Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat i izlemeyen yokdur heralde

kcayk

Öne çıkan mesajlar

n3mrut arkadaşım söyle birşey var kimse sizin kafanıza silah dayayıp bu beğenemdiğiniz iğrenç mantıkdan yoksun forum ortamındaki(Sizin değiminizle) tartışmalara katılmanız için kafanıza silah dayamıyor. Böyle sinirlerinizi bozduğunu tiskindiginizi dile getirerek "bakın ben sizden üstünüm bende bi ego var bi komplex var kii tey tey van gölünü doldurur" gibisinden bi uslupla konuşmanızı açıkca söyluyorum "Dangalakça" buluyorum. (Umarım anlamı hakkında bilginiz vardır.)
Daha iyisi eleştirileri ( ki kitlelere sunulan eserlerler hakkinda o eseri bütünüyle görmüş olan herkezin yorum yapma hakki vardir) "Bok atmak" olarak nitelendiriyorsun.Kişiler eleştirileri de eleştirme hakkına sahip değilmidir.?

Pat'ın moviesinde gösterdiği Buglu 52 talenti kullanip üzerinde 2.5 sıra buff taşıyıp(her vuruşunu kritik yapan Recklessness ve verilen hasarı % 30 arttıran Berserk buff u dahil buna) birde arkasina bir gurup healerleri alip 4-5 kişinin arasına dalmayı üstün bir yetenek olarak nitelendirmek hayranlik içeren mesajlar atmak bence tamamiyle yanliş çok güzel adam kesmiş buffluyken vs olası ama tutupda adam efsane olm böyle bi yetenek görülmedi omf wtf lol!1 türünde yorumlar yanlış (öncedende vardı)benim yukaridaki postumda verdiğim örneklerdede bunu vurguluyorum Gosu olarak nitelendirdiğmiz Grim (ki guilddaşım ayrica 1 senelik arkadaşımdir) ile sabah normal heryerde olabilecek türden rogue karşılaşması yaptik iki kere ikisindede çok rahat şekilde kazandım ve bunu kayıt ettim şimdi ben bunu sunsam begenilse bu beni Grimden daha iyi bir roguemi yapar yada "pr0" mertebesine mi yerleştir ikiside değil ki genelde rogue vs rogeu de ilk yakalayan öldürür. Burada kesinlikle egomu tatmin edip aman ben pr0 yum bana saygı duyun beni beğenin demek için değil örnek olarak vurgulamak için söyledim ki herkezin bildiği gibi bu tip movieleri yaparken en temiz tek kelimeyle owned ettiğimiz kısımları koyarız.Sadece tek vuruş 5 k 10 crit görüntülerine bakip aman adam efsane adam söyle böyle denebilirmi?
Ki benim moviemle otherguyinkini karşılaştiriyorsun benimki pazargününe denkgeldiği için recomended (ana sayfada sticky kalma şansini) 6 downloadla kaçirdi salı/çarşambaya denkgelse ana sayfaya yerleşşe belkide benimkide 50 bin 100 bin kere download edilecekdi sen download rateleri yerine movielerin içeriklerini karşılaştirsan çok daha iyi olmazmı? orada ne movieler var 50 bin kere indirilmiş ama içeriği resmen çöplük bir kere izledikden sonra siliyorsun veya arşive kaldirip birdaha izlemiyorsun ama 50 bin kere indirilmiş diye millet onu birşey sanip indirmeye devam ediyor oysaki nice keyifinden yenmiyecek movieler o ana sayfaya yerleşemediği için arada kaybolup gidiyor.

Bu postumda yanlış olduğunu düşündüğün bölümler var ise tartışmaya açığım ama tutupda bu son sözlerindeki öküzleme diye tabir ettiğimiz türde değil.
said:
"Koy bakalım efsane ol,dl ratelerin o kadar uçsun herkez seni konuşsun gel sonra buralarda ahkam kes...
Komplexlerinizde boğulmayın , camı açın nefes alın"

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 10:38 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pat demiş, alın size kritik. Dediğinide göstermiş.
Adamın yeteneksiz olduğunu düşünmüyorum, imba da değil ama şu bi gerçek 8 tane salağı bir noktada biraraya toplayıp kendisine saldırmasını sağlayıp sonrada bi güzelce kesmek bir yetenek olsa gerek :).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Videolarda mage olarak Mantrid'i, rogue olarak da Hector'u tek gecerim
(ikisi de guildmateim diye söylemiyorum : p mantrid inactive gerci)

Mantrid karakterini sileli çok oldu diye biliyorum. Ayrıca silmemiş olsa bile krden migrationdan çok once leaked verdiği için atılmamışmıydı. Mantrid horde oynuo şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişey sorcam amma yermişsiziniz ya
hanginiz çıkıp bi warrriorlar ben şu kadar taktip yaparım şöyle şöyle yaparak mage keserim şu skili açar 4 sn sonra usnu yaparım bilmmene gibi şey söyleyebilirsiniz ?
warrior bu güm pat ne gelirse.2-3 şey var yapıcagın gerisi adam dibinde kalmaya çalışcılık.
hadi magele yaparsın taktik hunterla yaparsın falan ama warrior gelince yok itemdi yok noobdu yapmayın Allah aşkına ya.
elinde olanın en iyisini yapmış işte.daha ne.?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz ama benim izah etmek istedimi hala anlamadınız diyorsunuz ki o zamanlar pvp trinketi yoktu ya tamam o trinket yok ama bu o adamın mage le iyi oynadıgı gerçegini degiştirirmi yani pvp trinketi geldi hani nerde otherguy diyosun bende seni örnek veren arkadaşa diyorumki git dwnld rate e bak yapılan yorumlara bak ayrıca ben son movie sini seyrettim hiçte uykum gelmedi gayet eğlenceli olmuş.Diceksinizki yapılan yoruma göremi dwld rate e göremi iyilik kötülük peki yazında diyorsun ki regalya herkez kendi fikrini özgürce beyan edebilir ediyorum.Senle otherguy ı karşılaştırmak ARsenal le somalinyitspor u karşılaştırmak gibi bişey ama uslubum ağır olabilir şimdiden özür diliyorum belki bir başkasına göre bu karşılaştırma tam tersi otherguy ın pvp yetenegi 0 sen daha iyisin ama bu olay bence böyle yani diretmektesiniz o zaman pvp trinketi yoktu o yüzden otherguy öyleydi diye bende gülmekteyim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çoğunluğunu Düşük lvli klavyeden dönen skilleri muhtemelen skill charttan tıklayan oyunculari 28/23 buildle kesip frasplayıp ortama sunan o zamanlarda mage oynamamiş mage görmemiş oyuncu kitlesini etkilemiş bi tipdir.

Arkadaş işte bu şuna benziyor bir spor dalında misal atletizm de 1995 de rekor kırmış bi adamı sen onun rekoru 2006 da kırıldı dige eleştiremezsinki o adam o zamanın en iyilerindenmiş ve o rekoru kırmış rakipleri ne olursa olsun ama sen diyemezsinki hadi gelsin 2006 da rekor kırsın göriym hani nerde xxx adlı kişi uykum geliyor onu izlerken :) wow da böyle birşey arkadaş işte kendini yeniliyor gelişiyor hergün yeni şeyler çıkıyor ve bi zamanlar hayranlıkla izledigimiz insanları burda yerden yere vurabiliyoruz bkz:bu konu :) ve yanlış yapıyorsunuz bence otherguy la alakalı konunun özeti bu kalp kırmadan warrior a geçelim konu dağılmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

öküzleme eleştirye geçmişiz gene..
Güzelim şunu anlayamıyorsunuz benmi yanlış yazıyorum uslubummu ters anlamiyorum ki.
Ben otherguya yeteneksiz ben yetenekliyim demiyorum karşılaştırma yapmiyorum otherguy classını oynayabilen ortalama bi mage olmak haricinde kessinlikle uçuk bir yetenek sergilemedi neredeyse savaşlarının % 70 düşük lvlli farm üzerindeki oyuncuları ganklemek ayni dönemin oyuncuları yani sizlerden bizlerden farklı birşey göstermedi
Karşınızdakinin türk olması ve bulunduğunuz ortamda olmasi karşılaştırma yaptığınız yabancıdan düşük yetenekde veya deneyimde olduğunu göstermez aman Ego değil bu kesinlikle Otherguy forumarda aglarken aman da scorch getti yamanda fire resistance geldi vuramıyoruz diye biz Cry more noob diyorduk :) Şaka bi yana önemli olan nokta bu aman Otherguy söyle sen kimsin Regalya aman Pat böyle anis böyle sen kimsin Wissy amanda x böyle y söyle sen kimsin türk olunca yapamazmı oluyor(Demogloji yapmak için değil) Pati çıkaramazmi bi Gegon bi Grim bi Pat belkide yeni dönemin Gosusu Asphodel olacak kim bilir ? Otherguy kulvarımın koşucusu değildi olamazda(haras mod on) o 2k hpli priestlere shadow prot poti ile dalarken biz 4.5k hpli Malown kullanan enhancemen şamanla wf proc kill yapiyorduk (harasmod off)Movienin download ratesinden bahsetmiyorum yetenek baz alarak konuşuyorum bilmiyorum oyun deneyimini yada o donemde oynuyormuydun misal diyelim oynuyordun haftada 2-3 movie cikdiği bir dönemde düşük lvllı nooblarını keserken frapslayıp siteye koysan belkide şimdi otherguy dan değil Asphodel'den konuşuyor olabilirdik olmayacak birşeymi kim biliyor belki yarın sen bi movie cikaricaksin ben bi movie cikaricam olay olacak pati dahilinde hadi muhteşem arkdaşlarımız var nicelerinin eline su döker belkide yarın öbürgün gögüsümüzü kabarta kabarta x patidaşımızın moviesinden bahsedicez.
Yani patidaşlarımızı küçümsemeyin arkadaşlar çoğumuz yerimizi oturmuş oyunculariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mage oynuyorum o yüzden konunun otherguy la alakalı bölümlerinde yorum yapıyorum olayın küçümsemekle alakası yok anlatmak istedigim o adamın o şartların en iyi mage i oldugu ve saygı duyulması gerektigi ama zaman geçti millet itemlandı trinketler geldi digede azımızı yayıp bu adamın o zaman yaptıgı şeylerin büyük birşey olmadıgını ya onda nevar gibilerinden bir şeyler söylemek yanlış kaldıki her yazında düşük levelden bahsediyosun ben niye göremiyorum bu düşük levelleri ya neyse konu yine alacak başını gidecek aslında geçmiş gitmiş tartışmanın geregi yok arkadaş yazmış özeti eskilere saygı yenilere sevgi kapatalım
Sosyal ağlarda paylaş

Canım anlamadiğin konuşu ben oyuna dün başlamadim bende aynı zamanda başladim benim 140 gün online mage deneyimim var dünde böyleydim bugünde sen 3 ay oynayıp bırakmış adamla beni neden aynı kefeye koyuyorsun.
Kime göre en iyi mage neye göre sen sanıyormusunki o dönemde tek otherguy var di kendinden 8-10 lvl ufakları kesen?
Ona mahsus birşeymi itemsiz kendinden düşük lvllı adamları kesmek? bumudur saygıyı hakeden neyse salla gitsin otherguy u.
Sosyal ağlarda paylaş

otherguy insanlara mageyi sevirdi özendirdi.Eevet prot potuda içiyordu low lvlde kesiyordu ama adam göze hitap ediyor burdan bi warlock cıksa belki keser ama farklı şeyler bunlar.Maria c'nin sesi güzel değil ama fiziği yüzünden 3 milyar erkek onu izliyor.Sen ağzınla kuş tutsan o kadar olamazsın.Fireball ile 4k critleyen adam videosu dolu ortalık

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 20:54 tarihinde, TahtaBacak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Canım anlamadiğin konuşu ben oyuna dün başlamadim bende aynı zamanda başladim benim 140 gün online mage deneyimim var dünde böyleydim bugünde sen 3 ay oynayıp bırakmış adamla beni neden aynı kefeye koyuyorsun.

Ha bide otherguy la kıyaslanmak zoruna gitti tamam türk kardeşimizi savunacaz kollicak paticikten bi tane kahraman çıkaracaz ama sen bence bi egonu gözden geçir ya ne demek beni neden onla aynı kefeye koyuyosun ya aksine koymuyorum zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İlkler her zaman akılda kalır o yüzden eskilere saygı yenilere sevgi o kadar kasmaya gerek yok çok basit konuda tartışıyorsunuz =)

işte bu. mesela ben daha ilk charımı level 20 yaptığımda, kishkuman vardı, undead rogue. hatta efsanesi hala var world of roguecraft diye. şimdi o adam imba mıydı? değildi. zaten kendisi de söylüyor bunu, olay gearda değil classda diye. aynısı pat videosunda da geçerli. adamın göstermek istediği, sağlam gear + 30 healer + 15 buff + dw + recklessness ile bir warriorun neler yapabileceği (bu arada hakkaten orda bug abuse var, oyunu bırakalı baya oluyor ama yannış hatırlamıyorsam oyun boyu 51 talent point alınıyorsa, bir günlük bug sebebiyle pat 52. talent puanı ile recklessness'ı almış. başka türlü ikisi birden olmuyor).

warrior görmek istiyorsanız, dominion II - r14 warrior videosunu izleyin.
(şarkılar :
In flames - Dial-595 Escape
In flames - F(r)iend)

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 21:22 tarihinde, Zeppelin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sonuçta o adamlar movie makerlar bu videoları izleyip o adamlar çok ii demek ne kadar yanlışsada binlerce kişiye videosunu izletiren adamlar başarılıdır o adamların skillini(oyun skilli) burda 2 videodan tartışamayız yada o videoların kolpa olması o kişilerin noob oyunu bilmio oldu anlamına gelmez sonuçta cüneyt abinin filmleri de de ii deil o açıdan kolpa hatta ama kim burda cüneyt abi karateden anlamıo diebilirki (dünya şampiyonu deil ama bilio) sonuç videonun download rate i o adamın ne kadar başarılı oldunu gösterir ve ne video ne download rate adamın skilini belirtmez bence
saygılar....
Sosyal ağlarda paylaş

Unknown lar gördüğüm en iyi mage videoları. adam belki cok cok iyi bi oyuncu değil ama kesin bişey var adam oyundan gercekten zevk alarak oynuyor.. gerci cogu mage videosunu izlemısımdır onların cogundan daha iyi oynuyo bence..
Bu arada adam hunter lardan ziyade NE Female katili kestiği kiişlerin 10 da 9 unu kapsıyo bu alan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...