Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 freeserverlar her ne ise, onları daha çok seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 beyninin almadıgı seylere bok atma bence hacker war wars mısın nesin. deadwoll: appe filan deil novice filan hani su app ninde altında bilumum title varya onlardan biri anca keser bunu. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 12:35 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 neofirt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tüm skillerin 9 olursa bişiy yazıodu o neydi yaws o anca kesicek bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 uo senden daha yaslı demıs v bıtırmıs aSdşlasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bitirmiş değil doru söylemiş yok en azından akıl yaşı olarak öyle ona şüphe yokta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Al ananı git Ares'e! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 :D way bea hala duruyo.. yaw ben o zaman forumdan atılmak için actıydım bu konuyu kimse bişi demedi yönetimde bu konu içinde :S alla halla :D neyse valla oyunun grafiklerine göre değerlendirdiğim için öyle demişimdir.. içerik olarak güzel bunu kabullenmeyecek birşey yok.. bütün uo oyuncularından ve sizlerden özür diliyorum.. ben yapmam gerekeni yaptım ve özür diledim sizde bir büyüklük yapın o zamanki yaşıma veriniz.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 la o zamanki yaşın 3 ay öncesi be.... neyse tamam affettik. lord britishede söliycem oda affedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 söylemeden edemicem bende başlamak istiyorum nasıl oynandığını vs. çözeyim :) bu olaydan cıkardıgım ders.. insanın bilip bilmeden her olaya girmemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Evet abi çok saçma bi oyun. Oynamayın. Kapatın pati UOyu da falan ...ühühühü lan hainler :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sphere açmayın sonra hainler diye aglayın (sanki osi de çok sphere de :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 seni almazlar uo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 böyle bir başlık neden hala aktif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ultima online sevimlidir..Ultima online eğer Frp oynayacak adam bulamıyorsanız oynanancak oyundu..Eskiden ethernassımız vardı,hobbitimiz vardı..Artık rp özürlü insalar oyunda.En güzel shardda (ortalama 1000 üyeli) rp yapabilme kapasiteli 30-35 kişyi ancak bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 5 yıldan fazla ultima online oynadım. hayatımın en güzel zamanını geçirdim. 2 yıldır wow oynuyorum, henüz bıraktım wow u. sölenecekler basit: -UO dünyanın en iyi online oyunudur -UO bütün online oyunların babası olmuştur -EA satın alıp da az batırmasaydı, UO2 yi ve Ultima X i çıkarsaydı şu an piyasada bulunan online oyunlar olmazdı -UO ya laf edenin zerre kadar IQ kırıntısına sahip olmadığı bir gerçektir -Halen bile piyasadaki online oyunlar UO kadar geniş ve kapsamlı değildir.. -Kınayt onlayn ne abiiiiiiiiiiiğ allaşkına biri bana sölesin yaaaa... Kınay onlayn ya bukadar basit.. -Wow bıraktım tekrar ultima oynamayı düşünmüyo değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ultima oynamadım ama arkadaşlarımın deliler gibi pc başından kalkmadığını görmem bile ne kadar süper bir oyun olduğunu gösteriyor. ayrıca ultima oynayıp iyhkkk bu ne be diyende duymadım. ama kınayt online sandıgınız kadar da dandik bir oyun değil. tek sorunu takılan kişiler ki bu da oyunun içine etmesini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ko gayet dandik bir oyun. çıktığı seneye bak, oyunun tipine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 knight skill kanıtlıyabilceğiniz en nadide oyunlardan biridir ama gel görünki krolar icine etmiştir pvp si en cok zevk aldıgım oyun ko dur yada du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 UO ruhu farklıdır, başka birşeye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan arkadaş,olayın başını kaçırmış sanırım..Canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 FRP'den nefret ederim ama UO önünde saygıyla eğilirim. Laf yok UO'ya. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 weQ said: UO ruhu farklıdır, başka birşeye benzemez. rp şehrinde vali konuşma yaparken, valiyi kalvaslamak.... paha biçilemez..... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Lise yıllarında Kimya'dan bütünleme sınavı mı? Necro-Archer mı? sorusunda 2. yargıyı seçtiğim için hala pişman değilim.Kimya ile uğraşmıştım bayağı o kadardan sonra ama hiç pişman değilim.En güzel oyun zamanlarımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 by_hacker_warwas said: heyecan yok , aksiyon yok, güzellik yok, boyut yok sen zamanın efsanelerini kaçırdığından öyle olsa gerek eheh,şimdi runuo falan neki,önceleri bug abuse vardı,açıklar vardı.Bi akım başlardı atıyorum speed,sonra engellenirdi başka bişey başlardı.Sonra kıstırmacalar vardı,gate altlarına paralyze field'lar vardı.Güzel arkadaşlıklar dostluklar vardı.Sabaha kadar boks yapmalar vardı.Gerçek hayata aslında ençok yaklaşımı sağlayan oyunlardan biriydi.Boyut falan hikayeydi.Knight online da oynadım,2 hafta ancak dayanabildim. ne pvpler,ne guild basmalar,ne actionlar maceralar,kovalamacalar,kaçmalar,ev basmacalar,evden kaçmacalar,pk kıstırmacalar yaşadık ehuh.ne keyifliydi be,asla unutamicam verdiğim senelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar