Reflective Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Merhabalar öncelikle şunu söylim bu account bir arkadaşın benim değil..Şimdi kendi konuma geleyim,yaşım 18 benim ergenlikten beri sivilce problemim war ama son 3 ay da baya arttı doktora gittim bi kaç ilaç yazdı ama pek fayda etmedi kükürtlü sabun aldım yeni yeni kullanıyorum ama oda pek yaramadı resimde de görüldüğü gibi durum ciddi...Benim gibi problemi olup ta bir ilaç kullanıp çözen bi arkadaş warsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oo baya sakatmış,kolay gelsin.başka bi doktora git istiyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 doktor şart, fenaymış cunku geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şöyle bir ilaç var fakat yan etkileri çok fazla, doktorunla konuş belki verir. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=accutane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 al bide önce-sonra koyalım =) http://www.flickr.com/photos/f/106936592/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kör etmiyorsa problem yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yansıtıcı arkadaşım, benim lisede olmasa da ortaokulda çok problemim vardı. Denemediğim şey kalmadı. Her bulduğum fırsatta her arada yüz temizleme ürünü kullanıydum paranoyak olmuştum. Geçmedi. Ben de savaşmaktan vazgeçtim... Sonra bigün kalktım, aynaya baktım, yüzümde 1 tane bile kalmamış. evet, zamana da vermek lazım. Ama eğer cildin yağlıysa , o zaman exrtadan sana Yosun maskesi öneriyorum. Bunu ciddiye al bak. Düzenli olarak 3 günde 1 uygula. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 geçmiş olsun sakın yolma iz fln kalır allah koruusn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 evde daha az yalnız kalmaya çalış...kafandan uzaklaştır nefsine hakim ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oyy cok fenaymış ya geçmiş olsun öncelikle. sonralıkla krusty'nin önerdiği ilacı kullanma bence ekşi'de yazanlar pek güven verici değil her şey olur allah korusun. çeşitli losyonlar var sivilceye iyi gelebilecek. benim bildigim yok ama doktora gitmen şart gibi görünüyo bizim tavsiyelerimizle olmaz bu iş bence kendini saglama al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sakın bir doktora danışmadan antibiyotik içeren hap kullanma. Eğer ilk gittiğin doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadıysa başka bir doktora git, ama muhakkak bir doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Neyse ben yonlendirici olmayayim :). [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:16 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 of kötü olmuş baya bian evvel çözmen dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evet başka bi doktora git sen en iyisi, cilt olayı filan hassas işler. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aldığın besinlere dikkat et. dengeli ve düzenli beslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 14 gün sonra 18 yaşına girecem bu zamana kadar doğru duzgun sivilce çıkmadı yeni yeni çıkıyor uyuz oldum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yediğine dikkat et bencede ama doktor kesinlikle şart. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Allah yardimcin olsun, kotu $ey sivilce.. Umarim en kisa zamanda kurtulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çok yaglı urunler yeme benımde gecen sene vardı ama şimdi az kaldı kafana takma dıyecegım ama takıcaksın cunku bende öleydim takma dıyorlardı takıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 herkes sağolsun tekrar doktora gitme kararı aldım..önceden takmıyordum ama kim görse ilker suratına ne oldu olm diyor iyice paranoya oldum minibüs te herkes suratıma bakıyor sanıyom yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evet yağlı şeylerden uzak dur hele çukulata gördünmü arkana bakmadan kaç... En çok sivilceyi çukulata yapıo Baharatlı şeyler de bayağı bi tetikliyo=) Özetle: Tadı güzel olan bişi varsa yemiceksin=) Hepsi sivilce yapıo [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:09 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 doktora git. basit bişey değil. cilt hastalıklarının 3 ayı bulan tedavisi var. iki günde kullandım geçmedi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evet baya uzun süreli olabiliyo. mesela bizim bi arkadaş vardı, onun da baya sivilceliydi yüzü, sonra lise 2'nin son aylarında bi ilaç kullanmaya başladı, sivilceleri kabuk kabuk oluyodu filan. bikaç ay sonra gördüm bunu, pırıl pırıldı yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar