Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 animanda'yı izliyorum ben o yüzden maalesef bekleyecek misa bir hafta filan. :p heh hepsi bir yana da yıllar geçti, hergün rahat bir sayfa isim yazıyorlar ama defter bitmedi. defterin sonsuz sayfası da yok, kendini yenilemiyor. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 küçük küçük yazıyolardır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hayır ne zaman dramatik HAAA HOOO HEEE Hİİİİ müziği girse çocuk şatafatlı efektlerle sayfa çeviriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 spoiler : evet 27. bölümde o sayfaları ne güzel çevirdi :D:D opera kontrol ediyor sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 It is a 60 page notebook with 38 lines, but if the names are written small, there can be written as many as the user wants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 valla ufak yazsa eyvallah ama her satıra iki isim yazıyor. günde ortalama 20-30 kişiyi öldürüyor. o defteri silgiyle silse öyle yazsa gene aşınırdı defter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 öh her sayfaya iki isim mi :D:D bir sürü isim var. acaba silgiyle silince ölenler canlanır mı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 şöyle bir şey okudum ben; "The number of pages of the Death Note will never run out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ya 29 gercekten güzel bir bölümdü..Uzun zamandır böle sürüklememişti beni death note of yagami napıcak cok merak etmekteyim harbi iyi bir seri izlenmesi gercekten gerekıyor... merak edıyorum gelsin 30. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hehe ana karkaterın böle orkestralı orkestralı bişiler yazmasına hastayım zaten deftere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Death Note 30 http://kuro-hana.edwardk.info/dn30lq.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 http://www.veoh.com/videos/v4745828px4hrq5 episode 30, youtube gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ya bi bölümü de heyecanlı, sürükleyici olmasın be kardeşim, bu ne böle. Her hafta her hafta bi sonraki haftayı bekleme eziyetine katlanmak zorunda mıyız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yine light light böyle zeki olmak zorundamı :) şaşırırp bakıyorum ekrana bide hepsi birbirinin düşüncesini okuyo L de öleydi Near da aynı şey yapıo olmazki bide mello nun çukolata yiyişi ile near ın saçını tutuşu öldürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Desu Nooto sanjuuichi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kaç sezon sürecek bu death note ? Bitsin de biz de izliyelim yahu =) çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]vayy yeni adam baya karizma hehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 6 bölüm kaldı galiba. 37'de bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Death Note 31 Kuro-hana http://kuro-hanasubs.com/bt/dn31lq.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]Ooo yeni abi harbi karizmaymış. Bölüm yine güzeldi, yine 1 hafta sonrasını bekleyemiyoz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 32. bölüm çıkmış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yanlış bilmiyosam en çabuk yayınlayan Kuro-Hana. Kuro-Hana'da şu an 32yle ilgili bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bölümler perşembeden perşembeye cıkıyor salı çarşambada raw düşüyor nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bunu bildiğim daha iyi oldu şimcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar