Messor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bitti be : ( [spo]Beklediğim bi son olmadı açıkçası, 26. bölümde kesilebilirmiş. Gerçi Light'ın böyle devam etmesi de bir son olmayacaktı ama beklediğim gibi olmadı yine de.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 [spo] Light istiosa gitsin atlasın biyerden intihar etsin umurumda değilde bu kadar basit bir son olmamalıydı bence.Yahu o kdar beyin fırtınası yaptılar 37 bölüm boyunca.En sonunda adam bi angutluktan gitti.Near çok zekice bişy fln yapsa daha iyi olurdu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 [spo]near dediğin L'in lamer versiyonu ne kadar zeka kasabilir o saatten sonra[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya alt yazı sıkıntısından 26. bölümde kaldım. indirdiğim bölümlerde altyazısız ingilizce altyazı bulabilsem bile şükredicem ki onlar bile yok. elinde bunun dosya tarzında altyazısı bulunan var mı ? veya nereden indirebilirim? çok feci yerde bitti izlemem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bak bütün spoilerler keske 26 da bitseydi dio, sen orda bitir daha tatlı olur emin ol:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 olmaz, 26 gayet dandini. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 25. bölüme göre sönük tabi 26. bölüm ama insan merak ediyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bitti sonunda..sonu çok yetersiz kalmış.. ayrıca ben çok üzüldüm=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ya son bölümü izledim 2 gün kendime gelemedim yaa. Hİç istediğim gibi bitmedi. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 37 bölümü oturup üst üste izledim =) Sonunu hiç beğenmedim yazık olmuş bence. Ayrıca [spo]L i çok çabuk çat diye harcadılar. Ondan sonra gelen veletleri L gibi iyi monte edememişler. Mello dan çok güzel bir karakter yaratılabilirlermiş ama olmamış malesef.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 31 Ağustos'ta uzunca bi bölüm çıkacak diye duymuştum. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 özel bölümü çıktı ama 2haftadır çeviren yok kurohana çevirecez diye vaatte bulunmuştu beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben mangasını aldım 1. ve 2. cildini sağda solda okuyorum süper oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bence filmi de izleyin cok gusel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bitirdim bugun 37. bölümü [spo]üzüldüm laytonun ölmesine :([/spo] özel bölüm falan demişsiniz. Devamını gösteren herhangi bi anime var mı sonradan yapılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 özel bölümü sublayan daha yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hadi ya peki nedir özel bölüm denile nşey? anime mi aynı şekilde ne kadar uzunluu falna filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ryuk'un gözünden anlatılıyo galiba böyle "Zerda" gibi galiba (hiç izlemedim desem olur gerçi ama orda da bi ihtiyar olayları anlatıyodu). Ek yerlerde var mesela; animenin 25-26. bölümüne kadar izlemeyen açmasın [spo] L'nun öldükten sonra mezarı başında toplanıyorlar orada bişeyler oluyo falan[/spo] daha altyazısı çkmadığı için ben de izlemedim gerçi, sadece birkaç sahneyi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben de yeni başladım izlemeye şu an 20deyim ve ben daha bu kadar güzel anime izlemedim diyebilirim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeees ben de katılıorum sana bu yorumunda. Çok zorladım, Bleach'tir Naruto'dur, Hellsing'dir. Hiç biri Death Note gibi sürükleyip bağlamadı kendisine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 L öldükten sonra dizi bitseydi son bi ilerde şöle oldu böle oldu bölümü koyup. çok daha etkileyici olucaktı aslında. sonuçta o bölüm bitince yaşadığınız hissiyatı getirin aklınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Merhobalar; Şimdik animeyle ilgili öyle yetkin yorumlarda bulunmıcam.. 37'ye geldim ve durdum!! Hani durdum yani bitsin istemiyorum şimdi!! Samurai Champloo'da da öyle olmuştum misila, -ki onu da tekrar tekrar izlerim.. Durdum kısaca izlemiyorum bi süre.. keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Özel bölüm için sub laması beklenen/sublamış grup kimdir? Link alabilirmiyim var ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Şuana kadar tek grup subladı CBM Death Note Special spoiler pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 izleyelim bakalım , alternatif son mu bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar