Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 matt'i oldurerek sylar'i da resetleyecekleri icin boyle bir ise girismis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 o kesin zaten. peter'ın hastaneye getircekler herifi peter da aha matt dicek iyileştircek. asdfsafd hatta tahminim bu sırada matt tekrar kontrolü almış, sylar yan eleman olmuş olacak. matt de peter'a anlatcak herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 MAtt ölsün zaten gücü çok fazla bu dizi için. Matt ölür sylar geri gelir vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Adamlar hiro dediler geçen bölüm, bu bölüm ayrı telden çaldılar. Kesin gene senarist değişti. Neyse fena değildi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cemad said: o kesin zaten. peter'ın hastaneye getircekler herifi peter da aha matt dicek iyileştircek. asdfsafd hatta tahminim bu sırada matt tekrar kontrolü almış, sylar yan eleman olmuş olacak. matt de peter'a anlatcak herşeyi :) aynen böyle işte 10. bölüm çok güzeldi ciddi bu sezonda biraz toparladılar geçen son 2 sezona göre sonunda anladık sullivanın gerçek gücünü biraderinide görmüş olduk bide şu hiro ölsün artık yada gücünü tamamen kaybetsin senaryoyu adam üstünden esnetiyolar aha sıkıştık hiroyu gönderelim şöyle şöyle olsun mantığıyla işliyor 10. bölüm tamam mohinderla konustun olayı anladın hiro zekisi git 1 hafta daha geriye mohinder hindistandayken yak filmi oldu bitti yok sana sullivan diye bi gerzek charlieyide kaçıramaz ama olamz dizi biter o zaman hala su senaristlerin mantıksız izleyiciyi salak yerine koyma olayı devam ediyor toparladılar derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Samuel Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi. Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bi an 4x10 clairi öldürmenin bi yolunu buldular galiba sonunda dedim sonra gördüm ki boşa heveslenmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben ali larter ı ilk sezondan sonra cıbıldak görünce eridim bittim. 4x10 un en akılda kalan kısmı budur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 peter sahalara geri döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Todesengel said: Samuel Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi. Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak. cık Sadece uçma gücünü aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 claire abi bu kız neden ölmüyor? hücreleri çok hızlı yenileniyor diye. bence aşırı saçma. yani illa bir şekilde ölür tek tek hücrelerini öldürdün mü belki yenilerde sonuçta hepsini birden yok ettin mi ölmesi lazım. illa bir enerji kaynağı olmalı hadi dnasında var diyelim kendini yenilemee gibi bir şey ama komple dna fln hücreyi yok ettin mi toptan bir daha onaramamalı. ha senaristler bunu düşünürmüş. sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Tek mantık hatası o olsa keşke dizide, mohinderin babası çalışmalarını 30 yıl önce bluray'e kaydetmiş deseler, heroes der geçerim tepki göstermem o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sylarda ölür o şekilde. ben mesela yazdığım bir hikayede bitirebilirsem ilkini ikinci kitapta ibreti alem olsun diye böyle ölümsüz ayağına dolaşan heronun tekini katlettirecem baş karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dennis said: Todesengel said: Samuel Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi. Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak. cık Sadece uçma gücünü aldı. Peter Sen Peter'ın yeni özelliğini kapamadın galiba. Dokunduğu kişinin özelliklerini alıyor öyle pazardan elma armut seçer gibi seçmiyor. İsteği dışı bir olay. O Sylar'ın bütün özelliklerini almıştır ama farkında değil çünkü Nathan'ın Sylar olduğuna inanmıyor. Tamam diğer yetenekleri kullanmadı sadece uçtu. Benim teorim Nathan'ın sylar olduğunu güçlerini farkedince anlayacak sonra annesine falan gidicek sonra ikisi kapışıcak gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 todesin söylediği çok mantıklı olsa da, heroes'da hiçbir mantık işlemez. bir dahaki bölümde peter uçmaya çalışıp buz olursa şaşırmayın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Todesengel said: Dennis said: Todesengel said: Samuel Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi. Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak. cık Sadece uçma gücünü aldı. Peter Sen Peter'ın yeni özelliğini kapamadın galiba. Dokunduğu kişinin özelliklerini alıyor öyle pazardan elma armut seçer gibi seçmiyor. İsteği dışı bir olay. O Sylar'ın bütün özelliklerini almıştır ama farkında değil çünkü Nathan'ın Sylar olduğuna inanmıyor. Tamam diğer yetenekleri kullanmadı sadece uçtu. Benim teorim Nathan'ın sylar olduğunu güçlerini farkedince anlayacak sonra annesine falan gidicek sonra ikisi kapışıcak gibi düşünüyorum. Hatırla, hatırla geçen senenin sezon finalini hatırla Orda da sylara dokunmustu ama bir tek shapeshiftingi almıştı, çünkü yaraları falan iyileşmemişti, bir de zaten o kadar özelliği bırakmazdı mohinder'in gücü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu ne lan böyle. En iyisi dön taaa 1961' kes çocuğu, veya syları doğduğu an kes. Diğer güçler ii güzel, ama zamanda yolculuk aşırı çelişki ve paradoks içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 off off bende claire deki güç olcak giderim body yaparım deli gibi hücre yenileniyo , bir anda mr olympia olursun valla ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lan bi karate marate bisey ogrenir insan, o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 buarada Edgar ( ray park , darth maul ) süper bi adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Üzerimde Heroes izlemiyor olmanın yarattığı bir rahatlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Milamber said: claire abi bu kız neden ölmüyor? hücreleri çok hızlı yenileniyor diye. bence aşırı saçma. yani illa bir şekilde ölür tek tek hücrelerini öldürdün mü belki yenilerde sonuçta hepsini birden yok ettin mi ölmesi lazım. illa bir enerji kaynağı olmalı hadi dnasında var diyelim kendini yenilemee gibi bir şey ama komple dna fln hücreyi yok ettin mi toptan bir daha onaramamalı. ha senaristler bunu düşünürmüş. sanmıyorum :) bi ara kensei mi ne vardi ya, hiro yanina gidiyodu hani kilic icin (of hatirlamiyom hic) neese, o herifte de claire'in ebilitisinden vardi. ve pitirin peder öldürmeyi basarmisti. o gücte birisi gelip genkleyebilir kendisini heralde. sylar-peter-nathan biseyler onun disinda, vay anasini sylar petera girdi bu sefer galba. hm yamuluyo olabilirim, peter nathan a dokununca onun abilityi almistir da hareketlerinden bana tam tersiymis gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 arcane said: Üzerimde Heroes izlemiyor olmanın yarattığı bir rahatlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ayni rahatlik benim üzerimde lost sayesinde var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vaniLLe said: ayni rahatlik benim üzerimde lost sayesinde var =P Lostu bıraktım mutlu oldum. Her izlediğimde Keyt'e ettiğim küfürler yüzünden kendimden utanıyordum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar