Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dryad??

darkleee

Öne çıkan mesajlar

wc3 de immunelardı buyuye yoptan zaten, cearius'ın kızı falan değiller am aya öle bi tür onlar benım bildiğim. Cok guzeller bence ya...

Bunun dışıdna orda burda koruyolar doğayı işte tauren ler varken nelerine koruyolarsa bunlar anlamıyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi o hatunlar keeper of the groove var wc3 de onun hareminden öle ellerinde mızrak felan spellerede immunue, dıgıdak dıgıdak die kosuolar bayada hızlılar normal hızdan, vurduklarına posion etkisi yapıolar. bide gizlileri görüo bunlar yani öle spelle gizlenenleri deil ben su toprağa giriimde bekliim öle dien crypt denilen böcükler vardı wc3 de olay toprak altına girme yani spell deil bi doğa olayı ya oda onları mızraklardı toprak altından çıkarırdı. bide bunlar mızrakları hep atıolar sağa sola ama malkoçoğlu gibi hiç bitmio o mızraklar. en güzel de böle ince bi sesle "ahaaa" demeleri varki çok sexy zaten wow da aynı replicler var wc3 dekiyle. aslında. başka bişi demem wow da öle bi atraksiyonları yoq zaten sanırsam 1 tane var wow da oda elf lerin vatanında duruomus, daha oraya raid yapmadıım için görmedim bi gün gidersem oraya bana naturel olurmu onuda bilmiom ama olmaz sanırım, olmazsa "ahaaa" detirtmeden kesmek istemem kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...