RayCharles Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 MADNESS? THIS IS SPARTA! Mükemmel film ya persleri sağlam ezmişler ama aksiyon sahneleri çok iyi... Ben tarih filmi hevesiyle oturdum ama tarihi filmle falan alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 persler bence o kadar da ezilmemiş, kaç kere de demişler bütün eski dünyanın ırkları dayandı diye, spartalılar hariç herkes ucube zaten filmin olayı o heh.doğuyu ezmişler denebilir bi bakıma, hani özgürlüğü için savaşan spartalıları amerikayla özleştirebiliriz nası "demokrası" ve "özgürlük" getirdiklerini göz önünde bulundurursak. [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 21:55 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Troy kolpanın Allah'ıydı be. Anca Diane Kruger eh yani. [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 21:55 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gg diyorum sana sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ya anlayın artık persler ezilmiyor,ezilse bile bu büyük bir olay değil. Hala Amerika-Iran diye bağdaştırıyorsunuz.Bu olay yaşandığında,çizgi romanı yapıldığında,hatta 1962'deki The 300 Spartans çekildiğinde de böyle bir şey amaç edinilmedi,şimdi de edinilmeyecek. Aşın şunları artık,salak medyanin veya ota boka laf arayan Iran'ların laflarını takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 evet, film güzel... İranmış Persmiş, boş ver baba bunları.. Bunun romanı da bu şekildi.. Film gaz, güzel başarılı. Her sahne harika! Şaheser.. sanki çizgi roman gibi. Gidin izleyin.. Sinemada izleyin ama evde tadı çıkmaz. Ben politikasında değilim de.. lan bende çıkmıyo o karın kasları!!! >:( Karın kası?? THIS _IS _ GÖBEK!! gibi bi durumda yok.. ööle duruyo karın dümdüz tahta gibin.ne göbek yapsın zengin göstersin ne kas yapsın Spartak Moskovalı e.. olmadı di mi? Neyse işte ööle de olmuyor işte.. Yok baba bi şekil kas mas falan yapmak lazım! Görünce ööle hayvan gibi "kas"mış adamları.. Heredot şey falan mı yazmıştı acep "Bu adamların hepsi baştan aşağı 'kas'mış.. " Yahu komplekse girdim be.. Yok baba ben buğday tarlalarında koşturup bol bol mekik çekicem ve şınav falan da elbet.. deli gibi kas yapıcam.. bunu istiyom ben! evet film güzel bu arada.. (demiştim bunu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 türk kası iyidir boşver kasma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Pers kralı en karizma karakterdi bence filmde.geçiçeksin spartayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ohş 300 tane kasli erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 301. Leonidas ve 300 haramiler. Bir de Xerxes var, 3 metre kadar bir boyu var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Xerxes'i erkekten sayma ama, ne kadar iri olursa olsun, direk gay imajı vermişler kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Frank Miller a birileri Insanlik adina te$ekkur etmeli. $ahaser bir film... Ayrica ben burda korumadan bahsettigimde biri bana salliyor demi$ti ayip etmi$ filmdede oyle iste 1962 versiyonundada Tarihte de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 xerxesin karizmasını çizdi ama leonidas. harbi ama amma kas yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Empire da bu kas mevzusuyla ilgili cok guzel bi yazi vardi. Parlatici spreyler kullanilarak yapilmis o vucut.Tabi illaki var kas falan ama parlaticilarla daha bi one cikmis. Zaten memisler paso parliyodu. Frank Miller filmde goguslere takmis keza kadinlarinin gogus uclarida gereginden fazla buyuktu.Ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kas değil efekt onlar hep - Teselli :) eheheh xerxes'in ortamı guzel di ya böyle karılı kızlı nargileli esrarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 filmin sonunda dikkat eden oldu mu bilmiorum ama castte transsexual asian 1,2 ve transsexual arab var, yani o cadirdakiler kiz degil, ERKEEEEEEEEKKK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu perşembe bende gidiyorum okadar anlatmayın başını kıcınıda izlemesi zevkli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 gencturkcell ci belli ediyo kendini azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Transsexual arab nedir be nasil oluyor o. Araptan transsexual olmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 anca ibne olur ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 aquila nediyosun abi sen hayallerimi yıktın böhühühüüh hayır olamaz öle şey ya taş gibi hatundular işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ehehe dusunsene eve gelip onlari dusunup masturbasyon yaptigini Sonra foruma bi giriyorsun ibne olduklarini ogreniyosun. yapmadin dimi cnm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yapmadım gzlim ortam guzel dedim sadece, farklı yerlere cekmek ıstedıkten sonra... sen dusundunkı onceden soluyosun eheh [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 02:07 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ya filmdeki kadınların hiçbirini beğenmedim ben :D bana göre güzel değiller,bunu da ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ya kadını boş ver filmdeki.. hele bi kas yapalm süperini buluruz.. (dasaaa hâlâ kafayı kas olayına takmıştır.. ormanlara kamp mı kursak acep? belki orada havasından suyundan her neyse daha öküz kas yapıyordur meret.. Misal bu kış afyon feci kas yapmış ama Kütahya'da ürün fos çıkmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar