Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 oha demek istiyorum sanırım senaristlerin arasında Türk var hepten türk filmi oldu berbattı 10.bölümde bennet sylar ile elleye nişan alırlarken ayakta ve giyiniktiler 11 bölüme geldik sylar ile elle işi bitirmiş ön sevişmeyi falan geçmiş orgazmlarını geçirmişler bennet o sırada kendini sıvazladı herhalde bennet hala ateş etcek bak bak bak onu da geçtim neyse sniper ile 3 4 el ateş etti ateş ederken çatıda olması gerekiyor bu bennet in özel gücü mü var çatıdan 3 sn içinde ön kapıda belirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bennet yalnız bennet orda bilerek vurmadı, yani kızımın kactıgı gibi kacıp, o caresizligi hissediceksiniz gibisinden birseyler soluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bennet.. bilerek vurmadıysa sylar ve elle işini bitirdikten sonra neden doğrudan syların alnına lazer i dayadı hatta üstüne 4 el ateş etti bide ajan olcak bi bennet dimi daha adam vuramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dizi yine hikayesini resetledi. Hiro ve Parkman kısımlarını ne kadar beğensem de Sylar, Claire ve Mohinder o kadar baydı. Sylar bu sezon çok ilginçti, hemen resetlediler ne rahatsız yazarları varmış bu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 elle ya elle niye outburst olmadi bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Best day ever. burası süperdi. Birde Hiro'nun elle ve syları ışınlaması süperdi. Nathan kafayı yedi sonunda. Peter hala ezik. Başkada pek bişey olmadı. Dünya kadar mantık hatası var işte. Ama izleniyor yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dizi senaryosuna da reset geldigini ilk kez goruyorum. Nedir bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mis gibi bitirceklerdi diziyi güçleri geri vermeyip, beceremedik bari tadında bırakalım diziyi deyip güneş tutulması bitince, sizden hiro miro olmaz hadi herkes yoluna the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 daha önceden de demiştim. 2. sezon o kadar kötüydü ki bu sezon 2. sezondaki karakterleri, olayları vs. silmek için ellerinden geleni yaptılar. bu bölümle de tam anlamıyla reset oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Zamanda ileri-geri gitmenin ayarını tutturamazsan bu olur en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 güneş tutulması efekti yapıcaz diye kararttıkça karartmışlar, gözlerimi yordu bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Benim hoşuma gitti yani ara hazırlık bölümlerinden biriydi. Bundan sonrkinde muhtemelen ooooo iyimiş dedirtebilirler. Uzun süre petrellinin bi anda güçlerini geri kazanacağını düşündüm tam karşıdan silahlı askerler gelirken ama tutmadı. Bana saçma gelen sadece kitapçı dükkanındaki son 1 kitap daha var onu bul herseyi bitir geyiği idi. Sylar bence test ediyor kızı öldürmeyecek sadece anne babası hakkında bişiler biliyormu diye korkutuyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Diziye mantıksız diyorsunuz da, Sylar ve Elle sevişmeye başladıktan sonra bir trajediye kurban gitmelerine ramak kalmasının ertesi bölüme uzaması kadar mantıklı bir olay görmedim ben dizi tarihinde. Aygır Noah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 güzeldi. hiro çok iidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 saçmalık ötesi sen açık kalp masajı yap ondan sonra öyle bir dikiş atki dikiş izi olmasın hahahah oha yani komedi idi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kız iyileşiyor olm o yüzdeeeennn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ahah bence cerrah üstad bi insan X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ahah bence bu dizi artık bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 claire'den tiksindim artık. tripleriyle, bunalımıyla yordun beni be kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 iğrenç bölümde 30 kere durdurdum diziyi offf ne zaman biticek diye. Harbi iyice saçmaladılar artık... Ya bitsin yada adam gibi bölümler yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Seth Green'i de reyting çekme amacıyla kullanmaları gözden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pis bişi peter babasının yanına gittiğinde bir saçmalık var. peter aynı ortamda bulunduğunun özelliğini alıyordu zaten. babasının gücünü zort diye kopyalaması sarıldıklarında bi skim olmaması gerekmiyo muydu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 HIROOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Jahrein said: Vingthor said: pis bişi peter babasının yanına gittiğinde bir saçmalık var. peter aynı ortamda bulunduğunun özelliğini alıyordu zaten. babasının gücünü zort diye kopyalaması sarıldıklarında bi skim olmaması gerekmiyo muydu?? yok öle bişi bzzzp yanlış. peterın güçleri alması zort diye olmuyo. bi şekilde öğrenmesi lazım zorla nasıl kullanıldıklarını. bkz: ilk aldıı güç abiden. abiyle birlikte havada asılı kalıyo hatta uçuyo. bkz: görünmezlik. sağlam bi eğitim sürecinden geçiyo bkz: sylar. empati mempati yardırıyo. yaa... ya.... hirodan aldığı gücü öle eğitim bişi yok. yalnışlıkla kullanıyor. yine elle'den iskoçyada aldığı güç yine korkuyla kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar