minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Merhaba askerelik waifemı yapmak için aranızdan yrılıyorum. charımı biraderlere birde FATAL'a bırakıyorum. bundan böle onlar kasacak onlar bos kesecek :). sizlere bol ex ve bol unıq ıtemler dilerim. oyuna fazla kapılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 byebye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 :)) adam vatani goreve gıderken bıle ko dusunuor :)) selametle kardesım [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 16:16 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Selamatle Kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 gule gule yolun acık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Acaba teskereyi almış mıdır ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bence çoluk çocuğa bile karışmıştır xD [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 12:55 tarihinde, bubbaChucks tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ahahaha :) eski ss lere bakiyorum sabahtan beri. 10. sayfadayim. cok duygulandim bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ya gitme be=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 çok özleyecez seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kermit post kasmak içinmi yapıyosun bunları gibi masum bi soru sorabilirmiyim sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 minnetsizx e vatani görevini yaptıından dolayı minnetlerimi sunuyorum :P iyi hortladı konu ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 en büyük asker bizim asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Zheld said: en büyük asker bizim asker Hastamısın Arıza'mısın ? Eski Topicleri neden uplayıp duruyosun kardeşim manyakmısın nesin :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yıllar geçti hala eski konular uplanıyor xD fatal ankarada gazi üniversitesi edebiyat bölümü okuyor şuan ondan bile okuyan bir tip çıktı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kaç puanla alıyor orası gerçi ben sayısaldan hazırlanıcam giremem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Theridone said: kermit post kasmak içinmi yapıyosun bunları gibi masum bi soru sorabilirmiyim sana ? ko oynayıp oynamadığımı biliyomusun ? oynuyorum ve bu forumda yazı yazmıyorum belki bırakan kişiyide oyundan veya yakından tanıyorum bu post kasmış anlamına gelmez kassam 5 senede kasardım zaten günlük 4 mesaj ortalamam var hesap edersen doğru post kasıyorum haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kermit'i bilmemde Zheld'in çok gereksiz mesajları var. Eski konuları uplayıp duruyor.. Kafasından neler geçiriyor kim bilir :) Yada akraba evliliği.. Allah akıl fikir versin diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hayat offline knight online,hayat offline ultima online,hayat offline world of warcraft.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aklımda var fikrimde malis atmasalar hepsine yeterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Zheld said: aklımda var fikrimde malis atmasalar hepsine yeterim Görünen köy kılavuz istemiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ;) bu ne allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 malis yoksa gelme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Synergenx said: Zheld'in çok gereksiz mesajları var. Eski konuları uplayıp duruyor.. Kafasından neler geçiriyor kim bilir :) ÇAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAL ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 phyx +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar