Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 heyt babalar...emeğe saygı piliiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 1 Nisan'a yetişememişler ne yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 MÜZİK BÖLÜMÜ ARKAŞIM!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 AAHAHAH İŞLİYBE DİŞ BEYBİ komedi lan :D handy camle done done cekiyolar ya basta super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: amerikan gettosuyla söylemek. düet falanmı bu? Ne alaka düet ile?Kendi aralarında kullandıkları bir dil.Savunduğumda rap sadece bu dile yakışıyor.(Yutulan harfler,ses düşmeleri,kendilerine has söylemleri vs.) Diğer dillerde komik geliyor kulağıma... Ha aquila nın tarzında soruyorsan bir altındada cvp var zaten. Yinede açıklıyayım orada söylemek istediğim AMERİKAN İNGİLİZCESİ İLE KENDİ OLUŞTURDUKLARI DİLİN KARIŞIMI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: Kürtstreet boys. omg adasdas lololiez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Rofl bunlar ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 klip akışı süper ama geliyolar,bekliyolar biraz,somurtuyorlar,düşünüyorlar efkar moduna giriyorlar. Şarkılarını söylüyorlar,hareket yapıp paralanıyorlar sonra "hadi burda işimiz bitti" dermiş gibi arkalarını dönüp gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 altıma sıçtım ya bu aksan nedir hani almanca bilmeyen adam bile kıçıyla güler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ischhh liebeee dischhhhh nasıl bir aksandır hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ayrıca bizim bilgisayarda kayıt yapsam daha iyi olur heralde bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 iş libe diş. ich suhe diş hehe süper olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bir de görl nedir ya. medşın yapsalarmış onu da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben de insanlar nasil kalp krizi gecirir die merak ederdim hep.... demek bole oluyomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 muahauhau yarıldım ya sürekli bi ''ş'' sesi var bizim bi almanca hocasıda böyleydi hoca konusurken acayip gülüyoduk o geldi aklıma :) wo bist du mein sonnenlicht ich suche dich und bişi bişi diyo anlasılmıyo bile :D brawo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Valal bırakın allasen yaah, asche zu asche rülz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya benim bilgisayar internet üstündeki videoları gösterirken sessiz gösteriyor neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 mute : on? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 onun dışında gayet güzel ses geliyor canım aletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bişe dicem de gülmein anlamadm ben turk mu bnlr ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 türkiyeyi avrupada temsil ediyolar üretene destek olalım bunlarda gelcek var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Albümleri çıkmış bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: wussy: bişe dicem de gülmein anlamadm ben turk mu bnlr ? =) keske olmasalardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya tiksindim ben bunlardan gülemiyorum bile. 10 tane daha olsun bunlar avrupada insan kalmaz diyim ben size. cankanlar yurtseven kardeşler fln başım ağrıyo dinlemeye mecbur kalınca. dövecem ben bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abi en baştaki eko lu aaaAAAaaAAAa sesi adamı bitiriyo zate ordan sonra kapat vidyoyu git tuvalete kitle kapıyı 3 gün çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar