SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Dün dikkatimi çekti büyük şehirin "istanbul lalelerine kavuşuyor" kampanyası ile 3 milyon lale dikilecekmiş Bu kadar terrör olayları , okullardaki şiddet, olası kriz durumları, Doğunun hali ile bu lalelerin olayı bana 2. lale derini hatırlattı. Komiğime gittide paylaşayım dedim siz ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 eski bir proje bu hatta sevgili topbaş bu projeyi anlatırken vatandaşın biri buraya 1,5 saatte geldim once trafigi duzelt demişti de sevgili topbaş "sen ne anlarsın laleden" diye vatandaşı azarlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 lale lale laleler diye bir şey vardı hatırlayan var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 lale olmak var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi geçen gün çiçekler vardı onları suladım, kendimden çok utandım bu kadar da dar görüşlü yaklaşmayın, trafik sorununda, terör olayalarının da, çevre sorunlarınında çözülmesi gerekir. birinin daha önce yapılması diğerini n.iye bunu kimse iplemiyor gibi popilist yaklaşımlara yol açmamalıdır ibb nin bütçesi apyrıdır istese de diyarbakıra gidip birşey yapamaz, ibb nin yaptığı tek şey de lale dikmek değil en basitinden: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/HaberDetay.html?HaberId=22105 veya kompozisyon, fotoğraf yarışması düzenliyor ne gerek var mı diyeceğiz bunlara, yapma kardeşim mi dieyceğiz http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/HizmetAlanlari/Sosyal/EgitimHizmetleri/stanbulkonuyarismasi.htm bu arada topbaş buradan sana sesleniyorum, 2010 yılı gelemdenbakırköy-beylükdüzü metrosu bitmeye yakın bir safhaya gelmesse, e-5 önce senin daha sonra o yolu kullananların bir tarafında patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Elvyn demiş ki: hatta sevgili topbaş bu projeyi anlatırken vatandaşın biri buraya 1,5 saatte geldim once trafigi duzelt demişti de sevgili topbaş "sen ne anlarsın laleden" diye vatandaşı azarlamıştı. -------------------------- ben de orda olsam aynısını derdim, her gün iş çıkışı vaktinde avrupa tarafından asya tarafına geçmeye çalışırken fıttıran bir kişi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 e napsın adamlar? binalarla dolmuş heryer köprü de ucuz bişi deil avrupadan asyaya fırlatma rampası mı yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 fırlatma ranpasımı ışınlanma cihazımı bilmiyorumda bir çözüm bulsalar iyi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cabbarjuk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: bu arada topbaş buradan sana sesleniyorum, 2010 yılı gelemdenbakırköy-beylükdüzü metrosu bitmeye yakın bir safhaya gelmesse, e-5 önce senin daha sonra o yolu kullananların bir tarafında patlayacak. aynı olay Edirnekapı sultançiftligi arasındada var 5 senedır yapılıyor(artık 2007 de mı bıter)ınanın o caddeden yurumeye sogudum artık ve gunde ortalama 3 kaza oluyo [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 01:09 tarihinde, Cabbarjuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hürriyette bugün aynı başlığı atmış görünce baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 trafiği halledilsin önceden harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Her önüne gelen araba alıp yola çıkarsa 5dk lık yolu arabayla giderse metro kullanmak yerine araba kullanırsa şehire 4654631654 tane kavşak 45646 tünel 46516546 geçit yapsan ne olur yapmasan ne olur ? adamlar yapmaya çalışıyorlar ellerinden geldikçe 160 proje iyi veya kötü ama önce insanda bi zihniyet olması lazım.İstanbul Trafiğine hergün 10bin araç ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yok belediye çalışıo olabilir de sonuçta o bilincin gelmesi de imkansız çoğu konuda istanbul halkının olduğu gibi. havası,suyu halkın pek bi katkısı olmadan temizlendi istanbulun e yine belediyeler yaparsa bi şeler yapacak artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Metro kullanacak yer yok? Kartal'dan Mecidiyeköy'e ışınlanacak myım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bu bilinc(sizlig)i kazandıran da yine devletin kendisi zamanında (bu zaman 80ler- ozal donemi oluyor) kopru yapılmasına o kadar karsı cıkılmasına ragmen kopru yapıldı. simdi bakıyoruz avrupa yakasındaki azıcık yesil alan da tahrip oldu her yere bina dikildi yol yapıldı, bu yuzden de goc arttı, goc artınca nufus arttı, nufus artınca onceden yapılmış olan yolları kullanmak icin herkes araba aldı cunku kimsenin caresi yoktu toplu tasıma aracları yetersizdi. yine nereye gitti para uc bes tane araba firmasının cebine, birkac çakal ulkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @bLackcha0s; sehre inan o kadar kavsak yapilirsa sorun cozulur. is ki yapmayi goze alsinlar. halk eger araba almayi ve benzinini karsilayabiliyosa, bunun karsiliginda devletin de yol ihtiyacini karsilamasi lazim. bu soyledigin "cok kar yagiyo lutfen disari cikmayin yolda kalabilirsiniz" gibi bi aciklama. ben kullanirim, vergimi veririm, karsiliginda da yolumu isterim. istanbul trafigine 10bin arac ekleniyosa, bi o kadar da cikiyodur. @elvyn; yoo bi kac cakal ulkeye degil, koc'a gitti cogu, sahin'di kartal'di insanlar paso bunlardan aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bak insanlar ne yaparsan ona yonelirler. yol yaparsan araba alırlar, toplu tasıma araclarını arttırırsan araba almazlar, yaptıgın tasıma araclarını kullanırlar. arabaların zararlarını lutfen saydırmayın bana ha riglous meseleye oldukca dar bir acıdan baktıgını belirtmeliyim, su an hangimiz sahin kartal kullanıyoruz? yapmayın etmeyin, kullandıgımız arabaların buyuk bir cogunlugu yabancı. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 18:56 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 80'lerden bahsettigini sanmistim. ayrica ne yaparsan ona yonelirler mantigi dogru olsa da, ortada baska etkenler de var. araba sahip olmak yasam standardini artirmak olarak gozukuyo. yani bi ihtiyactan cok amac halini almis durumda. bu senin yol yapmana bakmiyo. kisacasi sen yol yapsan da yapmasan da insanlar araba alacakti; cunku bu bi amac halini almisti. dediginiz gibi toplu tasimaya onem verilse belki bugunki gibi olmaz bircok sorun. ancak soyle bi durum var. insanlarin tatile giderken arabayi degil de otobus ya da ucagi secmelerinin nedeni konfor. ama belediye otobuslerinde, otobusun icine ne kadar insan tikarsam o kadar iyidir mantigi calisiyo. haliyle insanlar araba aliyolar. ancaaak, durum ne olursa olsun, konfor avantaj vs. butun bunlar olsa bile yine arabasiyla gitmek isteyecek, arabayla gitmek zorunda olan onlarca kisi var. bunlari yok sayamazsiniz; haliyle bu durumda da duzgun yol gerekiyo. sen istedigin kadar toplu tasima de, yuk tasiyan adam veya ticari araclar veya keyfe keder gezmek isteyen adami durduramazsin. ve eger ben vergimi veriyosam, karsiliginda da duzgun trafik isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 toplu taşıma tam olsun, otobüslerin hepsi mercedes citaro olsun, ayakta yolcu taşınmasın gine de insanlar özel arabaları ile çıkar yola bunu yadırgamıyorum; adam altına almış son model arabayı kullanacak tabi ki veya dandik bişey olsun gine kullanır, sonuçta arabası olan adamın hakkı. maliyeti toplu taşımaya göre 10 katına geliyor, trafik illa ki oluyor ama gine de vazgeçmeyen insanlar olacaktır. yolların trafiği kaldırması imkansız her yere bol şerit yapamassın. insanları toplu taşımaya yönlendireceksin örneğin: saraçhaneden taksime giden yol saat 4-5 ten sonra takınıyor bunun böyle olduğu belli ama aracını alan çıkıyor yola 1 saat trafikte bekleyeceğini bile bile ne denir ki bu insanlara. o yolu da açamssın iki taraf tarihi bina yıkılmaz, genişletimez bir tek yenikapı taksim metro hattı yapılırsa otobüsle giden yolcular kurtulur ama gine trafik kesilmez çünkü arabasını olan seçmeyecektir toplu taşımayı tıkayacaktır gine o yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 istanbula lale dikeceğine şu sorunları düzeltip yabancılara peşkeş çekilen toprakları geri alsın ondan sonra ne halt yerse yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 lale devri çoktaaaaan başladı bence...ama neeeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 problemleri düzelteceğiz diye kültür tarih gibi konuları paso atlamak da komik olurdu...festival gibi 1 şey düşünüyorlarmış zatenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben kımse araba almaz-almasın gıbı bırşey dedıgımı hatırlamıyorum @riglous 80lerde yapılan kopru simdi yıkıldı mı? o zamanın etkilerini simdi hissetmiyor muyuz? mantıklı konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yav ben ne dedim olay neye döndü millet köprü diyip gidiyor hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya uff, mantikli zaten. ben demek istedigimi anlatamadigim icin sacma geliyo. ilk mesajinda bi 80'ler gecmis ya, sonunda da araba satisindan yabancilar koseyi dondu demissin; iste ben yanlis bi baglanti kurdum orda. onun icin zaten yanlis anladim demeye calistim iyice sarpa sardi. bosver. insanlari toplu tasima iskenceyle ikna edemezsin ama. yani 30 giseden sadece 10'unu acarak kuyruk getirdiler otoyollara, sirf toplu tasima olsun diye, ya da cekilmez hale getirdiler yollari; nafile. kimsenin umrunda degil. eh boyle olunca tek bi sey soylenir, gorevlerini hakkiyla yapmaz da kacamak yol ararlarsa, yuzlerine gozlerine bulastirirlar. ayrica yollar sadece saga sola genislemiyo, kat da cikabiliyosun :) is ki yapmak isteyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar