Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 20 dakikalık conclusion için 2 saatlik 2 sezon derlemesi yapmışlar :( ilk 5 dakika ve son 15 dakikayı izledim, gereksiz olmuş gibi sanki gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 20 dakikaklık conclusion peki alternatif mi, yoksa aynı sonuç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yok değişen birşey, ama virus in verdiği torrent den 200 le geldi seederlar maşallah sağlam. Death note arşivine indirilip konulası birşey, eksik kalmasın hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gezinirken böyle bişey buldum öeah dedim :> http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-11-27/police-reach-dead-end-in-belgian-manga-murder-case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yok artık:Dinanmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yorumlardan biri "This looks like a job for L!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Lol Yakında o zaman bizim haberler de de cocuklarınıza anime izletmeyin katil oluyorlar saçmalıkları başlar (bkz. WoW oynarken öldü haberi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tv'ler vermediği gibi satıldığı da yok, o nedenle hiçbir zaman pokemon izleyip balkondan atlayan çocuğun yarattığı sansasyonun death note'la tekrarlanabileceğini sanmıyorum burada. (:P) ha birisi topaçla insanların kafasını delmeye başlarsa beyblade'i sorumlu tutarlar, o ayrı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-11-30/lenny-kravitz-to-sing-theme-for-death-note's-l-spinoff Way anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2. film yapılmış denmiş ama nedir isimleri bunların? Bir tanesini izledim ben sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6383 2 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6911 3 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8161 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu filmleri izleyen varmı ya ben uyduruktur diye izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 3 zaten daha çıkmadı. 1-2nin güzelliği dandik japon aktör/aktirislere ne kadar dayanabileceğine bağlı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ehehe evet karakterler sefildi filmlerde ama L tıpkısıydı ya =), ryuk u da iyi yapmıslardı eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 anime nin ilk bölümleri cok sıkıcı yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 nasıl sıkıcı ya ilk bölümden beni bağlayan tek anime DESI NOTO =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 asıl ilk bölümleri güzel be eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bence de başları daha iyi yotsubaya kadar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 30 ve 37. bölümlerin türkçe veya ingilizce altyazısı elinde olan var mıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Şuan 1. bölümü izledim ve tek kelime ile harika.Gerçekten çok iyi yapılmış,en azından ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 izlenilmesi gereken bi anime bence, bi solukta izleniyo zaten, 25e geldim bitirmemeye çalışıyorum resmen, biterse oturur ağlarım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 her bölümü tek tek güzeldir. ost albümünü de sık sık dinlerim. sorular yalnız anlamadığım (çünkü ingilizce altyazıları yeterince hızlı takip edemedim) iki nokta var; -naomi misora öldü mü kaldı mı? -rem'e ne oldu? bir de son sahnede light yaralı halde dışarı çıkıp koşuyor ya hani; işte tam o anda ost albümünden ilk parçayı başlatın. inanılmaz duygu yüklü oluyo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cevaplar naomi misora uzaklara gitti kendiliginden kayboldu, light'ın deftere ne yazdıgını gostermiyodu hatırladıgım kadarıyla, o yuzden ne oldugu bilinmiyor... rem de misa'yı kurtarmak icin l'i oldurunce kendi de oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 naomi misora intihar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar