Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çünkü arkadaşım izlemeyenler girerse görmesinler diye, bi de herkes hangi mesajın hangi bölümden sonra geldiğini biliyor bölece izlenmemiş bölümlerden sonraki mesajlar görülmüyor.

[spo]o wireless kadının uydu düşürmesi we uydunun "patlaması" duyduğum en salakça teoriydi afedersin zamo. uydu niye nükleer patlasın peter varken orda?[/spo]
Mesaj tarihi:
Cnbc-e geçen hafta yayınlanan heroes i kaçırdım bugün sabah da izliyemedim. Tekrarı var mı gece 2-3 de battlestarın tekrarı var ama heroesinki yok, hangi bölümdü internetten indiricem, adını bilen var mı?
Mesaj tarihi:
[spo]Molly'nin söylediği söz üzerinde, dizinin de ara vermiş olmasının etkisiyle, oturup kafa patlattık ortaya bişiler bişiler attık. Yani bahsettiği olayda bir insandan bahsetmiyor olabilir. Tanrıyı kastediyor olabilir orada. Çıkan fikirlerden birisi buydu yani =P[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]bir suru teoriler uretmissiniz.Benim aklima bisi takildi.Clairenin hani iyilesme gucu var peki kolu koptu diyelim o zmn nasi iyilescek yeni bi kolmu cikacak yoksa kolu vucuda deydirdiginde tekrar dokular birlesip calismaya dvmmi edecek.ee o zmn diyelim Clairenin basi koptu olecekmi yoksa tekrar vucutla bas yanyana geldiginde dokular birlesip tekrar canlanacakmi ?[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]ayni guc peterdada var ve nukleer patlama yasadiktan sonra yuzunde bi izle devam ediyo kaldigi yerden. burdan yola cikarsak beyni gitmedigi surece bisey olmaz (:[/spo]

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 03:49 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]orasindan yarilarak patlamistir belki? sdfs

bilmiyorum abi baska nerde olabilirki? five years gone miydi neydi o bolumun adi, orda sylar peter a bi onceki karsilasmamizda seni ezdiydim vs gibi bisey dedi (baya zaman oldu tam hatirlamiyorum repligi). eh haliyle o izi yapsa yapsada sylar yapabilecegi icin... (baska kotu karakter yok)[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Asıl soru şu, regeneration olmasına rağmen neden öyle bir iz var? İşin ilginç kısmı ise Sylar'ın bunca yöntemini gördük, kılıç kullandığını görmedik. O yara bariz bir şekilde çapraz bir kılıç yarasıydı. Bence bunu anca ikinci sezon cevaplar.

Ben Linderman'a takıldım. Bu kadar bölüm adı geçen, böylesine güçlü bir karakter, tek kalemde silinip atıldı.
[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Ama işte dediğin gibi o şekilde sadece kafayı kesiyor. Sylar seri katil, belirli bir şablonu var.

Sylar'ın telekinesis'i biraz farklı, sanki objeleri hareket ettirmiyor da onları itiyor gibi: Önce hedefi sabitliyor ki güç uyguladığında gerilemesin, sonra çok ufak bir noktaya çok büyük bir kuvvet veriyor. Obje kullanmadan telekinesisle kafatasını kesebilmesini başka türlü açıklayamıyorum.
[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]tamam da gelecek sabit birsey degil, hironun her hareketi bunu degistiriyo. yeni 5 yil sonra bolumunde farkli olur olaylar bu finalden sonra.[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...