Pearl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arkadaşalar kasasıyla haz duyan beyenen seven resmini koysun sonra oylarız tek tek veya 1 rekabet olarak düşünmeyin maksat değişik kasalar görelim ordan burdan resim çalmayın gerçekçi olalım benim kasayı koyuyom çok uğraştım bunla led ler felan bide kasa feel felan diğildir aopen dır [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:03 tarihinde, Pearl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ahah link iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 imageshack.us buraya up et resmi. sonra hotlink for forums(1) deki linki kopyala. mesaja yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu bir feel hurricane 2mi? bende 1'i var ama hiç kasamam valla paylaştıın için saol ama nası m aterlayyar hede4 höde kullandıını yazsan onalrı nerden edinebilcerim izi yazsan nası yapıldını yazsan sana yemek ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 photoshop :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 cidden kasmışsın helal olsun,feci şahanede olmuş hani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bendede hurricane 2 war ama bu hale gelir mi bilemem :D:D:D:D nekadar harcadın neler aldın biras anlatırmısın çk pis özendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şu kasaya sahip olabilmek için ne kadar bayılmam lazım onu söyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :) benüm kasam: --- :) Bu da Half Life 2 Kasası: bence çok ii..Yapılışı da burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :( Kasam çok zavallı. İçinde katman katman tozlar var, almaya üşeniyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 marka model ne? ben de benm kasanın içi çekcektim ama üşendim açmaya.. bir işlemci fanı var, hayatımda gördüüm en büyük fan.. bu intel işlemciden çok fana para alıyo gibime gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Dragonmax kasamı çalmışşşşş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hehe o benim artık!! :)) jandarma gelse yine vermem.. benimmmmmmm!! :)) ii kasa ama dimi heso? çift fan, geniş alan, kaliteli malzeme :) eski kasa için de şöle söleyebilirim: tek fan gereksiz malzeme, gevşek şevk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 evet ben memnunum ama daha içini açıp bi temizlik yapamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Oyy pc mi bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yalnız o halflife kasaya bittim.yapan çok ugraşmıştır.nasıl bi hayal gücü var onu yapanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 biz züğürtüz böyle parlak kasalarımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ne sistemler gördüm kasası yok, ne kasalar gördüm RAMi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aman allahım bi kasa buldum azım açık kaldı.. karşınızda "modifiyesiz" ASUS Vento 3600: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ahan da modifiye parça sitesi buldum, breh breh breh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Alienware kasa vardı :) Bulursam alacağım süperdi ya edit:Resimlerini buldum ve :) http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1556&frm=http://www.hardwarelife.com/forum/showpost.php?p=10459&postcount=54 enyalios bu sitedekini de mi sen açtın yoksa başkasını mı :D [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 00:22 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşlar bu sizin dediğiniz asus vento ve alienware kasalar 150 dolardan başlıyo asus vento pc gold da 180 dolar + kdv alien ware ler dahada pahalı modifikasyon malzemeleri için www.firebal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar