Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ana konsept olarak aslında dağılmış hayatlar, hala dengenin oturmaması vs mantıklı, ama güçlerle alakalı olan dizi mantığı sapıtmış harbiden. adamın beynini akıtsalar nokta kadar şeyle rejenerasyon yapabiliyor, öh artık yani. Spo Noahla Tracey'e gelince, ben hoşlandım açıkcası. Dizideki en favori karakterim Noah ve en akıllısı tabii. Böyle yanlız kalması hiç hoşuma gitmemişti(Karakterle duygusal bağ kurmak:D). O yüzden iyi çift olurlar bence. Ve tabii, Sylar dönsün Prezıdent olsun, Armegeddonu başlatsın. En son final sahnesinde de MAd max olarak bitsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bence çok güzel bir bölümdü iyi başladı yeni karakterler gayet iyi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bu haftaki bölüm güzeldi baya. izlemeyenler de bakabilir gibi Özellikle Sylar ve Parkman sahneleri çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 claire gene abukluklarına devam etti 2. bölümde. allah tan hiro yoktu 2. bölüm adam gibi geçti claire e rağmen. birde ali larter ı oynatacağız diye osuruktan karakter çıkarmasalar ve mevcut karakterini ortadan kaldırsalar adam gibi geçer bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 20 sezon geçti hala sadece sylar için izliyorum diziyi :D helal olsun ama herif çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 onun hala dizide olması zaten ya vefa borcu ya da hayvani kontrattır bence,bu kadar kötü bir dizide harcanıyor adam resmen.Tamam büyük bir hayran kitlesi var ama şu diziden ayrılsa bir ton proje koyarlar önüne bundan daha kaliteli ve ününe ün katabileceği tarzda,bilemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 heroes oyuncularına büyük ihtimalle ilk sezonun gazıyla deli gibi kontrat yaptılar 8 sezon süründürürüz diziyi diye. ekonomik kriz, yazar grevi vs derken daş gibi kontratları kalmıştır ellerinde valla. bende olsam bende bırakmam garanti parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Valla sylar(Zachary Quinto)'ın Star Trekdeki oyunculuğu bence çok sağlam dediğiniz gibi başka bi projede daha iyi işler yapar bence ama heroes .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 zekeriya 24teki o tek sezonunda bile göze batmıştı. beyazperdede daha çok görmemiz gereken oyunculardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ya birisi gelse dese al ceyhun sana tüm sg-1 sezonlarının dvdleri izle bir dakika heroes'u merak etmem, izlemem. ama yok ki böyle bir sg-1 hayranı insan... herkes heroescu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ceyhuncum, sen sg-1 izlemek istiyorsan seve seve... insanlar popüler dizileri izliyor, 98 yapımı diziyi hele bi de 10 sezon süren bi diziyi insanlar izlemek için uygun görmüyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 her sezon aynı şey oluyor işte. dağıtıyorlar saçmalıyorlar ama karizma bir iki adam oluyor iki hareket yapıyor amerikan gençliği hemen tav. ama bir şey anlatayım ben bir derdim olsun konum olsun dedin mi beğenmiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 4. sezondayız halen ilk sezon kadrosuna kalıcı bir ekleme yapmayı beceremediler. bu bile yapımcıların nekadar kötü olduğunu gösterir. bakalım bu sezon senaryo nasıl ilerler göreceğiz. t-bag kalıcı olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 heroes ? ya bu dizide asla anlayamıyacağım birşey olarak ölümden neden korkuyorlar ve nathanı neden diriltmiyorlar ? claire'ın kandan 2 damla enjekte etseler pat die diriliyordu hani ? o kadar özellikler var kullanmıyorlar hiç anlamıyorum.. diziyi izlettiren tek özelliği fantastik olması heralde... yoksa seneryo tamamen boş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ya çok basit bir sebepten diriltmiyorlar o özelliği yok sayıyorlar çünkü öyle bir şey oldu mu bir zevki kalmayacak birisinin ölmesinin. ahhh ben geldi ahha öldüm gittim geldim fln. başta yapmayacaklardı o hatayı unutun öyle bir olay olmadı diye düşünün. clairde sylarda çok güzel ölür yeter ki öldürmeyi bilin versinler bana senaryoyu 30 saniyelik işi var ikisininde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hala yaşyor mu lan heroes 2.sezon ortalarında bırakmıştım saçma sapanlığa dayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 t-bag'e +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 az aksiyon olsun artık ya baydım, hiro da mala bağladı kedi kurtarmakla, muhasebecinin poposunun derdiyle uğraşıo rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Çok çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 spo Şu iyileşme özelliğininde bokunu çıkardılar.Bi bölümde herşeyi iyileşir alkol filan içse hemen geçer filan falan, ee bu bölümde nathana(yani sylar a) 1 bayıltmak için bişi enjekte ediyolar hemen bayılıo, noldu bunun iyileşme özelliğine o bayıltma 1 sn sonra geçmesi gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 biz beğenmiyoruz da amerikan teenleri nedense en az 8,5 puan veriyor son bölüm 9+ puan almış asldasldsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kotu denicek bisy yok cunku bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o halde izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 her hafta aynı gün how I met your mother, 2 & a half men ve big bang theory'nin aralarında izlemeyi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 peter peterın noaha dün gece burada pusula vardı diye gelmesi çok saçmaydı ya ulan geceden beri bakmadın mı hiç koluna der insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar