Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 rüyasında geceleği görebilyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ana petrelli mantikli bir varsayim olmasa da, sadece gormuyor bence, ayni zamanda yasiyor gelecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hironun arkadaşı kafaya kazmayı vuracak ve Hiroyu kurtaracak bence. Sonra Hiro bunları uyarıcak ama biz zaten biliyorduk vs vs vs uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Absolut said: Hironun arkadaşı kafaya kazmayı vuracak ve Hiroyu kurtaracak bence. Sonra Hiro bunları uyarıcak ama biz zaten biliyorduk vs vs vs uzar gider. Şimdiye kadar bu tahminlerin tutanını görmedim. Ne bu dizide ne başka bi dizide. Ama olsun, fikir cimnastiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 villain ne demek =) Cahillik işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 heronun tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 açılışta heroes yerine villians yazması güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bad guy. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 spo bence hiro o kadar düşlerinde gördü ya baba petrelliyi cani cani. Sonra da gerçekte gördü, korktuğu için bağırdı sıpa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 11. Bölüm NBC Resmi Bölüm Özeti Aşırı Spoiler! Tutulma kahramanlarımızın güçlerini etkilerken Sylar ve Elle Claire'in kurtulma çabası devam ederken intikam dolu olan HRG ile yüzyüze gelirler. Haiti de ise Peter ve Nathan Haitilinin kardeşini yenmek için onunla işbirliği yaparlar...Nathan ise şokedici bir karar verecektir.... Aynı zamanda yerel bir çizgiroman dükkanında Ando,Sam ve Frack 9th Wonders çizgiromanlarını kullanarak Hiro'nun hafızasını yerine getirmeye çalışırlar... burdan anlıyoruz ki baba petrelli hiro nun hafızasını alıp gitmiş ama neden doğrudan bırakmış hiroyu ben olsam öldürürdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 iyicene zaman kavramı bitti bu dizide artık benim nerdeyiz ne yapıyoz ne ediyoz yok sıfır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 One Year Ago yazıyor oysa ki o durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hiro gelecekteki hiroya ne oldu yaa hiç kaç bölümdür yok şimdi hafıza kaybettikten sonramı o hale gelecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bolumun yarisi fillerdi yahu, gereksiz Claire'in annesi ve zorlama Sylar segmentlerini cikarip zaten asil amac olan baba Petrelli'nin hikayesini anlatsalarmis yetermis hele o Claire'in annesi ve dayisi kismi direkt dizinin en gereksiz hikayelerinden biriydi. Ayrica dayiyi tacklelayan invisible man Claude ise timeline'da o kadar buyuk sicis ki anlatamam. Eger diilse ikinci bir gorunmez adam cikabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 görünmez adamla peter'ın "ders çalıştıkları" sahneler benim keyifle izlediğim bir kaç parçadan biri.demir kollu adam güzel olmuş yalnız.o değil de sanırım bölümün sonu da bir rüyadan ibaret gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 colossus adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya böyle gereksiz hikayelerle dolduruyolar senaristlerin yarısı moron, diğer yarısı kurtarıyor gibi. abuk sabuk şeylerle zaman geçiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sly-One said: ya böyle gereksiz hikayelerle dolduruyolar senaristlerin yarısı moron, diğer yarısı kurtarıyor gibi. abuk sabuk şeylerle zaman geçiriyolar. moron olanlar boş bölümleri yazıo... dier yarısı imba bölümleri yazıolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bolum superdi ama gene dikkat ettiyseniz efektler kotuydu, hele o yanan trenden atlama sahnesi ve arkada cikan patlama efekti cok yapmacik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ya hadi bütün bölüm güzeldi de sylar'ın özelliğini aldığı ve 3 sezon boyunca kullanmadığı özellik (ben hatırlamıyorum en azından) ne ayaktır hadi onu geçtim o emo gotik kırması herif ne ya senaristler bu tayfadan hıncını almak için sylar a doğratmışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 emo çocuk hakkaten o EMO çocuğun özelliği nasıl bi özelliktir hiçbişey anlamadım ya açıklayabilecek var mı? nedir ya görünmez kurşun mu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Şu bölümün nesine güzel dediniz onu anlamıyorum. Ya da ben ters düşünüyorum, benim güzel bulduğum bi bölüme bi bakıyorum boktan demiş herkes, yok senaryo çok karıştı artık, ne yapmaya çalışıyorlar falan diye bölüm beğenmiyor bazılarımız, o ayrı komik. Sanki dizi bitti havada bıraktılar da senaryo karıştı diye kötü diyorsunuz. Neyse onu geçtim, hadi böyle güzel kurgulu falan bölümler oldu gerçekten, onlara boktan diyip de şu bölümün nesine güzel dediniz? Hiç bişey olmadı, ilk sezondaki bölümlerdeki sahneleri alıp 3 er saniye daha bişey eklemişler sadece. Geçmişte olan olaylardan hiç biri de "ohaa o yüzden demek ki" dedirtmedi. Bölüm sonunda da arkadaşın dediği gibi türk filmi gibi olmuş, bir sonraki bölümde de onu nasıl çevirecekleri belli. Fillerdan öteye geçemedi yani şu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Sylar in ilk güclerini aldigi sahne disinda gerisini begenmedim. Abartilacak bi yani yoktu bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 zayıf bi dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sovereign said: spo baba petrelli parmağının en küçük hareketiyle ando'nun kafa da uçar açıkçası. En akla yatan senaryo, ya Hiro ya african isaac hala rüya görüyo... bakalım neler olucak. güzel bir tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar