Stifler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 kim bana yardım edecek acaba? benide alında yanınıza havamı buliyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Oyuna yeni basliyanlar ve genelde pve yapanlar icin acilmis bir guildimiz var. Katılmak istersen şu kişilere mesaj atabilirsin. A Suhior Turin Tr Imparator X http://gw.antolojim.com/ [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:49 tarihinde, Nwalka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bende aldım ama ptt gelırsen bende yardım istıcem olması yenılerle birlikte takılrız ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 baya eski tarih gerçide varmı oynayan oyunu suan acaba yada guild kurdugunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 var olmazmı. suan benim bildigim 5 tane turk guildi var The Turks[Turks](benim oldugum guild), Magic and Steel[MaS], A C I L I[SoS], Hereos of Anatolia[HoA] , bide almanyadaki turk arkadaslarin actigi bi guild var ama ismini tam hatırlıyamıyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla kime basvurcam nasıl ulasırım oyunda sorcak soru bol bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bir de [COTD] (Chosen of the Dragon) var, ama kapalı bir guild arkadaş çevresi arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 patch yapip dönüyorum yeter ülean. umarım atmamislardır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahu bu oyunu netten alabileceğim bir yer var mi türk sitelerinden falan baktım bulamadim bilen yardımcı olmak isteyen ve ötesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Netten alabileceğin Türk sitesi yok sanırım. Sendit.com, gameseek.co.uk gibi yabancı sitelerden alabilirsin. Sendit'i tavsiye ederim ben ordan aldım çıkan tüm paketleri, siparişten 1 hafta sonra geldi hep, hiç sorun yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende special edition aldim ama yanlış aldim galiba dimi ? içinde ne factions var ne diğerleri . bi serial kod var oda bi işe yaramıyo . oyunun içinden store kısmından kredi kartı numarası versek serial keyini falan alabiliyomuyuz . nası yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Special edition'ın ne olduğunu bilmiyorum. Platinum edition var, onun içinde de gw:prophecies ve gw:eye of the north paketleri var. Oyun içindeki store'dan alışveriş yapınca ayrıca bir serial vermiyor, ne alırsanız onu anında açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Odamı temizlerken kitapçığını buldum oyunun, yüklüyorum şu an. İlk oyun var sadece. Var mı hala oynayan? PvP yapalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar