Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

cemad said:

o kesin zaten. peter'ın hastaneye getircekler herifi peter da aha matt dicek iyileştircek. asdfsafd

hatta tahminim bu sırada matt tekrar kontrolü almış, sylar yan eleman olmuş olacak. matt de peter'a anlatcak herşeyi

:) aynen böyle işte
10. bölüm çok güzeldi ciddi bu sezonda biraz toparladılar geçen son 2 sezona göre sonunda anladık sullivanın gerçek gücünü biraderinide görmüş olduk bide şu hiro ölsün artık yada gücünü tamamen kaybetsin senaryoyu adam üstünden esnetiyolar aha sıkıştık hiroyu gönderelim şöyle şöyle olsun mantığıyla işliyor

10. bölüm

tamam mohinderla konustun olayı anladın hiro zekisi git 1 hafta daha geriye mohinder hindistandayken yak filmi oldu bitti yok sana sullivan diye bi gerzek charlieyide kaçıramaz ama olamz dizi biter o zaman hala su senaristlerin mantıksız izleyiciyi salak yerine koyma olayı devam ediyor toparladılar derken.

Sosyal ağlarda paylaş

claire

abi bu kız neden ölmüyor? hücreleri çok hızlı yenileniyor diye. bence aşırı saçma. yani illa bir şekilde ölür tek tek hücrelerini öldürdün mü belki yenilerde sonuçta hepsini birden yok ettin mi ölmesi lazım. illa bir enerji kaynağı olmalı hadi dnasında var diyelim kendini yenilemee gibi bir şey ama komple dna fln hücreyi yok ettin mi toptan bir daha onaramamalı. ha senaristler bunu düşünürmüş.
sanmıyorum :)

Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:

Todesengel said:

Samuel

Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi.
Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak.

cık

Sadece uçma gücünü aldı.

Peter

Sen Peter'ın yeni özelliğini kapamadın galiba. Dokunduğu kişinin özelliklerini alıyor öyle pazardan elma armut seçer gibi seçmiyor. İsteği dışı bir olay. O Sylar'ın bütün özelliklerini almıştır ama farkında değil çünkü Nathan'ın Sylar olduğuna inanmıyor. Tamam diğer yetenekleri kullanmadı sadece uçtu. Benim teorim Nathan'ın sylar olduğunu güçlerini farkedince anlayacak sonra annesine falan gidicek sonra ikisi kapışıcak gibi düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

Dennis said:

Todesengel said:

Samuel

Yalnız Samuel harbi hasta ruhluymuş haa. Herkesi skertebilir. Adama iyi rol vermişler vallahi.
Peter'da sylar'ın güçleri aldı bakalım neler yapacak.

cık

Sadece uçma gücünü aldı.

Peter

Sen Peter'ın yeni özelliğini kapamadın galiba. Dokunduğu kişinin özelliklerini alıyor öyle pazardan elma armut seçer gibi seçmiyor. İsteği dışı bir olay. O Sylar'ın bütün özelliklerini almıştır ama farkında değil çünkü Nathan'ın Sylar olduğuna inanmıyor. Tamam diğer yetenekleri kullanmadı sadece uçtu. Benim teorim Nathan'ın sylar olduğunu güçlerini farkedince anlayacak sonra annesine falan gidicek sonra ikisi kapışıcak gibi düşünüyorum.

Hatırla, hatırla geçen senenin sezon finalini hatırla

Orda da sylara dokunmustu ama bir tek shapeshiftingi almıştı, çünkü yaraları falan iyileşmemişti, bir de zaten o kadar özelliği bırakmazdı mohinder'in gücü için.

Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:

claire

abi bu kız neden ölmüyor? hücreleri çok hızlı yenileniyor diye. bence aşırı saçma. yani illa bir şekilde ölür tek tek hücrelerini öldürdün mü belki yenilerde sonuçta hepsini birden yok ettin mi ölmesi lazım. illa bir enerji kaynağı olmalı hadi dnasında var diyelim kendini yenilemee gibi bir şey ama komple dna fln hücreyi yok ettin mi toptan bir daha onaramamalı. ha senaristler bunu düşünürmüş.
sanmıyorum :)

bi ara kensei mi ne vardi ya, hiro yanina gidiyodu hani kilic icin (of hatirlamiyom hic)
neese, o herifte de claire'in ebilitisinden vardi.
ve pitirin peder öldürmeyi basarmisti.
o gücte birisi gelip genkleyebilir kendisini heralde.

sylar-peter-nathan biseyler

onun disinda, vay anasini sylar petera girdi bu sefer galba.
hm yamuluyo olabilirim, peter nathan a dokununca onun abilityi almistir da hareketlerinden bana tam tersiymis gibi geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...