Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yazık umarım bir pvp serveri daha ziyan olmaz ama bu gidişata göre olucak =) nereye baksam reroll horde diyor millet merak ediyorum heh pvp yapıcak ally nerden bulacaksınız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: Bizde 6-7 kişi, belki daha fazla başlicaz. Horde olarak. Nickin sonuna tr yazın :/ :) Vazgeçtim ya da ben gelmiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya millet tabi blde yenilmekten baydı bglerde horde derler tabi :) (bkz: ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 KO style olur işte Cobra*31*TR falan :D Hele server bi gelsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 mavi postun server isimlerini verdiği konunun sonraki sayfalarında bir anket var, pvp serverında hangi factionda başlayacaksınız diye, 1300 oy verilmiş ve oran tam olarak %50 - %50. tabi bu ne kadar güvenilir bilemem ama, karamsar olmak için çok sebep de yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ne kadar eşit olsada horde um Bg de anlaşilmaz bi ustunlugu war... Ewt kul tiras medium ama oyunda low gösterio (gerçi hepsini öle gösterioya) Sitede medium dur muhtemelen...allyler horde açicak horde lar ally eğlenceli olucak .. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:52 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Diğer başlığa yazmıştım burayı görmemişim, Horde>Orc>Hunter "Bonzi Buddy" Barrens general chat'te görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu yeni açılacak server büyük ihtimalle zerg yiyecektir.Bu aralar millette bi guildden ayrılma olayları başladı wow un 1.yılı olması dolayısı ile olsa gerek(gerçi ne alaka). Bunca zaman darksorrow da gevurlarla dolu bi guildde türkçe konuşamamanın ezikliğini yaşadım:( Cafeden arkadaşlarla bi guild kurmayı düşünüoz ciddi başlıcaz heralde.Darksorrowda fln nefa farmlıoduk ama şimdi insanın türkçe kouşma özgürlüü olan bi guildde düşününce herbi pok daa zewkli. Valla herkesi bekleriz.ben female troll hunter açacağım adım Freya olacak büük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Argent Dawn'da türk lerin olduğu bir guilde girmiştim. Biryere kadar güzeldi. Gerçi bu biraz insanın zevk aldığı şeylere beklentilerine bağlı birşey. Ben karı-kız muhabbetinin, full küfürün, seviyesiz konuşmaların, ninjalığın, "gavur adam ne yapsak yeridir" mantığındaki insanların oluşturduğu topluluktan bir hayır beklemiyorum açıkçası. Ama adamlar pro dur, gerçekten profosyonellerdir, yardım etmekten zevk alan insanlardır o konu apayrı.Şimdi guild chatte örnek olarak "Uldaman questlerim var yardımcı olucak arkadaş varmı?" dediğimde bir allahın kulu çıkıp tabi kardeşim geliyorum dese insanın bağlılığı artar, ama göremedim o guildde bencillik almış başını gidiyor. "Gavur"ların kurduğu guilde deadmines desem bile brd desem bile 20 kişi onlinesa 10 tanesi hemen gelelim fln diyorlar. E bunun karşılığı noluyor bende adamların yardımına koşa koşa gidiyorum. Türklerde bencillik var gördüğüm kadarıyla, paticik tayfasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Guildin adı ne olcak cok merak ettim Taz mı :P Ben UD mage açicam cafeden filan açicak yoksa tabi:)) Gerci bu lagda ne yapabiliriz artık onuda bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 10k ms var şuan çıktım direkt, umarım yeni servera böyle bir başlangıç yapmayız herkes pvp serverınamı giricek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bizim realmdan RUIN den bi kaç eleman alliance açacakmış oda biraz zıçış olacak heralde:/ gene onlara karşı sawaşmak zor olacak Bree olm sensiz olmaz ama bak bu sefer hunter tahtını ben alıom ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hangi servera geçiceksiniz peyler pvp mi pve mi bi söyleyin bişiler ayarlayalım priest ınız hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 herkes pvpde horde açıyo gibi gözüküyo burda? güzel güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi zaten başlık vek nilash galiba :P orada açacaz işte hehe 3 tane gelio pvp pvp/rp bide pve ama pvp de pve guidlleri cok olursa gene off bok olur realm gene bu arada pvp realmlarında herzaman olduu gibi blizzardın tyr's hand e koyduu yeni moblar olan undead rogue lar olur işalla :P rare mob ama iyiler baya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pvp serverda hiç oynamadım zor gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok ya 2 genk yiyosun o kadar hehe nasıl irenç bişeydir ama hele corpse camp yaparlarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Abi gank yemek çok iğrenç bide bg de ezdigin adam hırs yapıo gördügü yerde dalıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Pvp serverının size verdiği zevk ne Pve serverından farklı olarak tabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 eğer pve server' da oynasaydım belki pvp düşünürdüm ama pvp nin zevk ile iğrençliği arasındaki tadı bırakıpda pve de oynıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 greeny o yazdıın şeyi şimdi gördümde ya abi şimdi yeni server olacağı için herkes snn dediğin şeylere ihtiyaç duyacak zaten hep beraber yaparız tabi öle olmak zorunda. Karı kız muhabbeti dionda adamın "şu Ne hatunda çok karizma imiş kestik ama tüh be" diecek hali yok heralde e tabi kıroluk yapacaksak guildin adını orclar vadisi yaparım guild of the messeage ı da:2 kişinin yaptığı raid değildir die yazarım oldu bitti,ama yapmam heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 gank yemek yieceein 2-3 yer war zaten STV tyr's hand Bide MC ye yada BWL ye giderken BRS olacaktır. ama işte böle dayanışma olursa gank fln yemeizki yedidirrizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende arkadaşa katılıyorum bu server açıldığında inanılmaz dolabilir arkadaşlar 1 hafta falan, haomarush(ismini yanlış yazmış olabilirim) un ilk açıldığı gün 5000 kişi sıra vardı hatta SS mevcut. tabi inşallah olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tamam ozaman eksik classı yazın bende katılayım guilde, priest ilk tercihim :) msn fln varsa atın bi öm den ciddi ciddi hunterımı bırakıp geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodnergal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 PvP serverında kurulacak olan Horde guild sitesi www.wbtst.com guild amaçları ve kuralları sitemizde mevcuttur. Katılmak isteyenleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar