TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yeni çıkan serverde oynuyorum ciddi manada sıra var serverden cıkmak istemıyorum 5 saat uyuyup tekrar oynicam afk olup atılmak istemıyorum serverden ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Çıkanlar olmasa biz nasıl giricez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Otomatik koşmaya alıp herhangi bir duvara doğru koşmayı denesene...Hareket kesilmiyorsa afk olmassın belkim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 oyle duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Avde denemiştim tutmadı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ghost mouse denedinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Denemedim deneyen varsa izah edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 UO Loop Ftw AV ilede öyle Exalted olmuştum zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Uo nun yararları :D.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 öyle görüom bazen avda dun baldarda zıplayıp duran adamlar yada belli aralıklarla aynı msj ı atan lar 1 2 3 uyarı aldıktan sora banlanıosun direk bizim arkadas 2 uyarı aldı bi daha kullanmadı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ghost mouse vb bir program ile lockpick kasabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hehe abi direkt uo yöntemleri :D bu arada ghost mouseden çok daha akıllı programlar var, ghost mouse paso bozuluo, 10 tekrardan sonra felan kaymaya başlıo. mouse record felan gibi şeyler aratın, hem mouse hem klavye kaydedici programlar var, hatta kaç defa tekrar etmek istediğinizi ve aralıklarını felan da belirleyebiliosunuz mesela Workspace Macro 4.5 bu arada nabcan online play time mı kasıon ;) bu arada öle otomatik koşma felan fayda etmez, mesela şöyle çakallıklar yapabilirsiniz :) bilmiyorum hala o hata var mı oyunda ama. ölün, sonra ruh halinde denizde koşmaya başlayın, açıklara gelince fatigue olayı olucak. ama bilmiyorum ruhken de oluo mu ki olur yoksa gm islanda giderdi millet :) neyse işte öle bişi yapın ki, denizde ruhunuz tekrar gy'ye dönsün ve tekrar koşmaya başlasın çünkü otomatik koşma açıktır, fakat öle bi ayarlıcaksınız ki, gy den denize kadar hiç engel olmicak ve öldüğünüz zaman adam geri dönünce yüzü denize dönük olucak da felan yani zor işler hem release spirit olayından sonra otomatik koşma hala geçerli olucak mı o da muallak :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 16:09 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 o olay olmuo :) mezarlıga donmeden once release spirit muhabbeti cikio o muhabbet gittiginede auto run kapanıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 auto run yapsan bile afk oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yahu yapmayın şunu... =) BL de, Horde tarafında AV de bizim takımdan 5-6 kişi paso para kasar, 2-3 kişide böyle UO kullanırdı. Sonuç: Haftada bir kazanılan AV ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 split olarak ghm islanda gidebilirsin :) ama ban yiyebilirsin :) avde exalted oldum valla sukurler olsun :) bi daha sira bile almadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki şey var mı savaş sırası geldıgınde mesela oyun alttayken uyaran bi addon veya hede hödö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Spirit olarak GM islanda gitmek biraz zor ^^ Ben yaptım ondan biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 SoulCube öyle bir add on var adını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gm izland nerede kalıyor banlanmayı göze alıyorum takarım 6 ay yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 darnassusun kuzeyinde kalıyor baya.private serverlerde gidiliyorduda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 g macro deamon koyucaksın wow'a bitane gelip "4736+8 kactır cuce cevap vermek icin 30 saniyen var" diye sorucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 windowed mode + ghostmouse ftw av'de rep kasarken arada yemek molası için kullanıyodum (çok rezilim hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tahtabacak sen kımsın ? nick pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 o bir acımasız kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar