darkleee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Cenariusun kızları olan Dryadlar hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çirkinler.yanı cok pis bakıolar guzel sayılabilirler tabi hehe. kızgın kızgın bakıolar bole. wow da buyuye dırenclerı var cok saglam bı sekılde. baskada bısey bılmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 wowwiki.com. bu tip şeylerin ıcığını cıcığını bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 wc3 de immunelardı buyuye yoptan zaten, cearius'ın kızı falan değiller am aya öle bi tür onlar benım bildiğim. Cok guzeller bence ya... Bunun dışıdna orda burda koruyolar doğayı işte tauren ler varken nelerine koruyolarsa bunlar anlamıyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://www.wowwiki.com/Dryads dryad'lar hakkında fazla bilgi yok. zaten warcraft lore'da çok etkin bir elemanlar da değil. çirkin ceylanlar işte, ordan oraya hopluyup zıplıyorlar gün boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok güzel hatunlar bence,w3te ordumun belkemikleriydi zaten. sırf onları öldürmemek için maraudon yapmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bundan dota dada war enchanter feci güçlü oynayan bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Dryad'lar WoW'da Stonetalon Mountains'ta "Daughter of Cenarius" diye geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bizim köyün eşekleri böyle olsaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 töbe töbe taş yağacak başımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Heh heh..dispel magic i de vardı bu hatunların... Arasıra goruyorum: ''What is nature's call?'' diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 niye çirkin ya çok şirinler bence hastayım wc3ten beri konuşmalarına falan :) edit:bide ashenvale'de de varlar sanırım laughing sisters ismiyle. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 18:46 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 I'm not the dryad you are looking for. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Biraz saçma olur ama bunların bizim şu anda kullandığımız itemleri kullanamama gibi bi durumları yok.O zman yeni ırk dryadlar olsa desek çokmu uçmuş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 I am not in the season!... bu lafa bitiyorum birde su lafa fear the fearsome fury of the forest fan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ne güzel şirin yaratıklar ayrıca yeni Alliance ler bunlar olacak diye söylentiler var..Bir Ceylanım oldu..Zuhaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben WC3 Den beri pek severim onları ya çirkin falanda değiller bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 haha yeni ally ırc murlock abi siz hala yok şu olsun bu olsun diosunuz hatta loladin bile olacaklarmış murlocklar yaşasın murlock kardeşliii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Birkere oynanabilir Irkın insana benzemesi lazım yani hiç dört ayaklı veya murloclar gibi go*tten bacaklı veya Naga gibi sürünen bir ırk olma ihtimali yok maalesef. Olsa olsa Draenei veya Pandaren olur (worgen veya kaplan adamlar tigronmu ne karın agrısıysa onlarda olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hastayımdır ben bunlara,magic immunity,dispel magic...mis gibi mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 daha guzeli slow posionları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 creature lerde, scubbus ları ve dryadları tek (çift?) geçerim.. çok karizmalar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya abi o hatunlar keeper of the groove var wc3 de onun hareminden öle ellerinde mızrak felan spellerede immunue, dıgıdak dıgıdak die kosuolar bayada hızlılar normal hızdan, vurduklarına posion etkisi yapıolar. bide gizlileri görüo bunlar yani öle spelle gizlenenleri deil ben su toprağa giriimde bekliim öle dien crypt denilen böcükler vardı wc3 de olay toprak altına girme yani spell deil bi doğa olayı ya oda onları mızraklardı toprak altından çıkarırdı. bide bunlar mızrakları hep atıolar sağa sola ama malkoçoğlu gibi hiç bitmio o mızraklar. en güzel de böle ince bi sesle "ahaaa" demeleri varki çok sexy zaten wow da aynı replicler var wc3 dekiyle. aslında. başka bişi demem wow da öle bi atraksiyonları yoq zaten sanırsam 1 tane var wow da oda elf lerin vatanında duruomus, daha oraya raid yapmadıım için görmedim bi gün gidersem oraya bana naturel olurmu onuda bilmiom ama olmaz sanırım, olmazsa "ahaaa" detirtmeden kesmek istemem kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar