Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google daki arananlar listesini silmek...

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir sorguya başladığımda eski aramaları nasıl silerim?

Arama geçmişiniz Internet Explorer 5.0'ın bir özelliğidir. Bu özelliği iptal etmek için, "Araçlar (Tools)" menüsü altındaki "Internet Seçenekleri (Internet Options)"a girin ve "İçerik (Content)" sekmesini seçin. Profilim (personal information) alanındaki 'Otomatik Tamamla (AutoComplete)'yı seçin. "Formları Temizle (Clear Forms)" butonuna tıklayın. Ayrıca aynı penceredeki formlar kutusundaki işareti kaldırarak gelecekte eski aramalarınızın görünmesini engelleyebilirsiniz. Alternatif olarak, tekil maddeleri geçmişten silmek için "aşağı" ok tuşuna basarak silmek istediğiniz aramayı seçebilir ve Delete tuşuna basarak silebilirsiniz.

bin kere açıldı. madem salak salak google a hayvan gibi şeyler yazısyosun neticesine de katlanıcaksın.
aslında vermemek lazımdı ama neyse hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi denedim googlda önceden aratılmışları silmeyi, sadece şöle silebildim: mesela t yazdım bir kere aşağı ok yaptım ve shift+del (shift olmadn silmio) ve joooort die hepisini sildi.. ben geçmişi hiç silmem daha çabuk yüklenio siteler ancak bu google uyuz etmeye başlamıştı L yazıorum locitech ten bir başlıo aman allah, k yazıorum kedilerden başlıo nerde bitiii belli diil.. tüm alfabeyi sildim oh raatladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoş topic olmuş =)

said:
TahtaBacak
§ 07 Nisan 2006, Cuma - 00:00
------------------------------------------------------------------------
silvia saint+picture?

valla artık image search var direk

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 03:42 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...