Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300

Zegna

Öne çıkan mesajlar

persler bence o kadar da ezilmemiş, kaç kere de demişler bütün eski dünyanın ırkları dayandı diye, spartalılar hariç herkes ucube zaten filmin olayı o heh.doğuyu ezmişler denebilir bi bakıma, hani özgürlüğü için savaşan spartalıları amerikayla özleştirebiliriz nası "demokrası" ve "özgürlük" getirdiklerini göz önünde bulundurursak.

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 21:55 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlayın artık persler ezilmiyor,ezilse bile bu büyük bir olay değil.

Hala Amerika-Iran diye bağdaştırıyorsunuz.Bu olay yaşandığında,çizgi romanı yapıldığında,hatta 1962'deki The 300 Spartans çekildiğinde de böyle bir şey amaç edinilmedi,şimdi de edinilmeyecek.

Aşın şunları artık,salak medyanin veya ota boka laf arayan Iran'ların laflarını takmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, film güzel...
İranmış Persmiş, boş ver baba bunları.. Bunun romanı da bu şekildi..

Film gaz, güzel başarılı. Her sahne harika! Şaheser.. sanki çizgi roman gibi. Gidin izleyin.. Sinemada izleyin ama evde tadı çıkmaz.

Ben politikasında değilim de.. lan bende çıkmıyo o karın kasları!!! >:(

Karın kası?? THIS _IS _ GÖBEK!! gibi bi durumda yok..

ööle duruyo karın dümdüz tahta gibin.ne göbek yapsın zengin göstersin ne kas yapsın Spartak Moskovalı e.. olmadı di mi? Neyse işte ööle de olmuyor işte..

Yok baba bi şekil kas mas falan yapmak lazım! Görünce ööle hayvan gibi "kas"mış adamları.. Heredot şey falan mı yazmıştı acep "Bu adamların hepsi baştan aşağı 'kas'mış.. " Yahu komplekse girdim be..

Yok baba ben buğday tarlalarında koşturup bol bol mekik çekicem ve şınav falan da elbet.. deli gibi kas yapıcam.. bunu istiyom ben!

evet film güzel bu arada.. (demiştim bunu galiba)
Sosyal ağlarda paylaş

Empire da bu kas mevzusuyla ilgili cok guzel bi yazi vardi.
Parlatici spreyler kullanilarak yapilmis o vucut.Tabi illaki var kas falan ama parlaticilarla daha bi one cikmis.
Zaten memisler paso parliyodu.

Frank Miller filmde goguslere takmis keza kadinlarinin gogus uclarida gereginden fazla buyuktu.Ilginc
Sosyal ağlarda paylaş

ya kadını boş ver filmdeki.. hele bi kas yapalm süperini buluruz.. (dasaaa hâlâ kafayı kas olayına takmıştır.. ormanlara kamp mı kursak acep? belki orada havasından suyundan her neyse daha öküz kas yapıyordur meret.. Misal bu kış afyon feci kas yapmış ama Kütahya'da ürün fos çıkmış)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...