Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Note

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bitti be : (

[spo]Beklediğim bi son olmadı açıkçası, 26. bölümde kesilebilirmiş. Gerçi Light'ın böyle devam etmesi de bir son olmayacaktı ama beklediğim gibi olmadı yine de.[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo] Light istiosa gitsin atlasın biyerden intihar etsin umurumda değilde bu kadar basit bir son olmamalıydı bence.Yahu o kdar beyin fırtınası yaptılar 37 bölüm boyunca.En sonunda adam bi angutluktan gitti.Near çok zekice bişy fln yapsa daha iyi olurdu[/spo]
Mesaj tarihi:
ya alt yazı sıkıntısından 26. bölümde kaldım. indirdiğim bölümlerde altyazısız ingilizce altyazı bulabilsem bile şükredicem ki onlar bile yok. elinde bunun dosya tarzında altyazısı bulunan var mı ? veya nereden indirebilirim? çok feci yerde bitti izlemem lazım :)
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
37 bölümü oturup üst üste izledim =)

Sonunu hiç beğenmedim yazık olmuş bence.

Ayrıca

[spo]L i çok çabuk çat diye harcadılar. Ondan sonra gelen veletleri L gibi iyi monte edememişler.

Mello dan çok güzel bir karakter yaratılabilirlermiş ama olmamış malesef.[/spo]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bitirdim bugun 37. bölümü

[spo]üzüldüm laytonun ölmesine :([/spo]

özel bölüm falan demişsiniz. Devamını gösteren herhangi bi anime var mı sonradan yapılan?
Mesaj tarihi:
Ryuk'un gözünden anlatılıyo galiba böyle "Zerda" gibi galiba (hiç izlemedim desem olur gerçi ama orda da bi ihtiyar olayları anlatıyodu). Ek yerlerde var mesela;

animenin 25-26. bölümüne kadar izlemeyen açmasın
[spo]
L'nun öldükten sonra mezarı başında toplanıyorlar orada bişeyler oluyo falan[/spo]

daha altyazısı çkmadığı için ben de izlemedim gerçi, sadece birkaç sahneyi gördüm.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

L öldükten sonra dizi bitseydi son bi ilerde şöle oldu böle oldu bölümü koyup. çok daha etkileyici olucaktı aslında. sonuçta o bölüm bitince yaşadığınız hissiyatı getirin aklınıza.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhobalar;

Şimdik animeyle ilgili öyle yetkin yorumlarda bulunmıcam.. 37'ye geldim ve durdum!! Hani durdum yani bitsin istemiyorum şimdi!! Samurai Champloo'da da öyle olmuştum misila, -ki onu da tekrar tekrar izlerim..

Durdum kısaca izlemiyorum bi süre..

keh keh keh
  • Yeni Oluştur...