Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Opera

Bone

Öne çıkan mesajlar

Blood Opera kısaca, Crouching Tiger Hidden Dragon filminin tabancalarla olanıdır. Bir nevi tabancalarla sanat yaparlar.

Acaba bol aksiyon, yüksek adrenalin ve çeşit çeşit tabancalarla dolu bir anime var mıdır?
Anime bölümümüze baktım da pek buna benzer birşey bulamadım.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
arkard diye bile geçiyor o..

bu arada hellsing'de istediğim aksiyonu bulamadım.
Equilibriumda da aksiyon var ama onda da bulamadım.

Anime olması gerekmez, Film veya dizi de olabilir..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Hellsing çok güzeldir.Kesinlikle izleyin, ayrıca hem alucard, hem arucard olarak geçebilir.Japonlar l ile r yi birbirlerine benzeterek söyler.Bazen l bazen r olarak çıkar.Ama doğrusu arucard dır herhalde çünkü bize r diye öğrettiler ve sadece ara sıra l söyleyenlerin olduğunu not düştüler.Kitaplarda da r olarak geçiyor.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Hellsing fena değildi ama daha haraketli bişi olsa daha güzel olur :P

John Woo felan böyle uçup kaçıp kafa göz dalsınlar birbirine.

Anime serisi de olur,
ama şu sıralar canım çok pis uzun metraj film (ya da OVA) çekiyor.

blood opera olsun bizden olsun.

var mı yeni bişiler?
Sosyal ağlarda paylaş

O.o Black Lagoon'a laf yok. Çok sevdiğim bir animedir. Bolca akşon vardır. Ayrıca ahlakın "a"sını bulamıycağınız çok farklı bir ortamda geçer. Süper güçleri olan ninjalardan veya defter ile adam öldüren liseli gençlerden sıkıldıysanız çok iyi gider.

Tabancalı akşon olarak ise Spriggan fena değildir. Biraz mecha-insan karışımı 3d CGI olarak Vexille ile Appleseed Ex Machina(bir önceki appleseed den farklı) varmış. İkisini de indirdim ama izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...