Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 @ rewendor [spo] yanlışsın; kılıcı sokmamasının sebebi o değil, kılıcı sokacak olan hiro nun geleceğe gelmesi. bir kişi geleceğe yolculuk ederse, yolculuk ettiği andan itibaren o gelecekteki noktaya kadar "yok" olur. dolayısıyla kılıcı sokmak için orada olamadı, aslında aynı mantıkla geleceğe giden birinin kendisiyle karşılaşması kesinlikle imkansız.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]ona bakarsaniz gelecege gitmekte imkansiz. yasanmamis bi zamana gitmek ne demek yahu (:[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]kime göre neye göre yaşanmamış :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 21. bölüm ile ilgili [spo]Sylar annesine o karlı gösteriyi hangi özelliğini kullanarak yaptı? Dondurma kabiliyeti de mi vardı onun? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 1x21 [spo]syların eritme gücü yok muydu dondurma gücünü kimden aldı bi de kılıcı kırması, çok düşük sıcaklıklarda kırılabilir normal de, olmadı yani japonla mı yapıştırcaklar şimdi zamanı hiro durdurmuştu, belli bir süre sonra tekrar devam mı ediyor yoksa hiro öldüremediğini anlayınca devam mı ettirdi moly walker ın gücü olarak ne diyebiliriz, kim nerde biliyorum dedi, x-men deki level5 ablamız gibi bişey tahmin ediyordum, mohinder dan önce linderman iyileştiremez miydi bir de sylar ona neden zarar vermedi veya veremedi [/spo] [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:48 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]Sylar yolda gelirken dondurmacı amcayı kesmiş olay bundan ibaret :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 21 [spo]ha evet kılıcı da dondurdu Sylar unutmuşum, dondurma özelliğini kimden aldığı gösterildi mi ki dizide ben hatırlamıyorum? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]yok canım orda patlamıcak öyle bi sane göstermediler hem seçimlerden sonra patlıyordu neden seçim öncesi öyle kızarıyor şimdi bu[/spo] edit; spo yapmayı unutdum [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:28 tarihinde, Llama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]Cheerleaderın kurtulması olası geleceği değiştirdi ,Peter Claire kurtarmasaydı Bennetde mapus hayatı cekmiyecekti Bennet hapisanede olmasa Mattı ve bombermani kurtarmayacaktı ve dogal olarak newyorkta olmıyacaktı gibi vıdı vıdılar üretebiliriz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]Bence Hiro'nun Sylar'ı kesmesi gerektiği yerde Hiro konsantrasyonunu kaybettiği için zamanı durdurma hedesi de yalan oldu . Ayrıca Hiro baya geliştirmiş işi , tuttuğu gibi ışınlıyor artık .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: altınada veririz llama yı cuce sen ne veriyon yaaa racano ters sabi ver horseyi binsin gitsin ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Xaenin biz ona döt korkusu diyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]benim hala anlmadığım neden peter'ın yüzünde yara izi var. kızdan aldığı güçle o yaranın iyileşmesi gerekmiyor muydu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]yara iziyle ilgili olarak şöyle bir tahminim var: yara izini gördüğümüz peter zamanında gerektiği yerde claire'i kurtaramamış olduğu için, claire'le karşılaşmadan önce bir şekilde yara almış olabilir. gelecekten gelen hiro da onun yaralı halini biliyor yarasız halini hiç görmemiş olabilir. o yüzden trende karşılaştıklarında şaşırmıştı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 thim +kantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 @Spidee [spo]Aslında benzer şeyler söylüyoruz da, farkındaysan seçimlerden sonra öldürmesi gerekiyor Sylar'ı Hiro'nun. O yüzden geleceğe geldiği için öldüremedi diye bir şey yok. Zaten o dönem değil seçim sonrası öldürecekti. Benim bahsettiğim sebep çok daha mantıklı geliyor bana. Bir de gelecekteki kendisiyle de karşılaşabilir. Zira zaman yolculuğu yapar ve kendi zamanına geri döner sonra yaşayarak o zamana gider. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo]Sylar eritme gücünü Mollie Walker'ın babasından almış anladığım kadarıyla, babası da donmuştu Matt onu bulduğunda. Neyse yerine oturmuş bi bölüm oldu, sanırım karakterler kendilerini keşfetmeyi bitirdiler artık. Kullanıyolarçatır çatır güçlerini. Hiro da pat ışınladı dediğiniz gibi, konsantrasyon bozuntusundan devam etti sanıyorum. Ya da emin olamama duygusu da olabilir. Patlama orada olmaz bence, belki Bennett'in bildiği vardır çünkü adam sakindi. Yani Ted gider yanından o anlık biter. Ayrıca Sylar'ın da başkan olma isteğini anladık bu bölümde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Queen doğru diyorsun yaa sylar ondan ola bilir ama şuda var şimdi aylar yetenekli kişileri pat pat nası buluyor ben bunu kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 @Quenn [spo]Ted'in yanından gitmesi olayı bitirmeyecektir bence çünkü adam yanına 1 kere geldiği kişinin gücünü her zaman kullanabiliyor.Orda onu kontrol edemeyip patlayabilir. Çok kötü yerde bıraktılar a.q. :D Çok pis küfür ettim bölüm bittiğinde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 amaneyn, cok fena sey oldu. bitiyo haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Torrent: http://www.mininova.org/tor/705626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 saol ovrld cok üşeniyorum torren search etmeye ellerin dert görmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 22 çok güzel bölümdü. tempo bir an düşmedi. [spo]ölenlere Allah rahmet eylesin. kalan sağlar bizimdir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 millet yorum yazayım diye çektiği gibi izliyor, efendim dizi gündüz değil gece izlenir ambiyans denen bişey var karanlık olcak vesayre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar