Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldım oyunu .. Geliyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna yeni basliyanlar ve genelde pve yapanlar icin acilmis bir guildimiz var. Katılmak istersen şu kişilere mesaj atabilirsin.
A Suhior
Turin Tr
Imparator X
http://gw.antolojim.com/

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:49 tarihinde, Nwalka tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
var olmazmı. suan benim bildigim 5 tane turk guildi var The Turks[Turks](benim oldugum guild), Magic and Steel[MaS], A C I L I[SoS], Hereos of Anatolia[HoA] , bide almanyadaki turk arkadaslarin actigi bi guild var ama ismini tam hatırlıyamıyorum suan.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Netten alabileceğin Türk sitesi yok sanırım. Sendit.com, gameseek.co.uk gibi yabancı sitelerden alabilirsin. Sendit'i tavsiye ederim ben ordan aldım çıkan tüm paketleri, siparişten 1 hafta sonra geldi hep, hiç sorun yaşatmadı.
Mesaj tarihi:
bende special edition aldim ama yanlış aldim galiba dimi ? içinde ne factions var ne diğerleri . bi serial kod var oda bi işe yaramıyo . oyunun içinden store kısmından kredi kartı numarası versek serial keyini falan alabiliyomuyuz . nası yapıcaz ?
Mesaj tarihi:
Special edition'ın ne olduğunu bilmiyorum. Platinum edition var, onun içinde de gw:prophecies ve gw:eye of the north paketleri var. Oyun içindeki store'dan alışveriş yapınca ayrıca bir serial vermiyor, ne alırsanız onu anında açıyor.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Odamı temizlerken kitapçığını buldum oyunun, yüklüyorum şu an. İlk oyun var sadece.

Var mı hala oynayan? PvP yapalım biraz.
  • Yeni Oluştur...