Greeny Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tek ben seviyorum diziyi galiba alla alla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Greeny said: Tek ben seviyorum diziyi galiba alla alla :P bende seviom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yaptılar işte.. sylar nathan oldu şimdilik, zaten nathan halindeyken başkanı taklaya getirip yerine geçmesi gayet kolay olacak. ama bu şekilde bile yeteri kadar zarar verebilir. bakalım petrelligiller voltranı oluşturup neler karıştıracak.. sylar ile ilgili bir sonraki bölüm hakkında spoiler içerir. görünüşe göre sylar kimlik değişitirmekten kafayı sıyırıp kimlik karmaşasına giriyor. zaten bu gücü aldığı adam da sıyrıktı biraz diye hatırlıyorum. nathan washingtona gidecem demişti u bölümün sonunda, belki bir nathan sylar karşılaşması olabilir. peter da arkadan gelirse cümbüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 cacık bir bölümdü. tamam bazı soruların cevabını aldıkta bu bishop kimdir. x-mende vardı bishop en son dsada o değilde şu kısım o kadar saçma ki. angela gençken rüya görüo uyanıyor. dışarı çıkıyor ve bizim 3 silahşörler ordan geçio. naber filan diyor. haha o ne abi . ne alaka ordasınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bishop elle'in babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 navarronun topları Evet Bishop Elle'in babası, Company'nin müdürü, eşyayı altına çevirebilen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 necessary evil Pek beğenilen bir bölüm olmamış galiba ama ben nedense çok sevdim bu bölümü. Neyseki Angela'nın kardeşi göründü ve kayboldu, diziye girmemesi iyi oldu. Artık bakalım bir şeyler yapacak konsey, özellikle Sylar'ın Nathan olmasından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oo unuttum gitti. Elle gelsin geri bi şekilde gözüm bayram etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Güzel bölümdü ancak bayıktı biraz, biçok şeyi öğrenmiş olduk (şirketin nasıl kuruldugunu v.s ). 24. bölüm varmıymış ? 23 'de sezon bitmiyo muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 2 bölüm kaldı sezonun bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 güzelll inş güzel 2 bölüm izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tamam iyi hoş bölümde mohinder in babası alice e tokat attı diye 150 adam vurulur mu? Halen ona takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kurtlar vadisi amerikanya o yüzden vurulmuyo zaten, delikanlı abimiz cevap veriyo gücünü kullanarak, o gücünü kullanınca da kıllanan askerler isyan var üleen die adamı vuruyolar. sora karışıyo ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Onun farkındayım da, biraz bana abartı geldi katliamın çıkış noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 "ne baktın" tartışmasından 3 ölüyle sonuçlanan kavga çıkaran bi toplumda yaşıyoruz, çok da abartı sayılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 panik faktörü de var. ordaki muhafızlar ne çeşit insanları barındırdıklarının farkındalar. adamlar direk korktular. boşuna demiyorlar korku akıl katilidir diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 charles de Vo kim idi? Yani zenci cocuk kimdi? Boboy altin yapan sanirim. Lindermani gosteri zaten. Hatirladim charles peterin ilk calistigi hasta da onda mind read ve controlmu vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kim o çikolata renkli genç? zenci gencin ilk sezonda ölen, peter'ın hemşirelik ettiği amca olduğu kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Evet o amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Charles Deveaux mu neydi o zenci,evet oydu bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sdfsd clint howard nalaka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sylarin devreler atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ay em saylır Sıkıcı bir bölümdü biraz, bölümün çoğunda sylar olmasına rağmen. Sylar tozuttu gibi, o kadar güç bende olsa intihar ederdim herhalde, adam yine iyi dayanıyor :D Sezon finalinde ne yapacaklar bakalım, şu dizinin final bölümlerini niyeyse pek tutturamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 NightSorrow said: ay em saylır Sıkıcı bir bölümdü biraz, bölümün çoğunda sylar olmasına rağmen. Sylar tozuttu gibi, o kadar güç bende olsa intihar ederdim herhalde, adam yine iyi dayanıyor :D Sezon finalinde ne yapacaklar bakalım, şu dizinin final bölümlerini niyeyse pek tutturamıyorlar. ay em mal Halt etmişim. Tekrar izlediğimde anladım ki, bomba bir bölümmüş. İlk izleyişimde biraz uyku sersemliği vardı galiba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Başkanın intihar ettiği sahne Danko gg oldu salak ahahah. Peterın bir şekilde güçlenmesi lazım, son bölüm baya heyecanlı olacak. Sylar'ın en çok sevdiğim yönü bu zaten adam %100 kötü, aa bakın işte bu kötü adam değil daha çok psikolojik sorunları olan, benlik problemi yaşayan biri, sonuçta çocuğun ölmesine izin vermedi. Son sahnede arabada peter yoktu zaten ki bu olası peter vs sylar kapışmasının habercisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar