Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Blood Opera kısaca, Crouching Tiger Hidden Dragon filminin tabancalarla olanıdır. Bir nevi tabancalarla sanat yaparlar. Acaba bol aksiyon, yüksek adrenalin ve çeşit çeşit tabancalarla dolu bir anime var mıdır? Anime bölümümüze baktım da pek buna benzer birşey bulamadım.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hellsing...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Grudge, 22 July 2003 01:03 tarihinde demiş ki: hellsing...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? +1[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bu arada Alucard mıdır yoksa Arucard mıdır sizce; alucard olsa dracula tersi falan oluyo ama, nedir yani? :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 alucard bence...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 arkard diye bile geçiyor o.. bu arada hellsing'de istediğim aksiyonu bulamadım. Equilibriumda da aksiyon var ama onda da bulamadım. Anime olması gerekmez, Film veya dizi de olabilir..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Hellsing çok güzeldir.Kesinlikle izleyin, ayrıca hem alucard, hem arucard olarak geçebilir.Japonlar l ile r yi birbirlerine benzeterek söyler.Bazen l bazen r olarak çıkar.Ama doğrusu arucard dır herhalde çünkü bize r diye öğrettiler ve sadece ara sıra l söyleyenlerin olduğunu not düştüler.Kitaplarda da r olarak geçiyor.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yeni çizgi filmlerden var mı böyle birşey. böyle bol bol silah düellosu olsun felan. http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_opera Heroic Bloodshed diye de geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ALucarddır o tersten hesabı... r olmasının sebebi japoncada "l" sesine karşılık gelen harf olmaması. Adamlarda mecburen ona en yakın ses olan r yi kullanuyorlar. Banada mesela ismim eftal iken eftaru gibi bir şey demeleri gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 alucard adamin adi arucardo diolar cunku engrish te yane japon inglizcesinde l r diye okunuyo her kelimenin sonunada o ekliyllar efsanedir hellsing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 canın aksiyon istiyosa bi film var versus diye indir onu izle 2 buçuk saatten sonra aksiyondan başın dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 versus bu sondaki dövüş sahnesinin kareografisinde birbirinin kafası üstünde tek ayak üstünde duram hareketi içeren filmdi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bende böyle bir anime arıyordum. Birde kılıçlı versiyonu güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Hellsing fena değildi ama daha haraketli bişi olsa daha güzel olur :P John Woo felan böyle uçup kaçıp kafa göz dalsınlar birbirine. Anime serisi de olur, ama şu sıralar canım çok pis uzun metraj film (ya da OVA) çekiyor. blood opera olsun bizden olsun. var mı yeni bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 - black lagoon - black lagoon: the second barrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 çok dandik black lagoon un aksiyonu bea...eye candy karakter saçma sapan şeyler yapıyo o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sam said: - black lagoon - black lagoon: the second barrage Hadi birinci sezonu geçtim second barrage kadar mide bulandırıcı bişey izlemedim. İnsanı animeden soğutur izlemeyin izlettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Amma Black Lagoon düşmanı varmış. İddiası olmayan, bol kanlı, küfürlü, ahlaksız aksiyon dizisi. Ne bekliyordunuz ki ? o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sanki çok kötü izlemeyin der gibi olmuş ilk mesajım. Mide bulandırıcı derken gerçek anlamda "mide bulandırıcı, iğrenç" demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aksiyonu dandik, karakterleri absürd, eye candy yapcaz diye abuk subuk sahneler...güzel değil işte, yoksa o saydığın özelliklerle sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 heh basbayağı quentin tarantino filmi gibi anime, beklenti neydi anlamadım. (:P) eda: do you know what jesus said in john chapter 5? he said, "don't bring me any trouble, bitch". B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 O.o Black Lagoon'a laf yok. Çok sevdiğim bir animedir. Bolca akşon vardır. Ayrıca ahlakın "a"sını bulamıycağınız çok farklı bir ortamda geçer. Süper güçleri olan ninjalardan veya defter ile adam öldüren liseli gençlerden sıkıldıysanız çok iyi gider. Tabancalı akşon olarak ise Spriggan fena değildir. Biraz mecha-insan karışımı 3d CGI olarak Vexille ile Appleseed Ex Machina(bir önceki appleseed den farklı) varmış. İkisini de indirdim ama izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 said: beklenti neydi anlamadım. spinning smiley sticking its tongue out ne beklentisi yaw? beklenti deyip duruyosunuz,sanki, beklentilerimi karşılamadı demişiz gibi. fikrimi söyledim ne var?sizin benden beklentiniz neydi anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 silahların konustugu bır anıme ıstıyorsan trıgun ı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar