Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birşey farkettim
3. ya da 4. bölümde, claire okulda dolabını açıyor ve geometri kitap ya da defterini alıyor, sayfalara dikey olarak yazılmış kitabın kapağında değil yani yazı.geometry yazısının yanında o "godsend" işareti var. ne alaka anlamadım.
Mesaj tarihi:
valla simone'un babası da rüyamda seni uçarken gördüm demişti.o yüzden hani simone'un babası rüyasında görebilen bi hero ise peter da ondna almıştır.
heralde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
18 i bugün izledim.
[spo] iyice karıştırdılar ortalığı, peter'ın annesinin herbir olaydan haberi olması diziyi iyice yılan hikayesine dönüştürdü. artık kim kiminle akraba kim kimin tarafında iyice karıştı. kim iyi kim kötü bütün dengeler altüst oldu.
Dizide birçok kült yapımlara göndermeler de mevcut. görünmez adam peter'a güçlerini kullanmasını öğretirken hayalet filmi aklıma geldi.
Birde amigo kızı kurtar dünyayı kurtar nasıl oluyor. amigo kız ölümsüz zaten. [/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]sylar aklini alirsa kalmaz olumsuzluk falan.

hatta tek parca kaldigi icin olumsuz gozukuyo tekrar, yani olur da parcalanirsa tekrar canlanmasi icin mikrocerrahiyle puzzle gibi bastan yapmalari lazim.[/spo]

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 00:26 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]Açıkçası Peter'in öleceği/kalacağı gibi bomba bir spoilerı kıçı kırık promoda vereceklerini sanmıyorum. Yalandır o, ölmüyordur. Ölemez, ühü.

Yalnız Hiro gene bomba =)[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...