Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Şunu da belirtmek isterim.Perslerin ucube gibi olması dışında bana pek bir barbar gözükmediler.Dötleri kalkık tiplerdi ama Sparta'lıların yaptıkları daha da barbarca değil miydi sizce ? Yerde kıvranan askerleri öldürme,esir almak yok,uçurumdan itmeler vs. vs. önyargı diye düşünüyorum. gazeteler böyle bir dedikodu çıkardı, insanlar da film hakkında sadece bu konuya saplandı. birisinin çirkin olması onu kötü yapmaz. birisinin yakışıklı olması onu iyi yapmaz. perslilerin farklı bir anlayışı vardı, spartalıların farklı bir anlayışı. ancak wow'da alliance-horde ayrımını iyi-kötü ayrımı sananlar gibi, bu da bir saplantıya dönüştü bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Filmde niye persler kotu?Nie çirkin? Bunun propagandayla falan alakası yok. [spo]Filmi siz o gozu cıkmıs adamın agzından 'izliyorsunuz'.Yani adam ne diyorsa onu getiriyor ekrana, adam orduyu gazlarken 'aaa persler cok medenı cok ıler ama napalım savasıcaz' mı dıcek? Adam ne derse onu görüyoruz,dikkat edersenız o spartalı hainde ne kadar iğrenç tasvir edilmiş, çunku hain o . Bir hikaye dinliyoruz aslında filmde, bu hikayeyi anlatan adam kendi ordusunu gaza getirmek kendi ordusunu haklı cıkarmak için anlatıyor.Tabiki karşı tarafı kotulıcek.[/spo] [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 18:18 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]geçitten ayrılıp hikayeyi anlatmak için geri döndükten sonraki kısmı kafadan mı sallıyor ozaman :) malum son olaylar yaşanırken orada değildi:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]tabiki, hatta hikayenin cogunu kafadan sallıyor. filleri geçidden attık diyor, Benim kanka piercing li bi sismanın kolunu kesti diyor falan =)[/spo] [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 18:19 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]Filleri atmadılar ki filler kendileri düştüler, savunmayı dar biyerde uçurum kenarına çekmişlerdi, yer de ceset kaynadığından filler dengede duramayıp patır patır yuvarlanıyolardı aşağıya O değil de gergedanlı sahne süperdi.Adamın üstüne bi gergedan yaldır yaldır koşarken hiç tırsmadan mızrağı fırlatıp kafadan vurması, sonra gergedan koşmaya devam ederken bir milim bile kıpırdamaması, son saniyede gergedan ayaklarının dibine yığılırken hafifçe çekilerek izlemesi filan süper olmuş ;D Çirkinlik konusunda ise: Evet anlattıkları için abartılar olabilir mesela pers kralının dev gibi olması, korkutucu maskeler takan immortallar gibisinden. Ya da üzerlerine gelen okların güneşi kapatması filan... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 detayli bi elestri yapmiycam ama kisacasi replikler haric hersey guzeldi gorsellik tavan yapmis durumdaydi kadrajlar muthisti ama replikler cok havada kaliyordu acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sabah okuduğum bir şeyi yazmak istiyorum; Xerxes'in ordusu ve donanması o kadar büyükmüş ki,donanması Ege denizinde yan yana gelecek şekilde bir köprü oluşturmuş ve askerler yürüyerek geçmişler Anadolu'dan Yunanistan'a. Bunu Heredot yazmış Neyse film güzeldi,bekleneni veriyordu.Zack Zynder'i belki bir yerlere getirecek ama asla gözümde Rodriguez olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Xerxes ordusunu Çanakkale'den geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Heredot'a göre toplam pers ordusunun sayısı: five million, two hundred and eighty-three thousand, two hundred and twenty. yani: 5,283,220 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şinci geldim filmden valla görsel açıdan şölendi diyebilirim, bide çok gaz film yani ister istemez gaza getiriyo insanı. Çekim teknikleri çok hoş. Fantastik öğelerin vurgulaşını beğendim. Finalide güzeldi. beklediğimi aldım filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ya heredot ta ne atmış abi.. bıraksın bu işleri derdim de yedirmiş yedireceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Beklentimin altında kaldı. Sinemasal açının senaryo kurgu oyunculuk ekseni dışında sanatsal olarak belki de birkaç açıdan eyvallah hatta belki de OMFG denebilir. Çizgiromana sadece göz attım öyle oturup okumadım orada da öyleyse bilemem. Ee haliyle direk SinCity ile karşılaştırıyor insan, o epik hikaye öyle sönük kaldı ki bilemiyorum belki de SinCity deki karakter ve olay bolluğundandır... Sanki 45 dakika - 1 saat uzatsalarmış ortaya bu mudur budur diyebileceğim görsellikle ve içine çeken bir hikayeyle harmanlanmış bir aksiyon öbeği ortaya çıkabilirmiş. Neyse ne haddimize, kan, savaş, aksiyon. Filmden alacağımı aldım gösterge tavan yapmadı ama olsun yüzümüz güldü. 7.9/10 o da iyi boyamışlar ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 lan...lann....hassstasıı oldum!! o diil de filmin fragmanında çalan parçanın soundtrackte hangi parça olduğunu bilen var mı? madness? THÖS ÖSZ SPUARTA!! diip elçiyi deptikten sonra çalan "dumdudu çi dududu denup denup dori" kısmı olan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o degilde imdb.den 8.3 gibi bi rating alıp best 250'nin arasına girmiş bile film çoktan 30k oyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 7'ye düşer o bence. edit: yok baktımda düşmez artık 37bin oydan sonra:D [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 01:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hmm belli olmaz ama 37000 oyda az degil ama oynar biraz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 omer36 soundtrack Nine Inch Nails-just like you imagined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 O değil de Fever Dream diye bi parça var soundtrackte tam repeat lik=) O ilk saldırıda çalıyodu sanırım, acayip gaz bi şarkı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 The Hot Gates çok iyi hep onu dinliyorum.Fever Dream gazı vermek için ideal ama :D Flight in the Shade diye bir şarkı var onun ortaları da çok iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bugün gidebildim sonunda.Genel olarak beğendim.Sadece bazı sahneler hoşuma gitmedi.10 üzerinden 8 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 - bu kadar mı adam getirdin len ihlas? - sen antalyalı! ne iş yaparsın? - badanacıyım abi - sen? - ayakkabı boyarım - ya sen? - hamalım abi - ısppartalılaaaar!! siz ne iş yaparsınız?? - ameleyiiiiiiiiizz!!!! hula! hula! hula!! - gördün mü antalyalı. ben daha çok adam getirdim. yığın harfiyatı temel atalım gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Cok umitlenmeyin bence bayanlar ve de baylar, troja da baya mukemmel reklam yapti falan filan sonra film cok kotu gelince herkes hayalkirikligina ugradi. Ben diyorum ki, bekleyelim ve de gorelim :D [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 19:19 tarihinde, Gilth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Gördük abi biz zaten, niye bekleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Neyi bekleyelim? Niye bekliyelim? Film çıkalı 4 gün oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 troy nereye kötü film kim hayal kırıklığına uğradı ya löl. şu an en sevdiğim 3 aksiyon savaş ws. filmi dese biri gladiator, troy, 300 derim bırakın bunları yok kötüymüş bilmemneymiş. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar