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 lost gibi olmasin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 oha hiro öldü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ehuheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 http://www.divxsubtitles.net/page_subtitleinformation.php?ID=91225 tr altyazı beyler bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hiroya yazık oldu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 spo kullansanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sağol 2 senedir kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 harbi uzuldum ya :( hirosuz dizinin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hiro yoksa ando-kun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yemeyin milleti ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 allah tahsilatını affetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 biraz falan diil, baya cakma bir baslangic oldu 2. sezon icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yok be güzeldi bence . Ya da özlediğim için öyle gelmiştir . Bölüm olarak değil de başlangıç olarak iyiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bence de baslangıc adına yeterliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ahah ben de diyorum ne zaman oldu hiro izledim her saniyesini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 değişik bir bölümdü [spo] nathen öldürcek galiba herkezi, kensei galibe hironun ta kendisi çıkacak[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 begenmedim ama ilk bolum diye iste, hizlanir 2 de 3 te iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar