Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilce Problemi

Reflective

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar öncelikle şunu söylim bu account bir arkadaşın benim değil..Şimdi kendi konuma geleyim,yaşım 18 benim ergenlikten beri sivilce problemim war ama son 3 ay da baya arttı doktora gittim bi kaç ilaç yazdı ama pek fayda etmedi kükürtlü sabun aldım yeni yeni kullanıyorum ama oda pek yaramadı resimde de görüldüğü gibi durum ciddi...Benim gibi problemi olup ta bir ilaç kullanıp çözen bi arkadaş warsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Yansıtıcı arkadaşım, benim lisede olmasa da ortaokulda çok problemim vardı. Denemediğim şey kalmadı. Her bulduğum fırsatta her arada yüz temizleme ürünü kullanıydum paranoyak olmuştum.

Geçmedi. Ben de savaşmaktan vazgeçtim... Sonra bigün kalktım, aynaya baktım, yüzümde 1 tane bile kalmamış. evet, zamana da vermek lazım.

Ama eğer cildin yağlıysa , o zaman exrtadan sana Yosun maskesi öneriyorum. Bunu ciddiye al bak. Düzenli olarak 3 günde 1 uygula. Süper.
Sosyal ağlarda paylaş

oyy cok fenaymış ya geçmiş olsun öncelikle. sonralıkla krusty'nin önerdiği ilacı kullanma bence ekşi'de yazanlar pek güven verici değil her şey olur allah korusun.

çeşitli losyonlar var sivilceye iyi gelebilecek. benim bildigim yok ama doktora gitmen şart gibi görünüyo bizim tavsiyelerimizle olmaz bu iş bence kendini saglama al.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yağlı şeylerden uzak dur hele çukulata gördünmü arkana bakmadan kaç... En çok sivilceyi çukulata yapıo

Baharatlı şeyler de bayağı bi tetikliyo=)

Özetle: Tadı güzel olan bişi varsa yemiceksin=) Hepsi sivilce yapıo

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:09 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...