Stifler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 kim bana yardım edecek acaba? benide alında yanınıza havamı buliyim :p
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Oyuna yeni basliyanlar ve genelde pve yapanlar icin acilmis bir guildimiz var. Katılmak istersen şu kişilere mesaj atabilirsin. A Suhior Turin Tr Imparator X http://gw.antolojim.com/ [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:49 tarihinde, Nwalka tarafından güncellenmiştir ]
aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bende aldım ama ptt gelırsen bende yardım istıcem olması yenılerle birlikte takılrız ehehe
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 baya eski tarih gerçide varmı oynayan oyunu suan acaba yada guild kurdugunuz?
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 var olmazmı. suan benim bildigim 5 tane turk guildi var The Turks[Turks](benim oldugum guild), Magic and Steel[MaS], A C I L I[SoS], Hereos of Anatolia[HoA] , bide almanyadaki turk arkadaslarin actigi bi guild var ama ismini tam hatırlıyamıyorum suan.
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla kime basvurcam nasıl ulasırım oyunda sorcak soru bol bende :D
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bir de [COTD] (Chosen of the Dragon) var, ama kapalı bir guild arkadaş çevresi arasında
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 patch yapip dönüyorum yeter ülean. umarım atmamislardır beni
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahu bu oyunu netten alabileceğim bir yer var mi türk sitelerinden falan baktım bulamadim bilen yardımcı olmak isteyen ve ötesi?
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Netten alabileceğin Türk sitesi yok sanırım. Sendit.com, gameseek.co.uk gibi yabancı sitelerden alabilirsin. Sendit'i tavsiye ederim ben ordan aldım çıkan tüm paketleri, siparişten 1 hafta sonra geldi hep, hiç sorun yaşatmadı.
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende special edition aldim ama yanlış aldim galiba dimi ? içinde ne factions var ne diğerleri . bi serial kod var oda bi işe yaramıyo . oyunun içinden store kısmından kredi kartı numarası versek serial keyini falan alabiliyomuyuz . nası yapıcaz ?
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Special edition'ın ne olduğunu bilmiyorum. Platinum edition var, onun içinde de gw:prophecies ve gw:eye of the north paketleri var. Oyun içindeki store'dan alışveriş yapınca ayrıca bir serial vermiyor, ne alırsanız onu anında açıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Odamı temizlerken kitapçığını buldum oyunun, yüklüyorum şu an. İlk oyun var sadece. Var mı hala oynayan? PvP yapalım biraz.
Öne çıkan mesajlar